bsis 12.04.12, 13:19 szukam pomysłu na prezent dla 3-letniej dziewczynki z USA. Cos fajnego i oryginalnego. pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaku79 Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 13:28 a wiesz może czym się interesuje? byłoby łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
igmaj Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 13:53 Może ręcznik z wyszytym jej imieniem. Moje dzieciaki ( dwulatek i sześciolatka ) takie dostały na zajączka i bardzo im się podobaly. Odpowiedz Link Zgłoś
kaku79 Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 14:41 3 lata to etap naklejek, wycinanek, pierwszych nożyczek, pisaków, kolorowanek, kolorowego papieru i kleju - ale to raczej na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 16:05 Może książeczki polskie? W Usa takie książki są sporo droższe. Myślę,że dziewczynka i rodzice się ucieszą Odpowiedz Link Zgłoś
rob-win Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 16:56 a może prościej zapytać rodziców co by chciała ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariannamm Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 19:25 W smyku jest masa fajnych ksiazek i kolorowanek w ksiazeczkach wiec moze cos takiego plus cayola kredki i bedzie napewo zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha79 Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 19:55 Może strój krakowianki moja córka na 3 lata dostała skrzynię pełna strojów, które kupiłam za bezcen w lumpeksie. Teraz ma 6 lat i cały czas powiększa swoją kolekcję. Jej najnowsza prośba to strój krakowianki. Odpowiedz Link Zgłoś
liveveb Re: prezent dla 3 latki 12.04.12, 19:55 A może coś made in Poland?? Moja 3 latka dostała lalkę w tradycyjnym łowickim stroju - była zachwycona!!! Poza tym u nas wszelkiego typu zeszyty z naklejkami są na topie. Oczywiście crayola i play doh w formach różnych też, ale te z USA są lepszej jakości i jest tam zdecydowanie większy wybór, niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
bsis Re: prezent dla 3 latki 13.04.12, 08:54 rodzice nistety nic nie moga mi podpowiedziec, ich zdnaiem nie powinnam sie kosztować. Wysyłałam juz kilka razy im ksiazeczki, ostatnim razem dałam dvd z polskimi bajkami i składaneke /4CD/ z piosenkami naszego dzieciństwa, typu Natalia Kukulska, fasolki. Oni przesyłaja mi zazwyczaj ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś