Dodaj do ulubionych

co sie dzieje w tym roku z c&a ?

07.01.14, 22:06
gdzie te akcje z kodami? wyszukiwanie na belgijskich i wklejanie na polskich? gdzie te kody rabatowe i bezpłatne wysyłki? gdzie polowanie na ciuchy po 7,90? gdzie watek na 1000 postów z radami jak wklejac numerki? czy to wszystko nas w tym roku omija czy dzieje sie na jakims forum zamknietym? wink
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 07.01.14, 22:25
      Na zamkniętym, nawet nie jednymwink Ale już takich akcji rabatowych nie ma, jak w ubiegłym roku.
    • malowanka06 Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 07.01.14, 22:31
      kody rabatowe są, bezpłatne wysyłki również- zależy od hojności c&a, którzy jednak wolą Europę W i tam wciąż jakieś promocje.
      Ciuchy po 7,9 zdarzają się wciąż, jak i po 9,9 itp. Można czytać na fb a większość na zamkniętym.
      • patatajowa Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 07.01.14, 22:47
        TO MOGE PROSIC LINKA DO FEJSBUKA? BO NA TYM ZAMKNIETYM TO ZDAJE SIE TRZEBA PROSIC I BYC AKTYWNYM SZUKAJACYM Z TEGO CO PAMIETAM :p
        • patatajowa Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 07.01.14, 22:48
          przepraszam za caps locka...
          • lia Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 07.01.14, 23:56
            Łooo ja cie. To jest akcja lepsza niż z preview nexta big_grin
        • salma75 Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 08.01.14, 08:15
          Tu link do FB, z tym, że tam newsów raczej nie uświadczysz. Za to narzekania i wieszanie psów na C&A - owszem.
          Wcale się nie dziwię, traktują nasz rynek jak rynek IV kategorii. Burdel na kółkach mają, paczki giną, w paczkach są braki, albo w ogóle są mylone całe zamówienia, ile rzeczy wyprzedane, a kasa zablokowana to nawet nie wspomnę. Przestałam kupować u nich z przedpłatą, tylko za pobraniem.
          O tym, że w porównaniu z zeszłym sezonem spadła jakość ubrań nawet nie warto wspominać - praktycznie do wszystkiego walą teraz poliester. Wiskoza na porządku dziennym.
          • malowanka06 Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 08.01.14, 08:47
            z newsów są informacje kiedy darmowa wysyłka, kiedy wyprzedaże itp. To można wyczytać tam.
            A na forum zamknięte spróbuj zapukać wink
            • salma75 Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 08.01.14, 10:51
              Ja polecam newsletter do takich newsów smile.
              A FB do ponarzekania wink.
    • czarneoczy Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 08.01.14, 07:53
      bo bida pani, bida wink
      c&a preferuje bardziej inne rynki (no jakby eufemistycznie ująć...) niż polski...
      przeklejanie numerków się nie sprawdza wink
      kodów niet
      promocje takie jak widać wink
      na darmową wysyłkę nie zasługujemy...
      złapanie czegoś poniżej 9,90 graniczy z cudem, a takich cukiereczków jak kurtki po 7,90 to już w ogóle wspomnień czar...
      nędza, nędza wink
      • sylwia7611 Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 08.01.14, 09:10
        rabatów nie ma ale ceny można fajne znaleźć smile
        Ja ostatnio kupiłam sporo bluzeczek dla córki po 15 zł, dla siebie t-shirt po 13, czapki fajne po 10 zł, 7-pack skarpet dla męża za 16 zł, swetry dla męża za 17 zł, uważam że ceny ok smile do tego Witamy10 to minus 10% więc przesyłka robi sie gratis tongue_out
    • cali.staa Re: patajowa sorry 08.01.14, 11:03
      A działa Wam zwrot GLS? (link)
      Kilka razy próbowałam, w ogóle mi nie szuka zamówienia, a chcę jedną rzecz zwrócić... uncertain
      • aga_wer Re: patajowa sorry 08.01.14, 11:08
        Trzeba próbować kilka razy aż do skutku.Jesli pojawi ci się błąd techniczny odświeżaj i znów.
        • cali.staa Re: patajowa sorry 08.01.14, 16:33
          Przeszło z innej przeglądarki, dzięki. Mam nadzieję, ze jutro dojedzie.
      • natalek79 Re: patajowa sorry 08.01.14, 11:24
        Mają jakiś problem techniczny. Jak wyskakuje błąd próbować do skutku. Jak nie przyjedzie kurier w wyznaczonym terminie spróbować jeszcze raz lub dzwonić na infolinię. Miałam tak przez ostatnie dni i po kilku dniach próbowania kurier pojawił się wczoraj. Obiecali brać nawet przesyłki "po terminie", bo wiedzą o problemie.
    • jego-kurka Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 08.01.14, 13:12
      Fakt faktem jest ze z c&a cos sie dzieje,bo robiłam zakupy w de Wszędzie rewelacyjne rabaty,w h&m super ubranka dziecięce po 2,3,5 euro ocieplane jeansy za 7.Inne sieciówki podobnie,zaszłam tez do c&a i jeden mały wieszak z ubrankami-a ceny od 9 euro za cos czego nawet za darmo bym nie chciała.
      Jakośc rzeczy moim zdaniem mocno spadła ,a z cenami jak na taka sieciówkę zaczęli szaleć...
      Promocji natomiast nie ma żadnych,bo to co robią promocja bym nie nazwała...
    • kara_gitara Re: co sie dzieje w tym roku z c&a ? 09.01.14, 21:10
      No właśnie też się zastanawiał ostatnio co z C&A.. Mnie kod "witamy" wysłany na nowy adres mailowy zadziałał tylko raz - nie było szans na żadne kombinacje z różnymi wielkościami liter. Ponadto, kiedyś przy zwrotach, zwracali całe kwoty nie uwzględniające rabatów wynikających z kodów, teraz już pomniejszają te kwoty o wysokość rabatów.
      No i płatne przesyłki..

Cóż, pomimo, że dla nas niekomfortowe jest to jak najbardziej sprawiedliwie... Ktoś chyba wpadł na to, że Polak potrafi i załatał wszelkie dziury systemowe sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka