Dodaj do ulubionych

trampki befado

11.07.12, 18:02
czy ktoś ma ten tym trampka?
www.befado.pl/nasze-obuwie/obuwie-dla-chlopcow/szkolne/obuwie-dla-chopcw/szkolne/szkolne39-3016
myślę o zakupie takich pierwszoklasiscie na wf, ale nie ma ich w sklepie w naszym miescie;
fajne są? wygodne?
Obserwuj wątek
    • 1nova Re: trampki befado 11.07.12, 18:43
      Nie wiem jakiej jakosci sa trampki, ale w marcu kupilam corce do przedszkola takie:
      sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=5555
      Po 2 miesiacach podeszwa naokolo buta byla calkowicie odklejona, dziecko sie potykalo o nia chodzac (bo sie zawijala). Zaplacilam 42 zl w sklepie stacjonarnym i niestety wyrzucilam paragon - wiec reklamacja nie wchodzila w gre. Ale to byl moj ostatni zakup butow Befado. Po obuwiu dla 6-latka spodziewam sie wiekszej trwalosci i bezpieczenstwa dla dziecka. Nova
      ---------------------------------------
      Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy
      Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy
    • nauczycielka98 Re: trampki befado 11.07.12, 19:06
      E, tam nova1; moja cały rok pomykała w nich w przedszkolu, trochę brudne tylko są; może jakieś wyjątkowo felerne kupiłaś? Te drugie też mamy, całkiem fajne, tylko dziwnie się je wkłada, takie jakieś za dużo zabudowane od góry, guma się podwija, trzeba pomagać przy ubieraniu. Trampki na rzepy lepsze; w ogóle obuwie befado wyjątkowo mocne jest
      • 1nova Re: trampki befado 11.07.12, 19:27
        moze i felerne, tylko po czym mialam poznac? I gatunek byl, "swieza" dostawa,bo specjalnie na nie czekalam, mialy byc oddychajace. Ja sie zrazilam. Nova
        ---------------------------------------
        Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy
        Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy
        • didith.b Re: trampki befado 11.07.12, 19:53
          Żadne felerne - ja kupiłam córce i tak samo podeszwa po pewnym czasie odchodziła od materiału, a poza tym wyglądały po paru miesiącach jakby znosiło je kilkoro dzieci, innej firmy noszone przez taki sam czas w porównaniu z BEFADO wyglądają jak nowe i kupione za 20 parę zł, a nie 40.
          • miwusia1977 Re: trampki befado 11.07.12, 21:15
            ja mam sandalki befado i juz wiecej nie kupie bo poobcieraly mi syna. Papucki od nich bardzo chwale....
    • igmaj Re: trampki befado 11.07.12, 22:02
      Nam też się poodklejała podeszwa przy brzegach.
    • sagittarius_84 Re: trampki befado 11.07.12, 22:45
      Ja kupuje Befado odkąd córka chodzi, czyli dwa lata.
      Drugi sezon mamy trampki wiązane, a do przedszkola paputki już którąś parę.
      Jakość jest rewelacyjna, dobre polskie buty. Nogi się nie poci.
    • hop_angel Re: trampki befado 12.07.12, 01:27
      mam dokładnie ten model inna kolorystyka, dla starszego syna tragedia, ma za wysokie podbicie ale daje upchnąć nogę, dla młodszego chudzielca idealne, wziełabym jednak zapinane na rzepy, sama jakośc rewelacja smile
    • koralik12 Re: trampki befado 12.07.12, 06:38
      lepsze są na rzepy, syn sie uparł na te z gumka ale ciężko było dobrać rozmiar bo te z małym luzem mu spadały z piety musiałam kupić takie na styk. I za chwile były za małe. Potem jeszcze raz chciał buty z gumką juz nie befado ale znowu był problem z dobraniem rozmiaru i kupiliśmy na rzepy.
      • mamuska561 Re: trampki befado 12.07.12, 08:45
        ja synowi do 1 klasy kupiłam takie trampki oryginalnebuty.pl/nike-capri-psv-45365 ,przyszły wczoraj są super
        • barbi1 Re: trampki befado 12.07.12, 08:56
          To samo miałyśmy z tymi dziewczęcymi na pasek-
          po miesiącu odeszła cała ta guma, ale poza tym to bardzo fajne były wink
          • heca7 Re: trampki befado 12.07.12, 09:18
            Kupiłam te trampki synowi koło kwietna. Jak dla niego rewelacja. Ta guma jest mocna i szeroka i dobrze trzyma stopę, szczególnie wąską. A mój 7-latek ma baaardzo wąską. Nosi 34-35 a stopa jak linijka. Na szerszą lub pulchną stópkę raczej się nie nadają.
            Kupiłam też córce, takie same tylko srebrne i doopa uncertain córka nie zauważyła i guma zaczęła się pruć z jednej strony , mimo prób ratunku buty nadają się tylko do ogrodu.
          • m_aw Re: trampki befado 12.07.12, 09:27
            Kurcze wczoraj próbowałam kupic trampki - kapcie przedszkolne. Moja 4-latka ma bardzo wąska stopę. W Bata mierzyla kilka modeli i wszystko za szerokie. Befado tez odpada. To ci w takim razie kupic?
    • b.bujak Re: trampki befado 12.07.12, 13:35
      ej, trochę mi zrobiłyście bałagan w wątku i teraz nie wiem, która opinia jest o tych trampkach, a która o innych butach befado wink

chodzą mi po głowie jeszcze te od crocsa:
      www.crocs.pl/crocs-kids-hover-sneaker/11682,pl_PL,pd.html?cid=065&cgid=summer-sale-kids
      ale się boję o dobre dopasowanie przy takiej podwójnej numeracji - przy tych wsuwanych crocsach ma to mniejsze znaczenie, ale trampek powinien być lepiej dopasowany...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka