moloman Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 18.10.13, 20:52 Nie wiesz czy mozna kupic przez internet czy tylko w stacjonanych sklpeach. I czy moglabys wkleic jakis link ktore to buty? JA poluje na ecco NEELA takie... Czy to moze te buty widzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 18.10.13, 20:58 warto sobie wygooglać... teoretycznie sklep internetowy istnieje: www.sklepmartes.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 18.10.13, 21:06 nie ma ich aktualnej oferty, a wsklepie sa ich główne marki (Hi-Tec, Arena...) jutro podejdę w Bytomiu i zobaczę, ale linkowanej Neel'i nie kojarzę (chyba, że coś dostali) Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 18.10.13, 21:09 tak, ten model, były czarne i granatowe, córka mierzyła, bardzo fajnie wyglądają, ja jednak się nie zdecydowałam, cienka podeszwa mnie zniechęciła, ale.... ciągle dumam czy po nie nie wrócić Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 18.10.13, 21:34 wróciłabym cena super! Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 19.10.13, 14:14 Dzięki gosjana za info! Kupiłam czarne w rozmiarze większym niż córka nosi. Dobrze, że z nią pojechałam - one są dosyć sztywne i wysoko zabudowane nad piętą. I niskie na podbiciu. W rozm.36 Młoda spokojnie nogę wsadza wraz ze spodniami pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 19.10.13, 15:40 Rano zadzwoniłam do sklepu, aby mi odłożyli nasz rozmiar, zaraz z młodą jadę po te buty, moja też nosi 36 i wkładała je bez problemu, mam nadzieję, że będą ciepłe pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
justapi Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 19.10.13, 18:19 Rano w Cz-wie były czarne w rozmiarach 36,37,38,39 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: jeszcze inne modele w fajnych cenach 19.10.13, 20:11 dzisiaj dojrzałam jeszcze ecco snowride na 2 rzepy (bardzo ładne) w cenie 169,99 i winter queen siwe za 220zł warto tam zajrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: jeszcze inne modele w fajnych cenach 19.10.13, 21:57 A nie było jakichś półbutów/ trzewików dla chłopca, bo muszę pilnie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: jeszcze inne modele w fajnych cenach 19.10.13, 22:18 kurczaczek77 napisała: > A nie było jakichś półbutów/ trzewików dla chłopca, bo muszę pilnie kupić? j.w. ecco snowride, wysokość za kostkę, zapięcie na 2 rzepy, "na teraz" jak najbardziej odpowiednie Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: jeszcze inne modele w fajnych cenach 20.10.13, 16:54 potwierdzam u mnie również granatowe Ecco idealne na jesienne dni i wczesną zimę one są lekko ocieplane, ale nie tak wysokie jak snowride zimowe i cena super! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: jeszcze inne modele w fajnych cenach 20.10.13, 20:33 Przejechałam się do Reduty w W-wie i rzeczywiście były te butki, ale rozm. od 22 do 27, a ja dla syna 34 potrzebuję ;-( No nic chyba kupię coś w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
moloman Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 19.10.13, 20:28 dzieki za info. Kupilam dla siebie Potrzebowalam jakis butow do szalenstw zimowych z dzieciakami. To prawda ze sa niskie w podbiciu i wysoko zabudowane nad pieta..Mam nadzdieje ze troche sie rozejda bo kupilam r.40. wiekszych juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 21.10.13, 14:01 dwa tygodnie temu zamówiłam Ecco Neela Moonless Sued r. 38 za 249 już z wysyłką tutaj www.eccoshop.pl/72601305532/Product.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ecco Neela w promocji w Martes Sport 21.10.13, 14:03 I ten model z zamkiem wydaje mi się o wiele lepszy od wciąganego. Sama mam ten sam model, kupiłam je w zeszłym sezonie i okazały się na tyle fajne, że takie same zamówiłam teraz córce. Odpowiedz Link Zgłoś