kamire12 15.04.13, 14:38 shop.mango.com czy ktoś tam kupował? Sklep z ubraniami i torebkami. Nie mylić tele mango. Chodzi mi o zwroty, czy odbywa się to normalnie, czy są problemy i jak szybko dochodzi towar od zamówienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaba1 Re: Mango.com 16.04.13, 14:01 Bardzo często kupuję u nich na stronie. Dostawa jest po ok 10 dniach. Wszystkie rzeczy są w oryginalnych, nierozpakowanych foliach. Ze zwrotami nie ma kłopotu. Drukujesz formularz, wypełniasz i wysyłasz na podany adres ( jest to sklep w Złotych Tarasach w Warszawie). Panie robią zwrot pieniędzy w dniu dostania ubrania. Ja płacę kartą i zwrot środków jest na kartę. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: Mango.com 17.04.13, 10:36 na zamówienie z początku stycznia czekałam 3 tygodnie na zwrot pieniędzy 6 tygodni, zerowy kontakt mailowy, info linia żenada podobno mieli jakieś kłopoty - taki mail z przeprosinami dostałam i nie byłam jedyną osobą, która tyle czekała bywa więc i tak Odpowiedz Link Zgłoś