Dodaj do ulubionych

Która sieciówka ma..

18.01.13, 18:49
Ma normalne kobiece spodnie, dżinsy , mogą być też nie dżinsy- ale takie normalne.
W sensie, że nie poszarpane, powycierane, z cekinami, tylko normalne, ew wybór w samym kolorze ale bez bajerów dla nastolatek.
Oraz również - nie wąskie płytkie rurki, że zakładam do tyłka a potem materiału brakuje, nie takie że pół tyłka wychodzi, ale też nie babciowe pod szyję?
Takie do hmm... pół pasa, nie za niskie, nie za wysokie , proste w kroju?
Czy może sieciówka żadna i trza zainwestować w coś z Levisa czy innego sklepu który ma 1000 krojów dla każdego nawet niewymiarowego ?
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 New look n/t 18.01.13, 18:57
      • amoreska Re: New look n/t 18.01.13, 18:59
        Naprawdę New Look ma w ofercie spodnie z wysokim (normalnym wink ) stanem?
        • inguszetia_2006 Re: New look n/t 18.01.13, 19:21
          amoreska napisała: Naprawdę New Look ma w ofercie spodnie z wysokim (normalnym wink ) stanem?
          Witam,
          Ma, kupiłam sobie trzy pary dżinsów za jakies 200 złotych, albo mniej. I żałuję, że tylko trzy. Stan wysoki to nie jest na pewno, ale normalność, że tak powiem. Po co komu spodnie zapinane pod pachami?;-P
          Pzdr.
          Ing
    • koralik12 Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 18:58
      reserved
    • mirmunn Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:04
      w C&A kupowałam- chyba Yessica- są różne "tęgości" i długości nogawek do jednego rozmiaru.
      H&M też ma taką linię, nazywa się H&M + i są to zwykle ciemne, gładkie dżinsy.
      Dżinsy do pasa, nawet na wysoką talię (jak moja), jednokolorowe, są nawet ciemnogranatowe smile.
      Jakościowo niespecjalne cudo, ale da się wytrzymać- dżins dość cienki.
      Ceny- ok 130-160 pln, teraz na wyprzedaży pewnie mniej.
    • stuletnia_stokrotka Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:07
      swego czasu,nawet nie tak dawno widywałam sporo różnych fasonów i rozmiarów w C&A
      nawet w moim 42-44-i nie były to biodrówki za to miały dłuugie nogawki czyli coś,co jest niemal nie do zdobycia
    • kammik Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:24
      C&A, model Sarah, są też podobne w Kappahlu (Magic straight chyba).
      • arwena_11 Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:29
        pl.charles-voegele.ch/pl/
    • shellerka Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:29
      moim zdaniem dżinsy kupuje się w sklepach typowo z dżinsami.
      i nie bardzo rozumiem sformułowanie "inwestycja w levisy".
      to nie torebki chanel uncertain
      na wyprzedaży, czy w outlecie można znaleźć porządne wranglery czy levisy zaledwie 100 zł droższe niż dżinsy w sieciówce.
      • 18lipcowa3 Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:56
        shellerka napisała:

> moim zdaniem dżinsy kupuje się w sklepach typowo z dżinsami.
        > i nie bardzo rozumiem sformułowanie "inwestycja w levisy".
        > to nie torebki chanel uncertain
        > na wyprzedaży, czy w outlecie można znaleźć porządne wranglery czy levisy zaled
        > wie 100 zł droższe niż dżinsy w sieciówce.

No to nie zrozumiesz, bo ja na codzien w dzinsach nie pomykam, wiec szkoda mi na drogie wydawac.

>
        • shellerka Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 20:09
          no ale tym bardziej, jeśli na co dzień w dżinsach nie chodzisz - ja też nie - lepiej miec jedne porządne na dłużej.
          najstarsze wranglery jakie mam mają dokładnie 11 lat i właściwie nie różnią się zbytnio oznakami zużycia od tych, które kupiłam dwa lata temu.
          natomiast rurki, które kupiłam sobie bodajże w new yorkerze po roku są sprane.
          tak samo dżinsy z h&m - rozciągnięte i jakies takie...
          • doral2 Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 20:11
            mark&spencer ma dżinsy dobre jakościowo, mieszczące kobiece krągłości oraz w trzech długościach.
            ceny są do przyjęcia, i na pewno poniżej dwóch stów.
          • 18lipcowa3 Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 20:43
            shellerka napisała:

> no ale tym bardziej, jeśli na co dzień w dżinsach nie chodzisz - ja też nie - l
            > epiej miec jedne porządne na dłużej.

no nie, nie lepiej
      • czar_bajry Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 00:35
        TH
        • shellerka Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 10:45
          lipcowa nie che "inwestować" wink th miewa dżinsy droższe niż levis wink
          • czar_bajry Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 11:26
            ale jakie fajnesmile
          • 18lipcowa3 Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 13:04
            shellerka napisała:

> lipcowa nie che "inwestować" wink th miewa dżinsy droższe niż levis wink

czego nie rozumiesz?
            dla mnie ponad 200 na dzinsy to bzdura, mam kilka takich w szafie i lezą
            za duze mam wahania wagi bym se kupiła wranglery na 11 lat
    • lady-z-gaga Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:39
      W C&A mozna trafić, ale z jakością róznie bywa, krzywe szwy i rozjeżdżające się suwaki to norma wink
      w Marksie i Spencerze
    • beverly1985 Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:39
      Ostatnio kupilam w reserved, spelniały wymienione warunki.

Nie kupuję jeansów w sklepach z jeansami, bo mi szkoda kasy
    • mary_lu Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:44
      Ostatnio takie dżinsy kupiłam w Takko! Byłam bardzo zdziwiona, że w takiej szmaciarni znalazłam świetne spodnie. Do tego po praniu nic się z nimi nie stało.
      • barabasia2 Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:47
        BIG STAR
    • aagnes Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:54
      KappAhl na pewno ma, tam byli łaskawi zauwazyc, ze znakomita czesc kobiet posiada tyłek i wciecie w talii i stan w wysokosci ok 10 cm rozwiazuje sprawe. Zazwyczaj sa proste (i w kroju i kolorze).
      Poza tym w reserved kupilam kilka razy przyzwoite dżinsy.
      • marysia_m24 Re: Ja też New Lock polecam!!! 18.01.13, 19:58
        Mają na prawdę fajne fasony i spory wybór normalnych kolorów spodni. Ja ostatnio sobie kupiłam zwykłe granatowe za 59zł. Takie jak mówisz, nie za niskie, ale i nie za wysokie, w sam raz smile
        • marysia_m24 Re: ale napisałam hehe oczywiście New LOOK :) 18.01.13, 19:59
        • inguszetia_2006 Re: Ja też New Lock polecam!!! 18.01.13, 20:18
          marysia_m24 napisała: Ja ostatnio sobie kupiłam zwykłe granatowe za 59zł. Takie jak mówisz, nie za niskie, ale i nie za wysokie, w sam raz smile
          Witam,
          No to mamy te same spodnie;-D Świetnie się piorą, są elastyczne i w ogóle zachwycona jestem nimi. Może czas zacząć zniechęcać do tego New Looka, bo nam wymiotą te dżinsy ze sklepu? O tak! New Look jest okropny, nie leżą te dżinsy, fatalna rozmiarówka, beznadzieja i tandeta;-P
          Pzdr.
          Ing
    • zebra12 Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:56
      Dokładnie, C&A ma takie gatki. Kupuję głownie tam. Podobne rzeczy ma Takko. W innych sklepach spodni nie kupuję.
    • mika_p Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 19:59
      Takko, zdaje się, ze poniżej 100 zł
      Kapphal, trochę powyżej 100 zł
      • puza_666 Orsay 18.01.13, 22:17
        tylko ostatnio zajrzalam i mieli same jeansy ze streachem, nie wiem czy to akurat ten sklep (malutki byl wiec wybor tez mniejszy) czy wszytskie, ale ja mam kilka par wlasnie z orsaya i sa ok (jakosciowo nie jakies super), aha dodam ze jedne to mam jeszcze sprzed 3 lat i dalej w nich chodze od czasu do czasu
      • zebra12 Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 09:03
        Takko 79 zł i C&A podobnie.
    • tosterowa Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 22:27
      Ja kupuję takie zwykłe dżinsy w Mango.
    • zansibar Re: Która sieciówka ma.. 18.01.13, 22:58
      kilka dni temu w Kappahl'u można było takie kupić za 5 dych
    • kropkaa Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 00:29
      GAP, M&S.
    • morgen_stern Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 08:16
      Mam podobny problem i zawsze się naszukam. Nie cierpię biodrówek, w których nawet ja mam brzuch. Ostatnio kupiłam świetne dżinsy w Big Starze, ze dwa lata temu w Lee. Wyższy stan, bez bajerów, zwykłe granatowe dżinsy. Nie rurki, w udach i tyłku dopasowane, w łydkach luźniejsze.
      Tyle że super tanie nie były, ok. 200 zł.
      Nienawidzę tej wszechobecnej mody na biodrówki i nie łykam, że to jest "ładne".
    • phantomka Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 08:51
      Ja kiedyś kupiłam w cubusie bodajże. Rewelacyjne, z tyłka nie spadały, idealna szerokość nogawki, świetne. Nie wiem, czy nadal takie mają.
    • lilly_about Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 10:00
      Big stary lipcowa! Dla mnie przebijają wszelkie sieciówki i levisy. Fajne ma też Zara, ale zawsze mam za długie nogawki.
      • 18lipcowa3 Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 13:05
        lilly_about napisała:

> Big stary lipcowa! Dla mnie przebijają wszelkie sieciówki i levisy. Fajne ma te
        > ż Zara, ale zawsze mam za długie nogawki.

No oni mają fajną rozmiarówke na każdego chyba. Moj mąz też tam kupuje bo bardzo chudy w pasie a wysoki i w sieciówkach ubierac sie nie moze.
        W moim miescie w jednym ze sklepów BS jest babka co rewelacyjnie doradza, moze sie przejde, a nóz na wyprzedaz trafię.
    • ruta.dl Re: Która sieciówka ma.. Bon Prix 19.01.13, 10:24
      Marks and Spencer
      Kappahl
      ale najlepsze spodnie jakie mialam kupilam w Bon Prixsie - takie na 3 guziki, z podwyzszana talia, specjalnymi szwami optycznie modelujacymi tylek i nogi. Tylko sie trzeba naprawde dobrze wymierzyc.
    • maggorlo i jeszcze żeby talia była... 19.01.13, 10:32
      a ja dopiszę jeszcze wymaganie, aby kroje przewidywały powyżej bioder wcięcie na talię. Wszystkie spodnie muszę ściskać paskami bo wstrętnie odstają tuż nad zadem. I nie chodzi o rozmiar bo kupuję 34, wprawdzie są w ofercie jeszcze 32 ale to już na kobiety o udach Anji R. i jej koleżanek, a ja niestety tak zgrabnych nie posiadam...
      Dostanę gdzieś takie...???
    • 42andzia Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 14:12
      Ja w C&A często takie widzę. Albo na targu .
    • chyba.ze Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 14:47
      Mexx
      • kostruszka Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 15:27
        Kappahl
        Mam kilka par i jestem b. zadowolona.
        W dodatku zawsze podczas zakupów humor mi się poprawia, bo noszę ich rozmiar 34 smile
    • vanillka83 Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 18:41
      lipcowa możesz podać linka do wątku z którego się wywodzi twoja sygnaturka bi chyba cos mniw omineło a dzinsy takkiw o jakich piszesz to kupujw w kappahl i c&a
    • mruwa9 Re: Która sieciówka ma.. 19.01.13, 18:52
      moj faworyt: Marks&Spencer, seria Per Una. Miewaja cudaczne paski i detale, ale sa tez zwykle klasyczne, w dodatku z lycra czy czyms innym elastycznym, jesli sie wyciagnie pasek, sa zupelnie normalne i w dodatku bardzo wygodne oraz trwale.
      Lindex chyba tez ma, kiedys kupowalam, ale od paru lat kupuje wylacznie Per Una.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka