Dodaj do ulubionych

Tchibo-wymiana?

20.12.12, 20:57
Hej jak myślicie czy będzie można wymienić zły rozmiar kurtki smile na mniejszy lub większy .W papierach z tchibo jest taki tekst Wymiana? żaden problem! ........
To chyba się dasmile)
Obserwuj wątek
    • cyprysiowa Re: Tchibo-wymiana? 20.12.12, 21:01
      to byłoby super rozwiaznie.. moze warto zadzwonic na inf i sie dopytac
    • cyprysiowa Re: Tchibo-wymiana? 20.12.12, 21:07
      uff bede spac spokojnie

Wymiana produktów

W sklepie internetowym Tchibo.pl mogą Państwo wymienić bez problemu każdy artykuł w przeciągu 1 miesiąca od dnia jego otrzymania np. ze względu na kolor czy rozmiar.
      W tym celu prosimy skontaktować się z naszą Infolinią, nasi agenci sprawdzą dostępność produktów, a następnie prosimy wysłać do nas produkt jako zwrot. Koszty odesłania produktów ponosicie Państwo, zaś Tchibo zapłaci za koszt dostawy nowego produktu.
      • cali.staa Re: Tchibo-wymiana? 20.12.12, 21:21
        Ja pytałam w sklepie stacjonarnym o możliwość zamiany koloru ekspressu. Pani powiedziała, że mogę przynieść, oddać i wziąć nowy... Jak spytałam czy na zasadzie zamiany, to powiedziała, że nie. Oddaję, ona mi zwraca pieniądze z rachunku i kupuję nowy w innym kolorze (oczywiście po ICH cenie... wink ) Więc w sklepie na pewno się nie da... Ciekawe jak potraktują wymianę online... czy też policzą jak za nową rzecz bez rabatu? Niewykluczone...
        • zaba133 Re: Tchibo-wymiana? 20.12.12, 22:15
          też się zastanawiam, jak to by wyglądało, kupiłam kombinezon 110/116, ale przestrzeliłam sporo z rozmiarem, rozważam zwrot, ale za tą cenę już nie kupię drugiego, a chyba ze 2-3 lata musiałby w szafie leżeć, najchętniej wymieniłabym, ale wątpię czy przyślą w tej samej cenie
          • cali.staa Re: Tchibo-wymiana? 20.12.12, 22:23
            Ja mam inny sposób na ciuchy tchibo kupowane online. Zamawiam 2 rozmiary, zostawiam dobry, drugi zwracam do sklepu.
            • aniuta65 Re: Tchibo-wymiana? 20.12.12, 22:34
              Z ekspresem sie nie dziwie nad kolorem trzeba zastanowić sie przed zakupem. Rozmiaru ciuszka nie jestesmy w stanie przewidzieć.
      • mamaanet Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 09:45
        jesteś wielka smile
        • mamaanet do cyprysiowa :) 21.12.12, 09:58
          jesteś wielka, czym najlepiej tam wysłać zwrot, byłabym wdzięczna za radę, pewnie jeszcze spodnie będę musiała wymienić i kurtkę narciarską
        • cyprysiowa Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 10:01
          ech ..

w pudle nie ma druczku oficjalnego typu: formularz wymiany towaru, jest tylko :formularz zwrotu towaru, a pod nim napomknięte to co u gory o wymianie,
          ale nie ma ze towar o rozmiarze (tu podac) chce wymienic na rozmiar (tu podac) czy cos w tym stylu..
          odsyłaja na infolinie, ale nie moge sie tam dodzwonic, jakby ktomus sie udałao dodzwonic to bardzo prosze o podzielenie sie informacja o wymianie, gdzie ten rozmiar ktory wymieniamy na inny sie wpisuje, i na jakich zasadach se to odbywa o ile jest taka mozliwosc?
          nr tel na infolinie 801-080-016
          • cyprysiowa Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 10:05
            chodzi o to ze jest jeden formularz(formularz zwrotu) : i zeby było wiadomo czy to zwrot i oddajcie kase (nie ma tez miejsca na podanie numeru konta) czy to zwrot ale przyslijcie inny rozmiar? gdzie to zaznaczyc , nie moge sie dodzwonic tam
            • mamaanet Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 10:19
              tez sie nie moge dodzwonic
    • tititu Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 10:09
      Zawsze wymieniam w sklepie, lub zwracam. Nigdy nie było problemu.
      • cali.staa Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 11:22
        A wymieniałaś ekspress kupiony za 130, zamiast 299? wink
        Że można bez problemu zwrócić - wiadomo, ale z wymiana już nie tak wesoło, jeśli się coś kupiło w akcji 6 kodów+ wink

W niedzielę wieczorem były dostępne tylko w kolorze Saphir, ale ze takie pieniądze nawet taki mi nie przeszkadza wink
    • cyprysiowa Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 11:40
      dodzwoniłam sie
      jest taka mozliwosc, podaje sie pani numer kienta ona sprawdza destenosc i zaznacza rozmiar ktory nas interesuje ale....
      wysyłasz, i zanim dojdzie moze tego rozmiaru juz nie byc bo ona nie robi rezerwacji na dany produkt
      • mamaanet Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 11:44
        kiedy masz dostać swoja? może jednak nie będą za duże, jeszcze się pocieszam...
        • cyprysiowa Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 11:52
          ech nie wiem, nie sledze tych przesyłek, nawet nie wiem gdzie to sie patrzy, przyjdzie to bedzie ale juz sie nastawiłam ze za duza bedzie ta 38..
          • cyprysiowa Re: Tchibo-wymiana? 21.12.12, 11:57
            znalazłam, od 8.55 mam w doreczeniu,
            • mamaanet do cyprysiowa 21.12.12, 12:20
              przyszla 38, nie jest taka duza, pod pachami okolo 51 cm, jak zalozylam polar to w ramionach mniejsza bylaby za mala, tylko jest troche szeroka w biodrach
              • cyprysiowa dzieki 21.12.12, 12:26
                to czekam na swoja, no zabaczymy
                • mamaanet Re: dzieki 21.12.12, 12:30
                  ona jest szeroka na dole, nie wiem czy mniejsza bylaby lepsza, ale zamiast odsylac, to chyba ja zaniose do krawcowej zeby cos tam wymyslila, narciarska 38 idealnie lezy,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka