Dodaj do ulubionych

smyk -50% na przecene

03.02.12, 18:37
W Wola Park juz wszystko przemetkowane, bluzki po 20 zł sukienki po 30, 35, spodnie welurowe dresy po 20, legginsy po 10 i 15.
Duzy wybor, ja kupilam sweterkowy bezrekawnik, bluzke z lps i sukienke za 85 zł.Moze nie tak tanio jak w h&m bo tam kupilam buty roz.31 kozaczki za 10 zł i kosmetyczke z hello kitty dostalam gratis bo maja procmoje 2 za 1 na przecene.
Obserwuj wątek
    • noemi23 Re: smyk -50% na przecene 03.02.12, 20:04
      A wiesz może czy są w tym smyku są przecenione jakieś ciuszki z Tygryskiem i Kubusiem Puchatkiem dla chłopca w rozmiarze 86 i 92 ?
      • lolapalola do noemi23 03.02.12, 21:24
        Oj nie patrzylam bo juz mi wszyscy mezczyzni wkolo wyrosli z tego rozmiaru.
        Polecam zadzwonic tam moze Panie przez telefon cos powiedza smile
        • noemi23 Re: do noemi23 03.02.12, 21:41
          Dzięki za radę, ale najbliższy smyk od mojej wsi znajduje sie w Toruniu, do którego mam ok.50 km. A ogólnie to w toruńskim smyku jest zwykle mniejszy wybór towaru niż w innych większych miastach. Dlatego się zapytałam, bo na stronie internetowej Smyka upatrzyłam sobie kilka ciuszków w tym rozmiarze, a tam przeceny kiepskie no i 15 zł koszt przesyłki, a teraz to już nawet na 86 z tej serii to wszystko z tego outletu wysprzedane. Także trudno się mówi, ale takie są uroki życia na wsi z dala od dużych miast, hehewink Ale gdybyś w razie była jeszcze w Smyku to spojrzyj proszę czy są jakieś ciuszki z tej serii ok?
          • noemi23 Re: do noemi23 03.02.12, 21:53
            Czy ktoś wie czy te ubranka też są przecenione na 50%? Chodzi mi o te ubranka z poniższych linków:

www.smyk.com/sweter-chlopiecy-tigger-in-woodland-rozmiar-86,p1044782611,ubranka-dla-dzieci-p
            www.smyk.com/bluza-i-spodnie-chlopiece-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-80,p1044791275,ubranka-dla-dzieci-p
            www.smyk.com/rampers-chlopiecy-z-dlugim-rekawem-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-86,p1044722114,ubranka-dla-dzieci-p
            • moguer Re: do noemi23 05.02.12, 10:45
              Sweterek z kubusiem widziałam za 20 zł, tego dresiku nie widziałam, body 10 zł był jeszcze z myszką i z carsem
              • noemi23 Re: do noemi23 05.02.12, 11:39
                Ojej a byłaby taka możliwość żebyśmy się umówiły abyś mi kupiła ten sweterek i body z Myszką Miki w tym Smyku gdzie je widziałaś? Oczywiście pokryłabym koszty przesyłki, napisz najlepiej na maila to byśmy się dogadaływink Bardzo mi na tych ciuszkach zależy, a tak jak pisałam wcześniej nie mam możliwości kupić samawink
                ania.lesnie@gmail.com
                • noemi23 Re: do moguer 05.02.12, 22:56
                  Jak przeczytasz poprzedni mój wpis to daj mi znać czy zgadzasz się na taki układ ok wink
                  • moguer Re: 06.02.12, 19:56
                    Nie ma problemu z kupieniem Ci tego, ale będę dopiero w poniedziałek za tydzień w tym Smyk-u
                    • noemi23 Re: do moguer 06.02.12, 20:40
                      Ok super, dzięki z górywink Jakbyś mogła podać mi swojego maila to byśmy dogadały się co do reszty, tzn. wysyłki i zapłaty. Podaję jeszcze raz swojego:
                      ania.lesnie@gmail.com
                      • moguer Re: do moguer 06.02.12, 20:56
                        Możesz pisac na gazetowego, jak wróce w niedziele wieczorem to napisze
                        pozdrawiam
                        • noemi23 Re: do moguer 08.02.12, 13:14
                          Takie mam jedno techniczne pytanko, w jaki sposób sie wysyła wiadomość na gazetowego maila?
                          Nie jestem aż tak obeznana we wszystkich zakładkach tego forum, skonfigurowałam już pocztę ale nie wiem gdzie mam znależć adres żeby napisać do konkretnej osoby; w tym wypadku do ciebiewink Oczywiście jeśli chodzi o kupno tych ciuszków to cały czas aktualne, ale chciałabym na przyszłość wiedzieć jak korzystać z poczty gazetowejwink
                          • mama_amelii noemi 08.02.12, 13:27
                            kliknij w nick danej osoby i tam pojawi się jej profil(będzie napisane wyślij wiaomość)
                            Tak najprościejsmile
                            • noemi23 Re: noemi 08.02.12, 13:52
                              Zrobiłam tak ale pojawia sie wtedy komunikat, ze użytkownik nie aktywował profilu i że nie można do niego wysłać wiadomości ( trochę to inaczej tam było określone ale na jedno wychodzi)
                              • noemi23 Re: noemi 08.02.12, 13:54
                                "UŻYTKOWNIK O PODANYM NICKU NIE ISTNIEJE LUB ZOSTAŁ ZABLOKOWANY"

Taka informacja mi się pojawia, mimo tego że klikam w nick osoby której wpisy widnieją w wątku.
                                • mama_amelii Re: noemi 08.02.12, 14:03
                                  To znaczy,że użytkownik powinien aktywować profilsmileJakiś czas temu trzeba było to zrobić.
                                  • matka.zalozycielka Re: noemi 08.02.12, 14:10

Na samej górze strony która Ci się aktualnie wyświetla (w tym wypadku forum "zakupy") bardziej po lewej stronie masz zakładki: "Gazeta.pl", "Wyprzedaże", " Poczta", "Randki" itd.
                                    Klikasz na "Poczta" i dalej to już chyba nie muszę pisać? wink
                                    • noemi23 Re: do matka założycieleka 08.02.12, 14:26
                                      Dzięki za podpowiedz, pocztę już założyłam, aktywowałam co trzeba było, ale w dalszym ciągu nie wiem czemu jak klikam na nick żeby wysłać wiadomość, to zawsze wyskakuje mi ta sama informacja. Przykładowo na twój nick klikam i tak samo jest informacja że użytkownik nie aktywował profilu. No i co mam z tym fantem zrobić? wink
                                      • matka.zalozycielka Re: do matka założycieleka 08.02.12, 14:34

No bo nie aktywowałam swojego profilu - nie jest to przymus wink
                                        Wiadomość tak czy siak i tak możesz wysłać i nie ważne czy dana osoba ma aktywowany profil czy nie, natomiast jeśli już sobie go aktywujesz to przy twoim nicku/loginie pojawi się uśmiechnięta buzia smile
                                        • noemi23 Re: do matka założycieleka 08.02.12, 14:50
                                          Ok rozumiemwink Ale w takim razie w jaki sposób można napisać do osoby która nie aktywowała profilu? No bo takim sposobem jak pisałam wcześniej nie da rady, bo pojawia się ta informacja o której wspominałam. Sory za moje pytania, ale dopiero zaczynam to wszystko czaićwink
                                          • noemi23 Re: Już wszystko wiem!! 08.02.12, 15:00
                                            Już wszystko działa, nie wiem dlaczego wcześniej tego nie było ale teraz dopiero jak kliknę na nick to pod spodem pojawia mi sie miejsce na napisanie wiadomości, nawet jeśli jest informacja że użytkownik nie aktywował profilu.
                                            Dziękuję wszystkim za pomocwink
                                  • noemi23 Re: noemi 08.02.12, 14:17
                                    A ty aktywowałaś czy też nie? Pytam bo nie wiem czy ja cos robię nie tak ale próbuję już na kilka nicków kliknąć tak dla sprawdzenia jak się wysyła wiadomość i wszędzie mi się pokazuje taki napis. Ja przed chwilą aktywowałam swój profil, bo już się zastanawiałam czy to czasem nie z winy mojego konta.
    • pia_ Re: smyk -50% na przecene 03.02.12, 20:13
      Byłam dzisiaj we wrocłaskiej Magnolii i nic nie przemetkowali.
      • pomilak1 Katowice 3 stawy 03.02.12, 20:20
        W Katowicach na 3 stawach w Smyku duuuży wybór przecenionych rzeczy. Dużo kurtek, kombinezonów, czapek, ale też inne ciuchy typu swetry, spodnie, legginsy, sukienki.
        Akurat na Tygryska nie patrzyłam, bo w końcu mogę szaleć na różowo smile
      • majk-anet Re: smyk -50% na przecene 03.02.12, 20:24
        Właśnie miałam zakładać wątek- w Blue City W-wa - fajne przeceny. Skorzystałamsmile Miła niespodzianka bo od cen z metki przy kasie jeszcze dostałam zniżkę i tym sposobem na przykład kalesonki chłopięce termalne zamiast 15 zł z metki, kosztują 10 zł a cena wyjściowa to 19,99 zł.
        Skarpetki po 3, 5 i 7 zł. Czapki też w dużej przeceniesmile Warto się przejść. Bluzki chłopięce po 10 zł takie jaskrawe z oczami i buziami: turkusowe, pomarańczowe, zielone.
    • syka7 Re: smyk -50% 3 stawy 03.02.12, 20:20
      W katowicach przemetkowane tak jak pisze lolapalola
    • moguer Re: smyk -50% na przecene 03.02.12, 21:29
      Wszystko ze starej kolekcji jesien-zima jest przecenione -50% na niemowlaku body 10-12-15 zł, polarowe pajace po 15 zł welurowe pajace 20 zł , swterki, spodenki 30 zł
      Bardzo duzo bawełnianych bluzeczek po 10-15 zł
    • pia_ Re: smyk -50% na przecene 05.02.12, 00:55
      Kupiłam bluzkę galową na lato z naszego ulubionego fasonu za 20 zł oraz sztruksy szare za 30 zł. Niestety czarnych spodni sztruksowych w r 146 już nigdzie nie było ;-(
      • monia111175 Re: smyk -50% na przecene 05.02.12, 10:36
        a spodnie narciarskie-na 110/ewentualnie 116-czarne były może
        a jak tak to po ile???
        kupiłam kurtke młodemu ze smyka za te 60 zł-na przyszły rok--przydały by sie i spodnie do kompletu
    • agni71 Re: troche mylące to hasło... 05.02.12, 12:58
      bo "-50% na przecenę" możnaby zrozumieć, że od pomarańczowych cen na metce odejmujemy jeszcze 50%. To by faktycznie była atrakcyjna oferta smile Ja sie w Arkadii wczoraj skusiłam na starszych dziewczynkach na piżamę z laleczką kokeshi za 30 zł (na stronie internetowej jest za 45 zł) i legginsy za 12 zł, a na młodszych na welurowe spodnie za 20 zł.
    • mama_amelii Re: smyk -50% na przecene 05.02.12, 14:14
      Dzięki.Dzisiaj był dość duży wybór rozm.
      Kupiłam córce takie brązowe spodnie za 30zł
      www.smyk.com/spodnie-dziewczece-hide-seek-rozmiar-110,p1044689545,ubranka-dla-dzieci-p
      Ocieplane za 35zł(wcześniej kosztowały 69,90 ijakoś mnie ta cena zniechęcałasmile)
      Takie tylko w środku na polarowej podszewce.Wszystkie inne spodnie z podszewką z gumką w pasie po 30-35 zł.
      www.smyk.com/spodnie-dziewczece-rozmiar-128,p1044736339,ubranka-dla-dzieci-p
      Princeski po 35zł
      www.smyk.com/princeska-rozmiar-116,p1044738081,ubranka-dla-dzieci-p
      Spodnie narciarskie te które kosztowały 70zł,teraz są po 50zł,a te co 90,teraz są po 70zł.
      Bluzeczki po 10-20zł.Bardzo duży wybór wszystkiego.
      • dorciaszek Re: smyk -50% na przecene 05.02.12, 21:50
        W Łodzi takze w Manu b. duzy wybór. My sukienkowi wiec kupiliśmy 4 sukieneczki, każda cudna i po 30 zł smile
        • alf1312 szczecin 05.02.12, 22:15
          W galaxy maly wybor praktycznie same male rozmiary i babskie. W kaskadzie jest lepiej i duzo na 86 dzis przynioslam 6par bodow po 15zl koszulki dl rekaw 2pack po 20zl skarpetki 5pack po 12zl legginsy na 146 po 12zl biala bluzke na 146 Plus taka fajna szara z origami no i pizamki dla synka jak ktos ma dylemat do ktorego smyka to bez 2zdan do kaskady
          • hugo43 warszawa-park targowek 06.02.12, 14:03
            duzy wybor wszystkiego doslownie.kupilam dla synka kurtke narciarska ze spodniami na przyszly rok,razem 110pln.mnostwo bluz ,sweterkow bluzek i o dziwo jest i wybor w przedszkolnych rozmiarach tj.98-116smile
            • krasulas Silesia K-ce 06.02.12, 15:54
              nawet spory wybór ciuszków - choć skupiłam się na chłopięcych kurtkach i spodniach narciarskich

nagle pojawiły się kurtki narciarskie na które polowałam:
              www.smyk.com/kurtka-narciarska-chlopieca-rozmiar-128,p1044744037,ubranka-dla-dzieci-p
              dramatycznie cieńkawe, a materiał jakościowo tak sobie, cena za to 60zł, rozmiarowo duuuży wybór.... nie kupiłam, bo ... widziałam lepsze w podobne cenie

były też takie - niebo lepsze jakościowo, ale kolorystyka nie moja:
              www.smyk.com/kurtka-narciarska-chlopieca-rozmiar-92,p1044744125,ubranka-dla-dzieci-p
              cena 60zł

dodam, że tych kurtek 2 tyg. temu nie było!
              • monia111175 Re: Silesia K-ce 06.02.12, 16:53
                ale te kurtki już w styczniu były po 60 zł?
                czyli co jeszcz eod tej ceny rabat?-wątpie
              • nandadevir Re: Silesia K-ce 06.02.12, 19:28
                aka cieńka ta pierwsza w linku, kupiłam ale na jesień wiosnę ewentualnie cieplejszą zimę, bo w cubus z narciarskich u mnie nie ma już dawno rozmiarów, te z cubusa zielone narciarskie są świetne.
                • krasulas Re: Silesia K-ce 06.02.12, 21:07
                  czy w styczniu były (z 1szego linka)... nie wiem w 100% - na feriach byłam
                  ale nie było ich napewno do 25tego w Silesi - jedynie na www i to w innej nieco cenie
                  chciałam ją zobaczyć "na żywo" i wg mnie narciarską ona nie jest

myślę, że Cubusowskie sporo lepsze (my mamy niebieską parkę, zielonych narciar. już brak)
        • nika1310 Re: smyk -50% na przecene 06.02.12, 18:27
          w Lodzi w Galerii tez sporo towaryu a w Manu byly pizamki z flanelowymi spodniami w babeczki? W Galerii tylko duze rozmiary. Ponoc w piatek maja cos dokladac z rozmiarow- tak mowila sprzedawczyni
          • lolapalola Re: smyk -50% na przecene 06.02.12, 20:44
            W Warszawie w smyku w centrum duzo sparpetek i rajstop 5 paki sparpet po 12 zł.
            Rajstopki 2 paki po 20zł.
    • zaba133 Re: smyk -50% na przecene a jak w Bonarce w Krakow 06.02.12, 21:38
      wie ktos?, szczególnie interesują mnie dresowe spodnie z pony i bluzy
      jeansy na 128 dla dziewczynki
    • aniapet W-wa Krucza 07.02.12, 08:42
      Mnóstwo ubranek w bardzo dobrych cenach. Spodnie bojówki dla chłopców po 35 zł, grube spodnie dresowe w fajnych wzorach po 20 zł, cieńsze po 15 zł. Bluzy rozpinane, sweterki, cieńsze bluzeczki od 15 do 30 zł. Ciepłe kurtki od 50 złwzwyż, niektóre bardzo fajne. Skarpetki podkolanówki w 2-paku były tylko w rozm. 31-33 po 7 zł. Patrzyłam na rozmiarówkę od 92 do 128 cm. Wyszłam z pełną torbą ciuchów, zapłaciłam prawie 100 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka