Dodaj do ulubionych

Fotokalendarze

17.12.12, 14:18
Gdzie można zrobić, aby

były dobrej jakości
cenowo przystępne 4 szt

i coby zdążyć przed Wigilią sad
Obserwuj wątek
    • manala Re: Fotokalendarze 17.12.12, 14:34
      Zamawiałam przez allegro u użytkownika UWOLNIJKOLORY. Trzy duże 13-str kalendarze wyszły 49zł (wysyłka gratis). Jakość bardzo dobra jak za tą cenę to powiedziałabym, ze super. Realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam.
      • nikoosia Re: Fotokalendarze 18.12.12, 19:15
        Dokladna nazwa to uwolnijkolory_pl - ja zamawialam przed mikolajem, tez jestem bardzo zadowolona, swietna jakosc za super cene. Ale watpie zeby zdazyli przed swietami - teraz pewnie nawal zlecen maja. Jedyne cz\ego nie ma w ich kalendarzach to mozliwosci zaznaczenia swoich dat, typu rocznice czy urodziny. Ale ogolnie to bardzo polecam. U mnie babcie byly wniebowziete smile
    • moyyra Re: Fotokalendarze 18.12.12, 18:30
      czy aby dobre namiary zapodałaś?

nie znalazłam tego gościa na all
    • big-smoczyca Re: Fotokalendarze 18.12.12, 18:31
      niestety takie uzytkownika nie znalazłam
      ciekawią mnie te kalendarze, bo w empiku ze znizką zapłaciłam za 4 190 zł prawie
    • moyyra Re: Fotokalendarze 18.12.12, 18:59
      znalazłam w googlach ten zakład..ale tej promocji juz nie ma chyba..
      • sylwina128 Re: Fotokalendarze 18.12.12, 19:54
        Ja zamawiałam na allegro od CCSDRUK, za kalendarz A4 płaciła 18.90 dziś odebrałam jestem zadowolona. Ważne że można wprowadzić swoje daty.

allegro.pl/tanio-foto-kalendarz-fotokalendarz-zdjecia-24h-a4-i2807711217.html
        • afrodytka123 Re: Fotokalendarze 05.05.15, 09:46
          Witam, ja zamawiałam na www.fotoprintum.pl super jakość i cena, wszyscy byli bardzo zadowoleni z prezentów, mają też inne fotowydruki, więc każdy znajdzie coś dla siebie, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka