gwen_s 12.04.13, 14:25 www.tchibo.pl/Bluza-z-kapturem-p400034103.html Może ktoś z Was ma i chciałby się podzielić opinią Zastanawiam się nad jej jakością, na zdjęciu wygląda na dość opięta, a jak w rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika_ml Re: tchibo bluza z kapturem 12.04.13, 14:39 Tez jestem ciekawa opinii bardzo mi sie podoba. Moj szczuplak wiec chyba nie bedzie problemu,ale juz córka pulchniejsza. Lubimy bluzy w tymi otwarami na palucha Odpowiedz Link Zgłoś
skatka Re: tchibo bluza z kapturem 12.04.13, 17:01 Potwierdzam - tak, jak na zdjęciu - bluza jest dla szczupłych dzieci. Kupiłam ją w rozmiarze 140 - 146 dla syna 9 lat, 26kg Nie jest obcisła ani opięta. Określiłabym ją jako dopasowaną. Materiał jest przyjemny, od spodu "barchanowy". Jest ciągliwy, naddaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: tchibo bluza z kapturem 12.04.13, 17:03 to mi teraz dałaś, a ile wzrostu ma Twój syn? Bo ja chciałam prócz mojego, jeszcze dla 7latka, on też waży 26kg, nie wiem ile dokładnie ma wzrostu, ale jest najwyższy wśród swoich rówieśników Odpowiedz Link Zgłoś
przed_brzaskiem Re: tchibo bluza z kapturem 12.04.13, 22:35 Macie świadomość, że ta bluza jest z poliestru? Odpowiedz Link Zgłoś