marychna31 14.05.12, 11:33 Z jasnych spodni, dodam Czy taki w ogóle istnieje? Producenci wszelki detergentów przekonują, że ich jak najbardziej potrafi ale niespecjalnie to sie potwierdza w praniu Podzielicie się doświadczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula25 Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 14.05.12, 11:39 u mnie vanish w płynie sobie poradził Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 14.05.12, 11:45 A u mnie vanish sobie nie poradził i na ciemnobrązowych bojówkach syna kolana po grze w piłkę zostały brudne, oczywiście wcześniej dawałam samego na plamę... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 14.05.12, 11:51 bio shout johnsona? ja go kocham miłością niezmienna od niemowlęcych czasów mojej córki, a to już jakieś 11 lat minęło lub dr BECKMANN konkretnie do trawy Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 14.05.12, 11:56 niemieckie mydełko odplamiające niestety nie pamietam nazwy dopiera skarpetki brudne ,plamy z czekolady i nawet plame z trawy ale z jensów Odpowiedz Link Zgłoś
zuzankas Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 14.05.12, 12:56 szare mydło. Zawsze trawa mi schodzi. Właśnie przed chwilą sprałam wprawdzie z dżinsów, ale wcześniej z białych krótkich spodenek też się dało (córka zjechała na pupie z górki). Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 14.05.12, 15:11 Dr Beckmann - specjalny preparat do plam z trawy i ichniejsze mydełko na plamy - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 14.05.12, 16:25 Zapieram mydełkiem Dr Reinera. Trochę trzeba się napracować, ale schodzi (wypróbowane na fiołku wypranym w lnianych spodniach - zostały fioletowe i zielone plamy, które zeszły po tym mydełku). Podejrzewam, że to zwykłe szare mydło, tylko z nazwą, żeby się lepiej sprzedawało, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
ppaattii Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 15.05.12, 16:27 Ariel niemiecki. Zarówno z jasnych jak i kolorowych - dziś ponownie się w tym utwierdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
mardini Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 15.05.12, 18:55 Niem.odplamiacz ariel w zelu.Syn zalatwil biale lniene spodnie,cale kolana byly zielone z soczystej trawy.Po przyjsciu do domu zaraz nalalam odplamiacz a pozniej pranie w arielu do bialych rzeczy (proszek).Nie ma sladu po trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 15.05.12, 19:02 Nie dawno założyłam tu wątek jak sprać plamy z topoli...co prawda topola sprała się w końcu szarym mydłem, ale zakupiłam tu zachwalany tak bardzo płyn Dr Beckmann konkretnie na trawy i guzik...nie sprał nawet świeżej plamy z trawy, ani z dżinsów ani cienkich krótkich spodenek,plus taki że nie odbarwił materiału,nawet nie ruszył tych plam, lepszy efekt był po płynie do naczyń Odpowiedz Link Zgłoś
maja0026 Re: Preparat, który naprawdę potrafi sprać trawę 15.05.12, 20:36 niemiecki odplamiacz Sil- niebieski do kolorów i biała butelka do białego, właśnie przed chwila poradził sobie plama z trawy na jasnych różowych spodniach, dla mnie niezastapiony Odpowiedz Link Zgłoś