Dodaj do ulubionych

poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis koszmar

30.08.12, 19:58
albo ja mam wygórowane żądania albo ...sama juz nie wiem co!
Chcialam corce kupic tenisówki w roz 35 (II kl). lekkie, cienkie typu balerinki, na pasek -rzep u góry. Nic wielkiego, zwykłe tenisówki. Do szkoły na wrzesien, kiedy w adidasach jest za gorąca w dzien a na sandały za chłodno rano. ale nigdzie nie ma. W h&m wysokie do kostki trampki - dla mnie bezsensu bo noga sie poci. W reserved nie ma nic. w ccc - porazka, same pełne na rzepy lub sznurowadła. W smyku są cool club, ale jakosc marna zas wzornictwo super. Aktualnie mamy takie

www.smyk.com/szukaj/ubranka-dla-dzieci?c=ubrania-dziewczynka-buty-dla-duzej-dziewczynki-31-38-tenisowki&start=1&resultsPP=20&sort=authorAsc&searchCategory=74010802&sc=74010802

i tego typu chcemy. Te ze smyka rozwaliły sie po tygodniu , a po praniu wyglądają jak szmata, do tego farbują choc wewnątrz są białe. Farbują te paski niebieskie. Ale ok, mogłabym je kupić raz jeszcze, moze miesiąc wytrzymają, lecz stacjonarnie nie ma juz tych modeli, jest nowa kolekcja trampek, wszystkie w granacie, srodek tez granatowy. Wizja zafarbowanych skarpet, stóp i paznokci mnie lekko zniechęca.

pytam wiec, czy ktos wie gdzie stacjonarnie kupie tenisówki takie jak te cool club? aby nie były pełne. bede wdzieczna
Obserwuj wątek
    • b.bujak Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 20:10
      może befado ?
      • sandra.w Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 20:17
        myslałam o befado, ale córka nie chce. bo to takie do przedszkola kapcie a nie dla dorosłej drugoklasistki....., a tak serio, to faktycznie córka prosiła aby nie kupowac jej ani befado ani zetpol ani nic pantoflowego.
        • b.bujak Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 20:24
          sandra.w napisała:

> myslałam o befado, ale córka nie chce. bo to takie do przedszkola kapcie a nie
          > dla dorosłej drugoklasistki.....,

o kurcze!! a ja chodze w bafado do pracy wink

www.befado.pl/nasze-obuwie/obuwie-dla-dziewczat/szkolne
          www.befado.pl/nasze-obuwie/obuwie-dla-dziewczat/modzieowe
    • luiza765 Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 20:18
      ja dzisiaj w deichmanie widzialam, bo tez takich szukam i szukam i nie ma nigdzie. Dla nas nie było rozmiaru, i te były roóżowo-brokatowe a takich nie chcę. Ale krój właśnie taki
      • sandra.w Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 20:35
        byłam w deichmannie, ale nie widziałam zadnych tensówek. wkleisz link jak ładnie poprosze.... , choc córka nie chce nic co jest rózowe.
        • mariannamm Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 20:56
          Widzialam w decathlonie jakies tenisowki moze tam warto by bylo zajrzec.
        • luiza765 Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 20:57
          chciałam wkleic, ale nie moge znaleźć. Widocznie z zeszłorocznej kolekcji. Nie widze ich na stronie deichmana. W drugim deichmanie nie było ich. Były tanie, ok 30 zł, przecenione. Różowo-brokatowe z białą podeszwą i takim paskiem gumką, jak to w tego typu tenisówkach.

szukam czegos niedrogiego, do zdarcia na dworze, bo nie moge patrzec jak młoda rozpędzona na rowerze ciągnie czubki skórzanych balerinek po chodniku. Też jestem ciekawa, gdzie takie są.
    • progress04 Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 22:11
      Pewnie mnie zaraz wyzwieciesmile, ale może na targowisku?
    • joagraba Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 22:44
      Może jednak warto rozważyć Befado. Byłam dziś w sklepie firmowym i zauroczyły mnie takie:
      Befado Bianca

Sa też w mniej "brudzących" kolorach, ale dla mnie już nie tak ładne.
      • sonia-3 Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 30.08.12, 23:38
        Dzis widziałam całkiem ładne w Carefore. Nawet zastanawiałam się czy nie kupić mojej 8- latce na WF.
      • pe-likanek Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 31.08.12, 09:48
        Córka ma wlasnie takie, nosi je jako kapcie po domu, mowi, ze są wygodne. Pasują na szczuplą nozkę. Radze jednak mierzyc, bo rozmiarowka wypada inaczej niz standardowa.
      • kolina01 Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 31.08.12, 10:30
        Befado sa super i nie rozumiem co to znaczy "przedszkolne kapcie".
        MAja tyle roznych wzorow i modeli podobnego kszataltu jak te cool club, ale duzo lepszej jakosci.
        W befado nie odpowiada mi tylko cena, bo to jednak tenisowkismile A w stacjonarnym w Krk - za te bianki dałam prawie 40zetasad Ale chcialam, zeby corka poprzymierzala i sama wybrala.
    • stivo5560 Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 31.08.12, 09:29
      Widzę że na forum gazety jest jakaś zmasowana akcja przeciwko SMYKOWI. to już kolejny wpis dyskredytujący tą firmę. Poprzednie można przeczytać także w tym dziale
      • agni71 Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 31.08.12, 09:36
        ohoho, smyk poczuł się urażony? wink
    • marcyszka Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 31.08.12, 09:59
      Ja kupiłam miesiąc temu takie tenisówki w merlinie w promocji za przyzwoitą cenę 60zł:
      https://merlin.pl/ROXY-Buty-SHERIL-GIRL-white,images_zdjecia,26,KONCEPT_3606855597954_1.jpg
      • minkapinka Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 31.08.12, 10:08
        białe po miesiącu będą czarne, a po praniu szare albo zólte.
        • marcyszka Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 31.08.12, 11:19
          syn przez cały rok chodził po szkole w Conversach białych w jasną kratkę i nie wyglądały źle smile
    • minkapinka a takie? 31.08.12, 10:29
      dmdsklep.pl/pl/p/Tenisowki-szkolne-grantowe-Cienta-76-997-77-rozmiary-27-40/1122
      • saszanasza Re: a takie? 31.08.12, 13:21
        właśnie kupiłam buciki tej firmy tyle co szaro-srebrne, dziś przywozi je kurier, podobno są bardzo dobresmile
    • starobrno Re: poszukuje tenisówek dla dziewczynki- jakis ko 31.08.12, 13:37
      A jarmilki (czeszki) mga byc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka