Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy Orsay

04.01.13, 17:29
Pierwszy raz chciałam dokonać zakupów z Orsay'a internetowego. Gdy doszłam do płacenia, wyskakuje informacja, że płatność tylko kartami kredytowymi.
Nie wiecie, czy tak faktycznie jest, czy można wpisywać normalnie numer karty płatniczej. Na ich infolinię próbowałam, maile też wysyłałam. NIC.
Obserwuj wątek
    • onewoman Re: Sklep internetowy Orsay 04.01.13, 17:35
      Płaciłam zwykłą
    • kurova Re: Sklep internetowy Orsay 06.01.13, 15:45
      Tak, tylko tam trzeba podać numer karty, miesiąc ważności , rok ważności i jeszcze jeden numer karty, a taki mają właśnie karty wypukłe. i za cholerę nie wiem co tam wpisać.
      • malinkowa81 Re: Sklep internetowy Orsay 06.01.13, 15:54
        Sprawdziłam u nas w domu i wszystkie karty debetowe mają z tylu ten trzycyfrowy numer.. Może jakąś kartę dawno wydaną masz albo co??
      • dialam Re: Sklep internetowy Orsay 06.01.13, 19:13
        można przecież płacić visa electron, a to jest debetówka
    • aga_tka81 Re: Sklep internetowy Orsay 06.01.13, 19:36
      Ja zawsze płaciłam kredytową, muszę kiedyś spróbować debetową
      Ten nr 3 cyfrowy to znajduje się tam gdzie podpis na karcie, potwierdzasz tym numerem że karta należy do ciebie tak jakby robisz podpis. Na kartach debetowych też jest ten nr.
      Swoją drogą ładna była teraz promocja (która trwa tylko do dziś) -25% na produkty przecenione złożyłam 2 zamówienia, ten kod dla przyjaciółki też wszedł na moje konto, wpisałam "wprowadź nr oferty manualnie"
      Ubrania nie dość, że przecenione to przy -25% wyszły bardzo atrakcyjne.
      • kara_gitara Re: Sklep internetowy Orsay 06.01.13, 20:22
        a jak jest ze zwrotami? próbowałyście? niestety, w orsayu jest dość nierówna rozmiarówka, więc istnieje ryzyko zwrotu sad
        • aga_tka81 Re: Sklep internetowy Orsay 07.01.13, 14:54
          Ja jeszcze nic nie zwracałam ani w stacjonarnym ani w internetowym, zawsze kupuje z Sale i z jakąś procentową obniżką, teraz zamówiłam kurtkę więc jak nie będzie pasować spróbuje ją wystawić na aukcji.
          • kurova Re: Sklep internetowy Orsay 09.01.13, 18:10
            Dostałam w końcu odpowiedź od nich:
            "Szanowna Pani

Dziekujemy za wiadomosc. Informujemy, iz jedyna mozliwa forma platnosci w
            sklepie internetowym jest platnosc karta kredytowa (Visa, Euro Card/Master
            Card).
            Przykro nam, ze nie mozemy dac Pani pozytywnej odpowiedzi.

Pozdrawiamy serdecznie
            TEAM ORSAY CLUB
            • dialam Re: Sklep internetowy Orsay 09.01.13, 20:06
              ale o co pytalas? przeciez dziewczyny, ci napisaly, ze placily zwyklymi kartami, na stronie masz logo visa electron. probowals chociaz zaplacic debetowka?
      • anne241 Re: Sklep internetowy Orsay 07.01.14, 11:09
        A jaki jest ten kod na przecenione?
    • aga_tka81 Re: Sklep internetowy Orsay 15.01.13, 21:59
      Zawsze płaciłam kredytową, ale dziś spróbowałam zwykłą debetówką VISA z PKOBP i przyjęło płatność smile
    • justus_81 Re: Sklep internetowy Orsay 26.09.13, 21:26
      Ta infolinia 801 jest złodziejska, dzwoniłam kilka razy, nikt nie odebrał i skasowali mnie na 0,18 za każde połączenie. To po co podają numer skoro nikt nie odbiera?? Nie polecam, brak kontaktu, lekceważenie klienta, żenada...
      • librarian_girl Re: Sklep internetowy Orsay 07.01.14, 10:05
        Miałam tak samo w grudniu. Tylko że mój operator nalicza wyższą opłatę za połączenie lokalne, no ale nie o to mi chodzi.
        Tzw. "infolinia" Orsay to kpina z klienta. Płacisz za połączenie tylko po to, by usłyszeć
        1) wszystkie linie są zajęte, po czym rozłącza
        2) czekaj na połączenie z konsultantem, po czym... rozłącza!

Na fakturze połączenia kilku(nasto)sekundowe. W sumie niezła kwota z nich się ubierała. Bo na maile oczywiście państwo nie raczyli odpisać... Jak to mówią gimnazjaliści - żenua.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka