Dodaj do ulubionych

Lasocki kids

15.03.13, 15:59
Znalazłam fajne, skórzane balerinki z tej serii w bardzo przystępnej cenie. Jeśli ktoś wypróbował to proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Lasocki kids 15.03.13, 16:24
      mam zle doswiadczenia z butami z ccc.
      Sama omijam ten sklep z daleka,ale babcia kiedys Emmie kupiła dwie pary sandalków-rozleciały sie po miesiącu .
      • pln10 Re: Lasocki kids 15.03.13, 17:47
        Po 1. Nie można chyba tak generalizować, w ccc są przecież różne buty ostatnio nawet nike czy adidas jeśli dobrze widziałam.

Po 2. Mam Lasocki Kids zimowe -teraz syn nosi, jeśli chodzi o trwałość buta -nie rozklejają się, skóra wygląda dobrze, tak jak po kupieniu, mimo "moczenia" jej na śniegu i ogólnego użytkowania. Jeśli chodzi akurat o zimówki to drugi raz już nie kupię - przemakają, rzepy w moim modelu mają za długie (albo za miękkie) rzepy - jak ubieram dziecku buty to przy wierzgających nogach syna but zdąży się pozapinać ze dwa razy samoistnie,zanim go włożę dziecku na nogę, można dostać szału.

• aga_martusia Re: Lasocki kids 15.03.13, 18:50
      forum.gazeta.pl/forum/w,20012,138214945,138223150,Re_CCC_Lasocki_kolekcja_skorzana_dla_dzieci.html
    • 09.10.2001m Re: Lasocki kids 15.03.13, 19:17
      oglądała balerinki lasockiego - rozmiar 28, przeraziła mnie waga i niezginalność tego buta... jednym słowem można nim było zabić - szkoda, bo z wyglądy były fajne
      • celestia311 Re: Lasocki kids 15.03.13, 21:18
        Dziwi mnie ta opinia uncertain.
        Moja córka nosi różne buty, zazwyczaj o wiele droższe marki i Lasocki Kids moim zdaniem im w niczym nie ustępuję, chodzi mi o półbuty. Odkąd kupiłam pierwszy raz półbuty to jestem bardzo zadowolona. Buciki są całe z miękkiej skóry, super się zginają, we właściwym miejscu. Bardzo łatwo się wkładają, co jest ważne w tym wieku.

Nie mam żadnych zastrzeżeń, czego nie mogę powiedzieć w kilku przypadkach o Ecco czy Bartku.

Oczywiście proszę nie mylić Lasocki z innymi markami CCC, których bym w życiu mojej córce nie ubrała uncertain, twarde, sztywne, do niczego się nie nadają.
        • emma6666 Re: Lasocki kids 15.03.13, 21:30
          Macałam ostatnio chłopięce. Średnie są. Wykonanie nawet ok, lekkie, ale podeszwa taka sobie, zgina się ale bardziej w połowie niż tam gdzie trzeba.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka