Dodaj do ulubionych

prezent dla 3 latki

12.04.12, 13:19
szukam pomysłu na prezent dla 3-letniej dziewczynki z USA.
Cos fajnego i oryginalnego.
pomożecie?
Obserwuj wątek
    • kaku79 Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 13:28
      a wiesz może czym się interesuje? byłoby łatwiej
      • igmaj Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 13:53
        Może ręcznik z wyszytym jej imieniem.
        Moje dzieciaki ( dwulatek i sześciolatka ) takie dostały na zajączka i bardzo im się podobaly.
    • kaku79 Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 14:41
      3 lata to etap naklejek, wycinanek, pierwszych nożyczek, pisaków, kolorowanek, kolorowego papieru i kleju - ale to raczej na dodatek.
    • barbie09.07 Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 16:05
      Może książeczki polskie? W Usa takie książki są sporo droższe. Myślę,że dziewczynka i rodzice się ucieszą smile
      • rob-win Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 16:56
        a może prościej zapytać rodziców co by chciała ?
        • mariannamm Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 19:25
          W smyku jest masa fajnych ksiazek i kolorowanek w ksiazeczkach wiec moze cos takiego plus cayola kredki i bedzie napewo zachwycona.
          • mycha79 Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 19:55
            Może strój krakowianki smile moja córka na 3 lata dostała skrzynię pełna strojów, które kupiłam za bezcen w lumpeksie. Teraz ma 6 lat i cały czas powiększa swoją kolekcję. Jej najnowsza prośba to strój krakowianki.
    • liveveb Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 19:55
      A może coś made in Poland??
      Moja 3 latka dostała lalkę w tradycyjnym łowickim stroju - była zachwycona!!!
      Poza tym u nas wszelkiego typu zeszyty z naklejkami są na topie.
      Oczywiście crayola i play doh w formach różnych też, ale te z USA są lepszej jakości i jest tam zdecydowanie większy wybór, niż u nas.
      • bsis Re: prezent dla 3 latki 13.04.12, 08:54
        rodzice nistety nic nie moga mi podpowiedziec, ich zdnaiem nie powinnam sie kosztować.
        Wysyłałam juz kilka razy im ksiazeczki, ostatnim razem dałam dvd z polskimi bajkami i składaneke /4CD/ z piosenkami naszego dzieciństwa, typu Natalia Kukulska, fasolki.

Oni przesyłaja mi zazwyczaj ubranka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka