Dodaj do ulubionych

Worek do przedszkola

30.07.13, 11:55
Gdzie kupujecie worki do przedszkola dla maluchów?
w sklepie u siebie w mieście widziałąm, ale same sztuczne i bylejakie, chciałabym prosty worek ale bawełniany, no i trochę taniej niż 50 zł za szt bo potrzebuję kilka - a takie oglądałam w necie - ladne, czesto z wyszytym imieniem, ale drogie jak dla mnie.

Możecie polecić sklepy internetowe z workami dla maluchów?
Obserwuj wątek
    • giokonda.it Re: Worek do przedszkola 30.07.13, 13:43
      A po co kilka?
      Nam przez całe przedszkole wystarczył jeden na zapasowe ubranie w szafce. Worki na kapcie były przedszkole. Kupowałam tutaj
      www.pakamera.pl/torebkiworki-0_12054205_g2091.htm
    • zorganizowanydom Re: Worek do przedszkola 30.07.13, 13:53
      Przedszkole mojego młodszego syna prosiło o 2 bawełniane worki: na poduszkę i piżamkę, a drugi na ubranie na zmianę. Poszłam po taniości i kupiłam w pobliskiej piekarni dwie gładkie, bawełniane torby na zakupy. Wystarczyło.
    • edelstein Re: Worek do przedszkola 30.07.13, 14:22

Moj ma z sigkida z strazakiem.Kupowalam tam,gdzie sa artykuly szkolne.
      • miwusia1977 Re: Worek do przedszkola 30.07.13, 20:16
        mozna potrzebowac kilka jak ma sie kilkoro dzieci
        U nas w przedszkolu jak narazie nie chca workow ale jakby co ja planuje uszyc.
    • mama-tyma Re: Worek do przedszkola 01.08.13, 09:38
      ja kupiłam sztuczny, ale młody zadowolony, bo z królikiem bagsem disneya, ale jakby co to w cerfurze po 6zł szt, ładne
    • jagodasoft2 Re: Worek do przedszkola 01.08.13, 13:45
      Zrób dzieciakowi frajdę i kup sztuczny za 5zł ale z ulubioną postacią. Takie od sierpnia będa w każdym hipermarkecie. 99% dzieci ma sztuczne nie bawełniane i jest git.
      • malami34 Re: Worek do przedszkola 01.08.13, 19:44
        Jak ja się cieszę, że mieszkam ma prowincjismile U nas nie trzeba lansować przedszkolaka i zastanawiać się miesiąc jaki worek mu kupić - ach te problemy smile
    • annia.m Re: Worek do przedszkola 21.08.13, 22:01
      W biedronce dzisiaj kupiłam za 5 zł. Sztuczny, bardzo zwykły
      • patatajowa Re: Worek do przedszkola 21.08.13, 22:27

bardzo stylowy,bawełniany,przewiewny i ekologiczny worek można dziecku uszyć.wszystko co potrzebne właśnie jest na czibo.pl smile
    • spirit1982 Re: Worek do przedszkola 22.08.13, 07:52
      Ja kupiłam synkowi na przecenie w smyku za jakieś 5 czy 7 zł. Sztuczny z kaczkątongue_out Na szczęście nie mały nie ma parcia na rzeczy z bohaterami z bajek itp.
      Zresztą nasz worek i tak przewisiał cały miesiąc na wieszaku w przedszkolu (w nim rzeczy na zmianę były). Nie ma co się szarpać, to tylko worek! Kupowanie za kilkadziesiąt złotych jest dla mnie bez sensu.
      • blizniaki14 Re: Worek do przedszkola 22.08.13, 08:02
        Mieliśmy biedronkowe, jeden starczał na 3-4 lata wink poza tym w przedszkolu do którego chodzą moje młodsze dzieci, worki przeszkadzały,jak dzieci siedziały na ławeczkach i się ubierały, kazali usunąć. Kapcie stoją na półeczce, a zapasowe ubranka leżą u góry na miejscu na czapeczki itp. Z zapasowych ubranek czasem nawet cały rok nie korzystaliśmy wink

Do szkoły starszy syn worek, co ma 5 lat wink to tylko na kapcie, nie dałabym za worek więcej jak 8-10 zł wink
    • levoonia Re: Worek do przedszkola 25.08.13, 22:50
      uszyłam z materiału z ikei. wypas z podszewka z kieszenią, aplikacją i wyhaftowanym imieniem i nazwiskiem. dzieciak nawet nie spojrzał, wszystko mu jedno wink
      • emma6666 Re: Worek do przedszkola 27.08.13, 19:22
        Też się załamałam allegrową ofertą. Znajomą poprosiłam i uszyje. Znając jej zdolności będzie cudo.
        • levoonia Re: Worek do przedszkola 27.08.13, 20:41
          a ja cofam słowa, że dziecku wszystko jedno. mój dziś się tulił do worka i twierdził, że worek jest "kochany" smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka