glory77 13.03.12, 21:10 Podzielcie się opiniami nt tych butów. Czy warto wydać prawie dwie stówki na sportowe trzewiki tej firmy? Czy są wygodne i przetrwają sezon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: gabor kids 13.03.12, 21:33 Jeśli bucki dla dzieci są tak dobre jak dla dorosłych to polecam To superwygodne buty z średniowyższej cenowo półki. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: gabor kids 13.03.12, 21:34 PS A gdzie się pojawiły, bo dotąd nie widziałam dziecięcych? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gabor kids 13.03.12, 21:56 na limango.ale w tym momencie juz prawie wszystko wyprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakop Re: gabor kids 13.03.12, 22:53 Mój syn ma zimowe, lekkie, nieprzemakalne i ciepłe, Jedynie rzepy beznadziejne NIE TRZYMAJĄ. Ja mam parę par NIE ZIMOWYCH i są super! Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: gabor kids 15.03.12, 16:22 A jak z rozmiarówką? Wydaje mi się, że podobna do Ecco, czy tak? Chodzą mi po głowie sandałki dla córy i zastanawiam się czy brać czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś