Dodaj do ulubionych

Lozko pietrowe

02.08.12, 22:28
moge tu firme podac?
znalazlam lozko
www.pietrus.pl/produkt-569.html
znacie? dziecko pospi troche czy zacznie skrzypiec?
Obserwuj wątek
    • monia111175 Re: Lozko pietrowe 02.08.12, 22:44
      ''CHYBA BĘDZIE SKRZYPIEĆ''(forum hehe)
    • natalek79 Re: Lozko pietrowe 03.08.12, 11:22
      Niedawno zakupiłam u nich dla 2 latka z serii Animals, o takie:
      www.pietrus.pl/zestawy-99-82.html
      W sklepie było ok. 150 zł droższe niż u nich wyszło z przesyłką. Jestem zadowolona, wszystko ładnie się skręciło, póki co nic nie skrzypi, ale młody użytkuje niecały miesiąc, więc za krótko chyba żeby mówić na 100%. Jedyne co, to ja miałam te boczki z płyty i troszkę miejscami klej wychodził przy obrzeżu, ale się ładnie umył. Oczekiwanie ok. 2 tyg, kurier pod drzwi bez problemu. Trzeba niby obejrzeć przy kurierze, ale przy rozmowie tel. Pan powiedział, że z reklamacjami nie ma problemu, jeśli nie ma jak przy kurierze to można później i w razie czego dzwonić żeby kuriera cofnęli.
      • natalek79 Re: Lozko pietrowe 03.08.12, 11:26
        A i widziałam w sklepie te ich materace - zwykła pianka, cienka (max 8 cm), pokrowiec baaardzo przeciętny. Nie polecam. Jeśli można sobie pozwolić, to lepiej dokupić coś lepszego.
    • fredka01 Re: Lozko pietrowe 03.08.12, 11:28
      Mój syn ma od ok. roku łóżko z Piętrusa, ale bez zjeżdżalni. Nic nie skrzypi, łóżko sprawuje sie bardzo dobrze, ale fakt, że nie pozwalam dziecku skakać po nim.
      • kaskahh Re: Lozko pietrowe 03.08.12, 23:16
        fredko, wydaje mi sie takie troche malo stabilne, nie za bardzo "solidne", czy to tylko wrazenie na foto?
        jak twoje odczucia?

natalek, dziekuje za opinie, materac bym kupila gdzie indziej
    • night_irbis Re: Lozko pietrowe 04.08.12, 00:23
      Za taką cenę ja bym kupiła Kurę z Ikei. I, zresztą, planuję kupić wink
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80123993/
      • kanna Re: Lozko pietrowe 04.08.12, 11:33
        Kura z IKEA nie skrzypi smile

Ja już nie kupuje mebli przez net, bez ich obejrzenia - po doświadczeniach własnie ze skrzypiącym łóżkiem, niestety uncertain
        Tez bym piętrowego (stalowe) z IKEA nie kupiła, bo ono się chwieje.
        • kaskahh Re: Lozko pietrowe 04.08.12, 14:43
          kura ok, ale myslalam, ze moze jakas alternatywa sie znajdzie

i dobrze, ze nie skrzypi
          nie ma nic gorszego, niz skrzypiace lozkosmile
    • zaradna.mama Re: Lozko pietrowe 05.08.12, 16:20
      Od pół roku mam takie łóżko - zaradna-mama.blogspot.com/2012/03/ozko-pietrowe-3-osobowe.html , jestem w nim zakochana wink Spałam na nim zarówno ja, mój mąż (ponad 100kg), bardzo stabilne, nie skrzypi, nie chwieje się. Mam nadzieję, że będzie na lata smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka