sandra.w
30.08.12, 19:58
albo ja mam wygórowane żądania albo ...sama juz nie wiem co!
Chcialam corce kupic tenisówki w roz 35 (II kl). lekkie, cienkie typu balerinki, na pasek -rzep u góry. Nic wielkiego, zwykłe tenisówki. Do szkoły na wrzesien, kiedy w adidasach jest za gorąca w dzien a na sandały za chłodno rano. ale nigdzie nie ma. W h&m wysokie do kostki trampki - dla mnie bezsensu bo noga sie poci. W reserved nie ma nic. w ccc - porazka, same pełne na rzepy lub sznurowadła. W smyku są cool club, ale jakosc marna zas wzornictwo super. Aktualnie mamy takie
www.smyk.com/szukaj/ubranka-dla-dzieci?c=ubrania-dziewczynka-buty-dla-duzej-dziewczynki-31-38-tenisowki&start=1&resultsPP=20&sort=authorAsc&searchCategory=74010802&sc=74010802
i tego typu chcemy. Te ze smyka rozwaliły sie po tygodniu , a po praniu wyglądają jak szmata, do tego farbują choc wewnątrz są białe. Farbują te paski niebieskie. Ale ok, mogłabym je kupić raz jeszcze, moze miesiąc wytrzymają, lecz stacjonarnie nie ma juz tych modeli, jest nowa kolekcja trampek, wszystkie w granacie, srodek tez granatowy. Wizja zafarbowanych skarpet, stóp i paznokci mnie lekko zniechęca.
pytam wiec, czy ktos wie gdzie stacjonarnie kupie tenisówki takie jak te cool club? aby nie były pełne. bede wdzieczna