Dodaj do ulubionych

superfit w tkmaxx czeladź

14.01.13, 19:57
dmdsklep.pl/pl/p/buty-Superfit-6-366-03-r31-32-33-36/1393
taki model tyle że z zieloną gumką i zielonymi wykończeniami po 79,99 rozmiary 28,29, 31

były jeszcze buty firmy Melania oraz sandałki Scholla po 69,99zł (tylko rozmiar 36)
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: superfit w tkmaxx czeladź 14.01.13, 21:08
      no to będę jutro "drapać" auto...
      chyba, że nie "odpali"uncertain
      ps. katko... byłaś z Silesi... Lindex... warto?
      pzdr
      • sinceramente Re: superfit w tkmaxx czeladź 14.01.13, 21:11
        Byłam w sobotę w Lindexie w SCC i szału nie było. Najwięcej było chyba dla dziewczynek powyżej 122, mało dla tych mniejszych, a na dziale chłopięcym totalna porażka.
        • krasulas Re: superfit w tkmaxx czeladź 14.01.13, 21:24
          W Bytomiu (do dzisiaj) nie dołożyli NIC...
          Ale dla dziewczynek powyżej 122 masa dziwnych dzianin, resztki resztek jakiś "nietoperzy" w rozm. 128, spódniczki falbaniaste i brokaty, ćwieki, błyszczyki.... czyli to co ewentualnie podoba się mojej córce, a jej matce niekonieczniesmile
          a! i masa bluzek marszczonych na rękawach/ramionach (mam na nie alergię).
          Na chłopcu przebrane, ale coś jest... na dużym również
          Także.. chyba lepiej niż w SCC, ale suma sumarum bez szału...

Jutro może podjadę do Zabrza... a tam tydzień temu w TKMaxx pustki... więc czekam na tanie zatowarowaniebig_grin
      • katka761 Re: superfit w tkmaxx czeladź 14.01.13, 22:34
        nie byłam, bo na "gwałt" musiałam jechać dziś do dentysty i w ramach "rekonwalescencji" mężowy zawiózł mnie do M1. mi baaardzo szkoda tych scholli, bo rozmiar na styk i muszę je jechać oddać w środę.
        • krasulas Re: superfit w tkmaxx czeladź 15.01.13, 18:58
          Byłam w Zabrzu...
          Praktycznie na butach nie ma NIC ciekawego - na damskim reszki super wyprzedaży rzędu 70-80%..., męski słabizna..., na dzieciach kalosze Crocsy za 59zł, aż dwie pary i reszta KISZKA!
          Były wspomniany w innym wątku kiecuchny niby pokomunijne (dla mnie to bardziej weselnesmile, rozm. do 122!!!!!), sporo przecen, mega okazji poświątecznych...
          osobiście kupiłam sporo markowych skarpet i sporo zabawek za paręnaście złotych z wielodziesięciusmile
          • katka761 Re: superfit w tkmaxx czeladź 15.01.13, 20:04
            A ja potrzebuję skarpet dla Młodego i miałam się pytać Ciebie Krasulas jak skarpeciane sprawy mają się w lindexie.
            • krasulas Re: superfit w tkmaxx czeladź 15.01.13, 22:06
              nie było wielkiego wyboru!
              z bielizny jedynie majtki/slipki dziewczęce "rzuciły mi się w gałeczki" i resztki majtasków kapitalnych dla chłopców (ale stare kolekcje, bo kupowałam je latem)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka