emma6666 25.12.12, 09:43 U nas hitem jest stara wersja remizy duplo, po rozpakowaniu 2,5 latek bawił się nią kilka godzin bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks2539 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 10:01 hity - wszystko co dostał młody - myślałam, że nie zaśnie czyli imaginext remiza, helikopter i dinozaur, którym straszy młodszą siostrę Wykonanie zabawek, funkcje - rewelacja. Do tego stopnia, że po świętach szukamy na wyprzedaży innych zabawek z serii. Hitem dla dziewczynki okazał się też zestaw FP łóżeczko z przewijakiem. Jak na FP przystało super zrobione, młoda ma dwa miejsca na swoje lalki. I udało się to upolować w takiej cenie, że... wow Kit - z innego wątku. Interaktywna stojąca myszka minnie po wyjęciu z kartonu przestała się ruszać Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 10:31 Na szybko: hit/kit Geomag zamek, ten większy: (hit, bo świetnie się łączą, mają świetną oprawę graficzną "zamkową", dobrze to wszystko razem wygląda po złożeniu, ale kit, bo patyczków i kuleczek jest po prostu malutko, zamek jest skromniutki, trzeba zaraz dokupić więcej części) hit: gra Monopoly Cars hit: kalendarz adwentowy Playmobil Poczta Mikołaja niestety kit: mapa Dumel, spodziewalam się po niej zdecydowanie za dużo, chyba przez forum Odpowiedz Link Zgłoś
blondynkapoznan Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 11:03 u Nas hit dla 3,5 latka Pieszczoch. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 11:42 U nas zawsze są tylko trafione predenty zatem hity domek h&m i unicef duplo szpital dla zwierząt strój dzwoneczka lego technic: silnik, holownik, quad książki a dla dorosłych: ulubione kosmetyki narzuta płyty sex & the city muzyka książki Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 12:53 Hit: samochód sterowany twister, tylko czemu gra i świeci???? hit: pudełko zwykłych lego, kupione w irlandzkim lumpie za 3 euro. Nie żeby nie było stać nas na nowe, ale młody unikał do tej pory klocków. Dziś złożył samochód i helikopter hit: gra moja jabłonka A dla dorosłych: Kroniki wariata z kraju i zeświata manna I tak najlepszym prezentem jest foltel fatty, po ktorym można skakać Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 12:51 U nas kitów raczej nie ma). Aparat synowi tak się spodobał, że od wczoraj się nie rozstaje i zrobił już ponad 1000 zdjęć. Gdy go rozpakował, to nie był zainteresowany innymi zabawkami, ale wszystko to kwestia czasu. Oprócz aparatu Vtech dostał klocki (jakieś chińskie, ale pomysłowe), wywrotkę Dickie (rzadko bawi się autami, ale czasem się bawi, więc ok), Lotto Rysie i Misie (dzisiaj rano zagrał i podobało mu się), książkę Muminki (lubi tą bajkę, więc książka pewnie też mu się spodoba) oraz różdżkę (marzył o niej i za jakiś czas wiem, że będzie chciał się nią bawić, ale póki co aparat wygrywa). Córka dostała quiz ortograficzny (chodzi do zerówki i nie wie jeszcze co to ortografia, ale za rok jej się przyda), Zoobles królika (jest fanką królików, więc każdy królik dla niej jest super), kucyka Cheerilee (zachwyt totalny, to był jej upragniony prezent), farbki do malowania na szkle (super, uwielbia malować farbami i tworzyć różne rzeczy), grę super farmer kieszonkową (gramy, jest świetna) oraz Spongi Gąbkolinę (też fajne). Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka81 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 12:53 totalny kit - balon My little pony - całkiem nietrafiony prezent dla mojej 2,5latki, na szczęście to nie ode mnie czy od męża, a od kogoś innego niby wykonanie ładne, ale poza grająco-świecącym balonem córkę nic nie zainteresowało, może jeszcze za mała, albo mało "księżniczkowa")) kit nr 2- laptop dla dziecka z tesco - taki różowy, niby ma tam dużo funkcji, jest nauka literek, cyferek, jakieś piosenki ale chyba prezent nietrafiony co do wieku dziecka albo zbyt skomplikowany, mała ponaciskała parę razy i zostawiła i tak leży do dziś..a dostała jakieś 2tyg przed gwiazdką hit-książeczka Naciśnij mnie-jak córa rozpakowała to zero reakcji, ale jak siadłam z nią i przeczytałyśmy razem, klaskając, trzęsąc książką, dmuchając....rewelka)) hit-puzzle z trefla (giant 36elem i 24elem) ale tego można się było spodziewać bo dziecko od zawsze uwielbiało układanki hit-i tego by się nikt nie spodziewał piesek pluszak dalmatyńczyk ze sklepu za 4zł! Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 13:02 corka 6,5 roku HITy: lego ninjago statek czarna perla, uklada od kilku godzin książka Mikolajek i inne chlopaki malowanki piaskiem dla mnie telefon na dwie karty (szkoda że musze go wymienić na inny egzeplarz) i ksiażka "Matki, żony, czarownice" Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 13:20 Zawiedziona jestem playmobil. Syn dostał miasteczko westernowe, które chciał ale ono jest jakoś kiepsko zrobione! Daszek nad szeryfem ciagle odpada i nawet jak jest dobrze wciśnięty to spada w trakcie zabawy, drzwi wejściowe są zrobione na wcisk, nie da się ich otworzyć bo wypadają całe. A wszystko to z jakiegoś maziastego plastiku. W prównaniu z promem playmobil duzy zawód jakościowy. Synom bardzo podoba się tor wyścigowy carrera. Tylko może mi ktoś powiedzieć czemu samochodziki wciąż wyskakują na podłogę? I czy to normalne? Hitem jest duży samolot dickie z dźwiękiem. Gry się podobają. Twister się podoba, biznes po europejsku i domino też Oprócz tego książki dla córki- już zaczęła czytać. Może nie kitem ale zabawką zdecydowanie zbyt delikatną okazał się helikopter zdalnie sterowany. Synowie nie umieją nim kierować i po paru ciężkich kraksach został schowany. to był prezent od wujka. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 14:45 wg mnie za szybko aby mówić o hitach i kitach, na początku niemal zawsze jest zachwyt i zabawa do nocy, dopiero czas weryfikuje czy zabawka jest hitem czy nie. Czy dziecko do niej wróci i będzie się chętnie bawiło czy po świętach rzuci w kąt. Łatwiej z hitem dla dużego dziecka, które już wie czego chce i ma sprecyzowane zainteresowania. No ale jak pisałam, czas pokaże. Na razie same hity niby Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 15:25 swieta prawda. u nas hitem jak na razie jest mikroskop cyfrowy dla 8latka. zaden hightech, tylko z lidla za 29,90€. zaczal natychmiast czytac Lucy i Stephena Hawking i stwierdza, ze jest superhiper. ale nie az tak jak mikroskop tzn jest dopiero na 54 stronie. Mloda (13) najbardziej zajeta nowa komorka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkallo Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 16:05 U nas same hity: Zamek rycerski Superplay-cały czas układa rycerzy, toczy bitwy. Lego 4441-najbardziej mu się podoba klejnot z zestawu Zegarek Ben 10-wyświetla na ścianie hologramy Monopol Szalona gotówka-bankomat wymiata Puzzle z Ben 10-super Puzzle z bałwankiem-super Ksiązka o Bolku i Lolku-zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 18:16 HITY syna i córki: - Lalka Steffi Love Mama z dzieckiem - Gra Trefl "Rycerstwo" i "Piracki skarb" - Bluzka z Myszką Minnie - Krokomierz - Panorama Puzzle Trefl Myszka Minnie 160el. - Gra "Spadające Małpki" - Gra elektroniczna "Młody Mistrz" - Piaskolina Cobi "Budowa drogi" - Lego Duplo XXL - Książka z magnesami "Dzień z księżniczką" KITY syna i córki: - Słownik i ćwiczenia ortograficzne HITY nasze: - Playstation 3 - Wyciskarka do owoców - Czapki uszatki i inne zimowe "ocieplacze" KITY nasze: - Wiadro do lodu - Ramka na zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 18:35 corka dostala wymarzonego tableta wiec wlasciwie inne prezenty moga nie istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 18:46 U nas "tylko" po dwa prezenty, ale trafione w 100%. Dla starszaka, mimo przestrogom tutaj na forum kupiony aparat Vtech to jego nr 1, jakoś zdjęć owszem nie poraża, ale to jest zabawka a nie prawdziwy aparat więc on cały happy, że zdjęcia może robić, do tego ma gierki więc też zawsze dodatkowa atrakcja (syn ma prawie 5l) Do tego wyrzutnia HW autokula, do tego jeden samochodzik no i pewnie na urodziny będą kolejne bo widzę, że młody zachwycony. Dla młodziaka garaż FP w kółkowicach, obaj go uwielbiają, mały jeździ swoimi autkami a starszy hot wheelsami Plus wózek z narzędziami smoby), tutaj najlepsza frajda to możliwość wożenia wózka i wkrętarka (aczkolwiek mnie ciut zawiodła gdyż to totalny plastik, imitacja wielu funkcji, można wkręcić śrubkę, ale odkręcić trzeba ręcznie, starszy ma z FP więc byłam przekonana, że tutaj będzie podobnie, jednak jakość chowa się mimo wszystko). Teraz mam już dylemat urodzinowy, gdyż obaj mają praktycznie w jednym czasie i tak jak starszemu mam mnóstwo pomysłów tak dla młodziaka masakra! Także przyda się wątek może coś znajdę odpowiedniego Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 19:11 U nas same hity. Może dlatego, że wszystkie prezenty zostały skonsultowane z nami, a my trochę znany gust naszego synka (3,5 roku) i tak otrzymał (z tych większych): * remizę strażacką Imaginext - hit największy * Lego 4+ 6131 * Kiki Ricky * Moją pierwszą encyklopedię dinozaurów Larousse Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 19:16 Hity: 4 latka: zgadnij kto to ekstra, para młoda czyli Ken i Barbie , Kamelot 10 latka: Basniobór cz 2, 3 (1 ma, 4 dostanie na urodziny), słuchawki z tchibo ;D kity: Twister zakupiony w czasie promocji w tesco, zatem przeleżał miesiąc w szafie. Okazał się być w wersji węgierskojęzycznej, z oderwaną wskazówką. Pal licho byłby ten węgierski ale wskazówka...Na stronie Hasbro jest napisane, że reklamuje się nie u nich a w miejscu zakupu, a ja kupowałam w tesco, które jest ode mnie akurat ok 100 km bo byłam przejazdem. Nie wie ktoś może, czy można reklamować w innych? Odpowiedz Link Zgłoś
szironna Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 19:17 na szczęście prezenty trafione (dziadkowie i chrzestni prosili o rady, więc wszystkie prezenty wybrałam ja, rzecz jasna wsłuchując się w to, co mówi dziecko): 1/wymarzony i wybłagany tablet - pościągałam tylko mądre i edukacyjne aplikacje typu: świat liter, zgadywanki i quizy, program do rysowania, program do nauki j.ang. itp. więc wilk syty i owca cała 2/ gry: kot i mysz, pędzące żółwie oraz IQ fit 3/ książki (uwielbia "czytać" a potem sam sobie opowiadać) 4/ puzzle 5/ kulolabirynt 6/ przytulak - marzył o dużej maskocie - dostał konia z tchibo, którego uparcie nazywa reniferem 7/ czu-czu zestaw kreatywny dla 6-7 latków Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 20:09 Hit dla 4-latki Tablet v-tech innotab Mloda sie nie rozstaje z nim Co ciekawe najwiekszym hitem jest rysowanie Maz się trochę napocil by dojść do tego jak zmusić tablet do czytania filmow z karty bez korzystania z platnej aplikacji v-tech Kit dla 4-klatki Zestaw little pony- zestaw w pudelku w ksztalcie palach z dwoma kucykami z wielka ilością tak drobniutenkich elementów np filiżanki o średnicy 3 mm, które ustawia się na tacy i należy przy tym wstrzymać oddech bo samym oddechem można je wywrocic Hit dla 6-latka Oryginalna nie będę: LEGO i tor matchbox Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 20:45 O hitach to ja mogę powiedzieć za miesiąc. Ale na dzień dzisiajszy wydaje mi się, że będzie tak. Kity niestety: Dla 15 miesięcznej córki: - święcąco-grający chyba wóz strażacki z sorterem. No co moich rodziców podkusiło, żeby to kupić to ja nie wiem. Wykonanie masakra i ta okropna muzyka (jedno i to samo zdanie powtarzane w kółko i kółko i kółko bleee). Córka do tego tańczy, a mi uszy puchną. - lalka baby born ciężka jak diabli Zmechanizowana i z tułowiem plastikowym, więc moim zdaniem nie do przytulania. Hity: - pewnie jeździk - pewnie lalka agatka. Miękka, dość lekka. Można wsadzać jej smoczek, a córka bardzo to lubi Dla 7latki: - w zasadzie dostała wszystko z listy, więc była zadowolona. A niespodziewanych prezentów nie było. Co będzie u niej kitem a co hitem to się okarze. Narazie niewątpilym hitem dla niej jest prezent przeznaczony dla taty, czyli tablet. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 13:19 O tablecie to i ja mogę powiedzieć, że jak nic to prezent dla taty. Dobrze, że nie tylko u nas, bo juz się zaczełam zastanawiać czy to normalne jest No ale, ja byłam sceptycznie nastawiona a tato i tak kupił w sobotę przed świętami i póki co sam "bawi się" najwięcej... Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 23:01 hity:kalendarz adventowy lego city lego friends,imaginex batman auto,wszelkie lego(friends i city) oraz ksiażki brickmaster,lalka baby born chłopczyk z nocnikiem(sika i takie tam ) kit to lalka barbi której robi sie sprayem wzorki na włosach-córce sie bardzo podoba,ale wzorki sie rozlewają,wzór schodzi łatwo i....co najbardziej mnie boli-niemoge dokupić tych farbek,czyli jak sie skończą z całego zestawu zostanie tylko lalka!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaanek Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 23:11 Hity to wszelkie zestawy lego city i duplo, jeep dickie, gra nie pękaj prosiaczku a kit to gra łowca duchów przynajmniej dla mnie, cena zupełnie nie adekwatna do tego co sie dostaje. Dzieci bardzo szybko nudzi ta gra. Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 23:29 hicior absolutny to zamek rycerza andrzeja + machina bojowa i smok.mały od wczoraj zajety zresztą dorośli też .zabawki dobrze wykonane i naprawde ciekawe zygzak zdalnie sterowany tez świetny lego policja i gra spadające małpki leżą i czekają bo z zamkiem cieżka rywalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
poletka Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 23:29 U nas zadowolenie było ze wszystkich zabawek z listu czyli głównie Monster High i Lalaloopsy ale Hitem okazała się zupełnie nie spodziewana tablica z Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 25.12.12, 23:54 U nas prezenty trafione, wszyscy zadowoleni, najwiekszym hitem wśród dzieci i dorosłych okazała się gra Pentago, świetna gra Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 26.12.12, 01:57 Proponuję weryfikację wątku za miesiąc - jak opadną emocje Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 26.12.12, 13:02 córeczka, 1,3 U nas kitem są duże maskotki - miś i Minnie Disneya - ladne są, ale zupełnie nie interesują małej. Zachowuje się jakby ich nie zauważała. Hity to zdecydowanie wózeczek, lala Agatka ze smoczkiem, Lego duplo Kubuś Puchatek, duze klocki Wader, koń na biegunach. Mała dostała też rowerek i sanki - poki co jeszcze nie wypróbowane, ale wzbudziły duże zainteresowanie i płyty z muzyką z Pana Kleksa (uwielbia Dzik jest dziki) oraz serię Poczytaj mi mamo - to póki co bardziej prezenty dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 26.12.12, 20:36 Córka 6 lat HITY - na pierwszym miejscu książka MAPY oraz wszystkie pozostałe książki, - bajki na DVD: Księżniczka i piosenkarka, Merida - lego creator - gry: Fauna i Monopoly szalona gotówka - suknia - przebranie karnawałowe - strój księżniczki - pet shopy, lalka Merida i Barbie świecąca syrenka (superhit) Kity - mandala - farby witrazowe - córka nie jest w stanie wycisnąć farby z tubki - gra mądra główka Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 26.12.12, 21:17 Hit dzieciaków 3 i 5 lat zygzak i złomek zdalnie sterowane ( niestety nie można 2 na raz jeździć i się ścigać bo nadają na tej samej częstotliwości więc jadą 2 na 1 pilocie ) Porażka jak dla mnie dzieci na razie pogrywają łowcy duchów, cena za wysoka jak na tak nudną grę. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 27.12.12, 00:07 u nas easy, bo jeden syn jest tuz po 8 urodzinach, ma jeszcze 3 duze zestawy Lego do ulozenia, plus 2 karty upominkowe. Wszystkie hity, jak narazie Dostal ksiege rekordow Guinness 2013, pajaka na pilota co chodzi po scianie i suficie, zestaw drewnianych modeli samolotow do sklejania i malowania Corka 5 lat , dostala zamek - domek Kopciuszka, fuzoodles ( to moze byc kit bo juz mamy), album szkolny, gdzie wkleja sie zdjecia i uzupelnia informacje z kazdego roku szkoly . Syn 10 lat - keyboard-pianino , czy jak to zwal i pilki, karte do ksiegarni Razem dostali jeszcze Balwana swiecacego ( z gatunku durnostojek) i mase czekoladek - to na pograniczu hit/kit Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 27.12.12, 08:32 Największy hit helikopter zdalnie sterowany i klocki Geomag. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiajaska Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 27.12.12, 19:37 Odnośnie geomaga, kupiłam synowi geomag wheels 44 elementy, taki: www.smyk.com/geomag-wheels-klocki-magnetyczne-44-elementy,p1050600734,zabawki-gry-dla-dzieci-p i jest to totalny kit. Autka nie jeżdżą, albo to ja jestem taka niepociumana i nie potrafię tego złozyć. Dobrze, że klocki były kupione w tesco, wyszły 55zł. Chociaż to i tak przepłaciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 27.12.12, 19:48 Hit córka - telefon zabawkowy, marzyła o nim, laleczki Polly Pocket, książka Niezwykły Mikołaj i gra Pędzące żółwie, gramy całą rodzinką. syn młodszy - karabin (marzył o tym!) i gra lego (kolejna do kolekcji) syn starszy - xbox360 + kinect ) prezent dla całej rodziny ucieszyła go też gra Metro. kitów w zasadzie nie było, może tylko sowa collinda, fatalnie się ją lepiło niestety. Musiałam ja się wziąć do roboty, dzieciom było za trudno, kleiła się do palców. I piżamki od teściowej, kiepskiej jakości, sztywna bawełna, no i jak to ma dzieci cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 27.12.12, 20:17 Dzieci 5 i 7 lat: Hity: batman na motocyklu sterowany- ze światłami, dźwiękiem i fajnie mówi kilka zdań. gra "Małpki spadają" nano robaki z torem- super! dizzy dancers- platforma ze zwierzakiem- kupiona za...10 zeta na wyprzedaży w Carrefourze, a normalna cena 139.... lalka Monster High brelok monster High PS3 Kity słuchawki Odpowiedz Link Zgłoś
iminie Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 27.12.12, 20:19 Córka 6 lat, hity: Lego Friends, kolejne zestawy, czekała na nie Sama fajnie składa i się bawi! gry: spadające małpki, kurczaki; ośmiorniczka film Merida Waleczna kolejne Pet Shopy No może nie kit, ale bez emocji: lalka MH, bardziej potrzebna do pochwalenia się niż zabawy, tak jak wszystkie u nas lalki - musi mieć, ale się nie bawi. Synek 3 lata, hity: Lego Duplo, różne zestawy puzzle Odpowiedz Link Zgłoś
martaad Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 27.12.12, 20:53 Syn,6 lat: Hity - lego city prom kosmiczny,młody jest absolutnym fanem kosmosu,wie o nim wiele i o tym promie marzył od dawna, - robo fisz,zabierany ze sobą wszędzie gdzie może być choć odrobina wody, -książka magiczne Boże Narodzenie,zakupiona w Lidlu za jakieś śmiesznie małe pieniądze, -Zgadnij kto to ekstra, -klocki drewniane. KITY: -zdecydowanie helikopter sterowany,młody bardzo na niego czekał.a helikopter działał 1 dzień.najpierw latał,nawet dobrze szło sterowanie nim i nagle przestał latać a zaczął się kręcić w kółko,nie może się wzbić w powietrze.jakaś masakra.młody był załamany ale zamierzamy złożyć reklamację,bo kosztował niemałe pieniądze i ma ponoć rok gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
marika012 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 27.12.12, 21:23 4 latka: hity, pewniaki - domek Olivii lego friends, zamek hello kitty, szkoła hello kitty, piaskolina zestaw ciasteczka big hit, kupiony przez przypadek- książeczka "modne dziewczyny" www.sklepy24.pl/szukaj/ksiegarniapowszechna+pl+modne+dziewczyny+9788377704868 10 latek hit- saga "władca pierścieni" na DVD, książki "Koszmarny Karolek" owocowe żele pod prysznic (młody uwielbia się kapać ) reszta bez entuzjazmu - gra, zestaw lego technic, robot do zrobienia z puszki Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 08:28 mam nastepny hit - zestaw do robienia bizuterii i kolczykow, ale nie zabawkowy, tylko do robienia prawdziwej bizuterii. zostalam obdarowana kolczykami i naszyjnikiem - naprawde fajne, zamierzam w tym chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 09:50 Córka 11 lat hity:kolczyki i zawieszka z Apartu z serii dziecięcej wisienka.Moim zdaniem strasznie toto malutkie, w katalogu wyglądało na większe. Bransoletka Lilou z kotkiem zgodnie z zamówieniem panny. Tablica magnetyczna,suchościeralna.Hit absolutny,marzyła o niej od pół roku.Kitem okazała się magnetyczna gąbka do mazania.Po kilkunastu razach używania,filc już nie zmazuje a rozmazuje zapiski na tablicy.Musimy myć tablicę cifem.A w niedalekiej przyszłości zainwestować w nową gąbkę koniecznie z wymiennymi filcowymi wkładkami. Pieniądze Kit: Bluzko - tunika z 5-10-15.Za mała.Jak zwykle ciocia nie skonsultowała rozmiaru ze mną i kupiła 11-letniej pannie bluzkę w rozmiarze 156,a córka nosi rozmiar S, M w damskiej rozmiarowce.Z dziecięcej już wyrosła. Kuzyn 13 lat: Hity: Power ball Bluzka z Big Stara Kasa Kuzynka 16 lat Hit: Piżama Oysho Pojemnik na szkła kontaktowe żabki z Claires iPhone Dla nas Świece Yankee candle,długopis Parker Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 09:47 Hit: Lego rzecz jasna - latarnia morska, jacht, tir maniek, młodszy dostał Spadające Małpki, ciągle grają, dostał też zestaw do rysowania i malowania z Tomkiem - już w użyciu. Starszy syn dostał jeszcze sterowany śmigłowiec, zabawka super trafiona. Dostał też mapę świata Dumel; nie twierdzę, że to kit, ale nie ma zainteresowania. Może jak syn nacieszy się innymi prezentami, wróci do mapy. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1458 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 13:13 hity 3 i 4 lata chłopcy: lego city tory drewniane-kolejka jedne z lidla ,drugie z serii tomek i przyjaciele kupiony w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 13:13 Największy hit u 2-latka zestaw drewniany Tomek i przyjaciele merlin.pl/Tomek-i-Przyjaciele-Dinosaur-Set-zestaw-drewno_RC2/browse/product/206,1000895.html kupiony z lekką dozą nieśmiałości, gdy był w promocji za 50 zł. Wciąż przekładany na nowe kombinacje i od świąt w zasadzie nic innego młodego nie interesuje. Dobrze, że wczesniej rozpakował inne prezenty, a ten został na koniec Jestem zaskoczona solidnością wykonania, maluch nie ma najmniejszego problemu ze składaniem, pomimo że łączenia bardzo dopasowane. Ogromnie żałuję, że elementy do rozbudowy są ciężkie do kupienia a jak już to strasznie drogie. Stacjonarnie widział tylko zestaw podstawowy w Tesco, ale ani pojedyńczych torów, ani żadnych tuneli czy lokomotyw nie ma...Na Amazonie w świeta były w niezłej cenie, ale zaś przesyłka wysoka, więc nieopłacalne. Szkoda, że nie mam już rodzinki w Anglii, bo tam zapewne nie ma problemu z kupieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 13:34 Hit dla dzieciaka i jego dziadka : mapa świata Dumel - trzeci dzień trwają rozgrywki "kto wie więcej a już dużo wiedzą, więc rywalizacja ostra Hit dla całej rodzinki: gra "Podaj cegłę". No i hicior dla wszystkich: książki ( dzieciaki odkryły "Baśniobór") Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 15:35 Zapomniałam wcześniej napisać ,ze największym kitem były Puzzle 1500 elementów dla mojego 9 miesięcznego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 16:24 Jeśli brać pod uwagę czas spędzony z prezentem to u nas zdecydowanym hitem u prawie 8 latki i 5,5 latka jest druga część Harrego Pottera - audiobook, przesłuchali już ponad 6 godzin. Przy okazji bawią się lego Harry Potter i różdżkami. Aparat fotograficzny i playstation to z pewnością będą hity w dłuższej perpektywie czasu. Oprócz tego u córki książka H2O, bluzka z własnym rysunkiem, pióro kulkowe. U syna dodatkowo lego ninjago i bakugany (choć myślałam, że już mu przeszło U naszego 3 latka narazie wygrywa walizka na autka i książki. Nie zdążyliśmy się jeszcze za bardzo przysiąść do Map, Mam oko na liczby, Wow Encyklopedii kosmosu i Braci Lwie serce (audiobook) więc czy są to hity okaże się za jakiś czas. Największy kit dla mnie to taki zestaw do odkopywania auta z bryły - mnóstwo bałaganu, mało frajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 17:08 Córka 4 lata: hit - Lego friends, zestaw cukiernia z ciastoliny, gra księżniczka na ziarnku grochu kit - nie odnotowałam Córka 9 lat: hit - narty, książki, gra angry birds kit - nie odnotowałam obie dostały dużo ksiązek Wdzięczna jestem mikołajowi za ten zestaw ciastoliny. Mimo że nienawidze ciastoliny i calego syfu który robi, to za trzy dni spokoju, bo obie panny bawiły się non stop, jestem w stanie się poświęcić i zapomnieć o niechęci do ciastoliny. Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 28.12.12, 20:32 u7, 5 latek na razie głownie Hity ale nie wszystko zostało wypróbowane HITY: 3 czesci Baranka Shaun (seozn 2) i film magiczne drzewo - klocki lego Latarnia (fajny święcony klocek) - klocki Wedo Lego + oprogramowanie ( super programuja razem z tata) - mapa Dummel ( duzo juz wiedział, wiec duzo przyjemnosci sprawia mu sprawdzanie wiedzy, lezy jesli chodzi o stolice w afryce) - gra Wsiaść do pociagu- Europa KIT - trollejbus do złozenia - jakas podróbka lego. klocki bardzo ciezko sie składają, niestety - Odpowiedz Link Zgłoś
super-czarna.1 Re: Gwiazdkowe hity i kity 2012 29.12.12, 11:52 Syn 4,5 lata Hity: zamek smoczy playmobila, lego zasadzka na celofyze, lego policja, imaginext triceratops, samochód zadalnie sterowany, książki o dinozaurach. Kity: elementarz Córka 15miesięcy Hity; odkrywczy domek, kasa sklepowa, wózek dla lalek, torebka FP, układanka drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś