Dodaj do ulubionych

prezent dla 7-latki

09.03.12, 13:57
wybieramy się na urodziny bratanicy mojego m. Mój m chce iść na skróty i dać jej kasę ale wydaje mi się że dzieciak w tym wieku jednak bardziej cieszyłby się z prezentu. I tutaj pojawia się problem bo zupełnie nie wiem co jej kupić...Może macie córki w tym wieku i mogłybyście mi podpowiedzieć? Na prezent chcę przeznaczyć do 100 PLN.
Obserwuj wątek
    • karolciab125 Re: prezent dla 7-latki 09.03.12, 14:06
      Mata do tańczenia lub jakaś fajna gra towarzyska np. Twister
    • jaque Re: prezent dla 7-latki 09.03.12, 15:22
      Moja prawie 7latka z okazji zbliżających się urodzin chciałaby:
      - drugiego kota
      - lego (głównie friends)
      - książki o zwierzętach i o człowieku (w stylu atlasu anatomicznego)
      - karty piłkarskie
      Co do dawania pieniędzy - myślę, że w tym wieku lepsze pieniądze niż nietrafiony prezent. Jeśli nie macie możliwości podpytać rodziców, o czym solenizantka marzy, to dajcie kartę upominkową do Smyka, Empiku czy H&M - moja w ubiegłym roku była przeszczęśliwa, jak mogła puścić kasę na kompletnie niepraktyczne srebrne balerinki i makabryczną (moim zdaniem wink) sukienkę.

• panna.sarabella Re: prezent dla 7-latki 09.03.12, 15:36
      jestem za kasą lub kuponem upominkowym, Ale chyba jednak za kasą. Dziecko w tym wieku ma już całkiem wyrobiony gust, zachcianki swoje - chyba lepiej po prostu dać te 100 zł niż wydać na coś czego dziecko nie chce, albo już ma.
    • mika_p Re: prezent dla 7-latki 09.03.12, 16:16
      Moja siedmiolatka na Gwiazdkę dostała Klixi-Mixi i regularnie się tym bawi:
      epee.pl/klixi_mixi_zestaw_startowy_100_elementow,k,1,p,41.html
      Taki zestaw 100-elementowy kosztuje koło 5 dych, zestaw 200-elementowy około 75 zł.
      Możecie kupić ten 100-elementowy i dodatkowo dac banknot smile Ze 100 elementów spokojnie da się zmajstrować wianek czy inny diadem.
    • beatazet Re: prezent dla 7-latki 09.03.12, 16:58
      Torba listonoszka
    • imasumak Re: prezent dla 7-latki 09.03.12, 18:10
      Moja w tym wieku najbardziej cieszyła się z Pet Shopów, z modeli dinozaurów do wykopywania i składania, oraz z albumów o zwierzętach. Ale zawsze najbezpieczniej jest popytać u źródeł i ustalić, z czego dziecko najbardziej się ucieszy.
    • mymamba Re: prezent dla 7-latki 09.03.12, 18:45
      monster high

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka