leila78 14.12.13, 10:29 Dziecko chce grać. Do tej pory mieliśmy na androida coś co ściągnęłam. Teraz chce płatną wersję na PC. Popatrzyłam i nie wiem co mam kupić albo ściągnąć. Czy ktoś mnie może poprowadzić? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mc30 Re: Minecraft - o co chodzi? 15.12.13, 09:56 też bym chętnie się dowiedziała moje dziecie poznało to na swietlicy szkolnej marzy o wersji na peceta ale ja tego nigdzie nie widziałam można w to grac w sieci, czy trzeba mieć płytę? Odpowiedz Link Zgłoś
czekola-da Re: Minecraft - o co chodzi? 15.12.13, 11:17 Trzeba wejść na stronę minecraft.net/ zarejestrować się- założyć konto, a później zrobić przelew z konta internetowego i można ściągnąć i grać ( to są serwery ). Tak mi 9 letni syn powiedział Też chciał tą grę, ale nie mam konta internetowego Może da się to jakoś obejść? Też czekam na wskazówki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blankaz Re: Minecraft - o co chodzi? 15.12.13, 11:24 Można zapłacić kartą, maż tak płacił za konta dla naszych chłopaków. Jedno konto minecrafta rejestruje się na jeden adres mailowy. Przy rejestracji podaje się od razu nazwę użytkownika używaną potem w grze na serwerach - nie można jej później zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
kabutka Re: Minecraft - o co chodzi? 15.12.13, 12:15 Syn to sobie kupił na xboxa, ale zapłacił punktami, które dostał od rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kabutka Re: Minecraft - o co chodzi? 15.12.13, 12:15 Kupił przez sieć bezpośrednio przez konsolę. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Minecraft - o co chodzi? 06.01.14, 15:31 próbuję zapłacić kartą ale nie przechodzi, a właściwie to nie wiem - klikłam podswietlone na zielono "p urcha se" i nic, nie przekierowuje mnie dalej, nie wyswietla się też żaden komunikat; karta visa nie kredytowa tylko zwykła debetowa - może o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ilka80 Re: Minecraft - o co chodzi? 06.01.14, 15:42 ja płaciłam zwykła kartą ale za pomocą pay pala Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Minecraft - o co chodzi? 06.01.14, 15:48 paypalem też mnie nie przekierowuje dalej, nie działa mi żadna metoda płatności Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: Minecraft - o co chodzi? 06.01.14, 16:02 wyczyść historię oraz ciasteczka w przeglądarce Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Minecraft - o co chodzi? 06.01.14, 18:04 już wszystko gra, odświeżyłam stronę i poszło Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: a ile to kosztuje? n/t 06.01.14, 21:14 ja placilam 19,99 euro, z konta zeszlo 85 zl z groszami; Odpowiedz Link Zgłoś
lewana77 Re: a ile to kosztuje? n/t 27.01.14, 11:16 hej a mozna kupić gre na PC, na płycie? Albo na ps2 lub ps3? Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_aa dixi 18.02.14, 22:58 Jak dalej poszło Ci z Mainecraft?..męczę się teraz ja...i czym dalej tym nic nie wiem..niby na kocie mam tą operację 19,9 euro, ale żadnego kodu do gry od nich nie dostałam? Przyjdzie później czy jak? Grę ściągam..i niby ok..a jej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Minecraft - o co chodzi? 05.10.14, 20:46 Odświeżam. Potrzebuję minecrafta na tableta i PC. Czy można go kupić gdzieś na polskiej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: Minecraft - o co chodzi? 11.11.14, 17:25 podbijam temat. Co wybrać - ps3, pc czy tablet? Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Minecraft - o co chodzi? 11.11.14, 17:53 Zanim kupicie tu możecie sobie ściągnąć darmowy Minecraft. Moja na tym grają. minecraft.zyczu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Minecraft - o co chodzi? 11.11.14, 19:42 moje mają na tabletach i na xbox, ale podobno najlepiej się gra na PC Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: Minecraft - o co chodzi? 11.11.14, 19:50 Nasz 10 latek zdecydowanie preferuje PC, na Xboxie to nie to. Nie widziałyście gdzieś pościeli z Minecraft'em (na urodziny bym mu kupiła)? Odpowiedz Link Zgłoś