Dodaj do ulubionych

Likeabike Jumper (Kokua) vs Strider

01.06.12, 14:00
Syn ma Stridera. Ogólnie jestem zadowolona ale czas na zakup hamulca i porządniejszych opon. Uważam że waga to podstawa dlatego wybrałam Stridera (3,5kg), z nowymi oponami będzie ważył dwa kilogramy więcej... To sporo. Znalazłam rowerek Likeabike Jumper, z porządnymi oponami na stałe, waga 3,4!
Jedyny problem to cena (700 zł!)
Bardzo proszę o opinie na temat Jumpera. Czy uważacie ze warto zamienić? Strider to bardzo dobry rower wiec mam wątpliwości czy to nie jest przesada.
I bardzo proszę uzytkowników Striderów o recenzję nowych opon pompowanych. Lepiej się jeżdzi? jak dzieci reaguja na zwiększenie obciążenia?
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Likeabike Jumper (Kokua) vs Strider 02.06.12, 01:13
      Moj synek mial jumpera. PIerwszy synek zwyklego drewnianego likeabike. Pierwszy byl ok, drugi (czyli jumper) genialny! Super ma oponki (Big Apple - super amortyzuja! Wjazdy na krawezniki tez super znosza) i fajna amortyzacje. I fakt: lekki jest. Ma dwie rurki do regulacji siodelka i gumke, ktora sprawia, ze kierownica po skrecie wraca do pozycji na wprost itd.

Super produkt, wart swej ceny (ja kupilam za super cene - dlatego go wlasciwie wzielam, bo byl tanio). Teraz czeka na coreczke az do niego dorosnie.
      • tempera_tura Re: Likeabike Jumper (Kokua) vs Strider 02.06.12, 08:20
        Dziękuje.
        Już kupilismy. Dziś w planie pierwsze jazdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka