kasikbc Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 07:30 A czy one sa oryginalne? I bezpieczne jest kupowanie u niego? Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 07:38 ja nie wiem, bo nie lubię tego typu butów ale może się wypowiedzą znawczynie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 08:27 no i z koszyka wypadły mi 2 pary tak szybko kupujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 08:33 Hahaha A jakie?? Moze to ja A w ogole jakos trudno go teraz wysledzic! Narobil tych sklepow, outletow, okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
sonka29 Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 20:19 o jakiego ulubionego chodzi??? Możecie podać linka??? Poluję na emu 36 Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 21:57 Wpisz w wyszukiwarce allegro OUTLET EMU, pojawi się stronka i po cenie dojdziesz. Na podglądzie zdjęcia jest SmA-Eastend Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia-82 Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 08:44 czy mogę prosić o link na maila gazetowego? -- Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 08:51 dajcie jakąś podpowiedź, bo nie umiem znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 09:00 hmmm...w wyszukiwarke wpisujesz emu,potem w wynikach zaznaczasz parametry: marka emu, nowe, kup teraz ,cena 129-399 zł i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 09:29 dzięki patatajowa! wszystko żeście wykupiły, ranne ptaszki! Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 09:57 wielkie dzięki za info ! niby się załapałam na szare w roz 32 dla syna, wolałabym czarne bo sama takie mam,ale za tą cenę nie będę wybrzydzać Odpowiedz Link Zgłoś
5cegielka Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 10:18 a możesz poda linka, nie mogę znaleśc Odpowiedz Link Zgłoś
5cegielka Re: wpisz outlet emu 11.02.14, 10:30 czy orientujesz sie w ich rozmiarówce ma dł stopy 24.5, jaki roz powinnam kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl ja mam taką długosć 11.02.14, 10:46 i pasuje 38. sa jeszcze szare i czarne. ja kupiłam czarne na sarenzie za chyba 250zł Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 10:29 Wystarczy wpisać emu outlet i od razu wyskoczy. ja się niestety spóźniłam na swój rozmiar (popularne 27) ;> Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 10:35 ecco siberia i winter queen też miał w dobrej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 11:56 czy ja jestem taka ograniczona....czy deszczowa aura robi swoje? gdzie szukać rozmiarówki danego buta - mam na myśli outlet ulubionego towar wystawiony z tytułem bez rozmiaru, w opisie też brak...albo niedowidząca jestem Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 11:57 dobra mam wstyd - po prawej rozwija się ...wybierz rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa.mama Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 12:21 Co prawda na emu się juz nie zalapalam ale kupilam małżowi wiosenne ecco w bardzo zacnej cenie A conversy w tak śmiesznej cenie też żal nie kupić szkoda że mojego rozmiaru niet...dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 12:34 czy Wy nie macie wątpliwości co do ich oryginalności - w opisie jest coś w stylu - oryginalny styl EMU, ale nie ma nigdzie wprost że to oryginalne EMU - tak się zastanawiam...czy nie miałyście do tej pory wątpliwości co do oryginalności butów tego sprzedawcy? oczywiście nie oskarżam go o sprzedawanie podróbek ale chciałabym się upewnić... Odpowiedz Link Zgłoś
crakersowa Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 15:33 Dziewczyny, czy któraś z Was dzisiaj kupiła w rozmiarze 24? Jeśli tak, prosiłabym o rozmiar wkładki, jak już do Was dotrą. Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2007 Re: Są rozmiary!!! 11.02.14, 16:41 Są rozmiary czekoladowych po 129zł Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli06 Re: Są rozmiary!!! 11.02.14, 16:59 No właśnie tak mi się wydawało, że dorzucił. Dopiero ok. 16 przeczytałam wątek o butach od ulubionego, zaczęłam szukać i ich nie było-pojawiły się przy kolejnym wyszukiwaniu Dziękuję autorce wątku za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Są rozmiary!!! 11.02.14, 17:01 zgadza się,były wcześniej po 300,teraz je przecenił. nie mogłam się powstrzymać i wzięłam jeszcze jedne. podobno od przybytku głowa nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 18:38 Wredoty, i ja uległam. Kupiłam botki Clarks Nice Melody na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Jak wybrać paczkomat? 11.02.14, 21:59 Zamówiłam po raz pierwszy z opcją odbioru w paczkomacie- jak wybrać paczkomat do którego paczka ma być dostarczona? Są jakieś opcje do wyboru czy po prostu napisać wiadomość do sprzedającego i podać adres paczkomatu? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Jak wybrać paczkomat? 11.02.14, 22:06 Po zakupie pojawiła się opcja-odbiór w punkcie, wklepałam miejscowość i pokazała się mapka, na mapce klikasz w interesujący cię paczkomat i adres automatycznie wskakuje w formularz aukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Jak wybrać paczkomat? 11.02.14, 22:10 To może wejdź w zakładkę KUPIONE, wybierz OPCJE, potem PŁACĘ i wtedy wybierzesz sposób dostawy towaru. Ja wybrałam konkretny paczkomat od razu, w momencie zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Jak wybrać paczkomat? 11.02.14, 22:21 Dzięki, musiałam wejść przez maila, bo aukcja zakończona mi się nie wyświetla Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie I po zakupach 13.02.14, 11:27 Standardowa formułka: Witam, niestety w trakcie przygotowywania Pana/i zamówienia okazało się iż obuwie które zostało zakupione posiada wadę fabryczną. W związku z tym iż była to ostatnia para nie jesteśmy w stanie zrealizować tego zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ab.monia Re: tanie emu( od 129zł) 11.02.14, 23:55 ja tu kiedyś chciałam kupić winter queeny córce, po przeczytaniu neutralów zadzwoniłam i niestety nie mieli na stanie to co wystawili, wiec polecam wcześniej się upewnić. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.rw Re: tanie emu( od 129zł) 12.02.14, 07:30 A jak tam ze zwrotami w razie czego. Kupiłam dwie pary butów, pewnie jedne będą za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2000 Re: tanie emu( od 129zł) 12.02.14, 07:40 A moja córka się tak długo zastanawiała (nad Siberią - 169 zł), że o 22.30 przysłała mi sms-a "Jednak możesz mi wziąć, ale nie ma 38", yhhhhh ....... Zabić to mało??? Odpowiedz Link Zgłoś
alevandra Re: tanie emu( od 129zł) 12.02.14, 08:08 Ja już raz zwracałam torebkę. Zwrot jest darmowy przez Paczkomaty. Wypełniasz tylko formularz i tyle. Żadnych problemów nie było. Dlatego nie zastanawiałam się zbyt długo i wzięłam Emu dla synka - w razie gdyby mu się nie spodobały mogę zwrócić Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl no i d..a 12.02.14, 13:16 rzekomo jedne z butów mają wadę fabryczną i nie mogą ich wysłać .ciekawe czy z drugą parą okaże się to samo,oby nie Odpowiedz Link Zgłoś
fel.a moje przyszły 12.02.14, 13:42 Do mnie właśnie dotarły emu platinum, zamawiane wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas havaianas, Hunter, Puma 12.02.14, 15:34 Hunter po 149zł, Puma 69zł balerinki (rozm. 35,5), Havaianas po 29zł Kupiłam Pumy i Havaianas córce (35,5) z paczkomatem (bez kosztów). Zobaczymy...bo balerinki Puma chyba szczupłe. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Converse - bluzy 69zł 12.02.14, 18:41 Obserwuję co parę godzin aukcje ulubionego na "strefie"...zmieniają się oferty dodał sporo Convers'a - bluzy po 69zł (wzięłam dużemu mężowi XXL) Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: tanie emu( od 129zł) 12.02.14, 21:16 O nieee... Sluchajcie: kupilam... kilka par butow. Wybralam pobranie i jedna przesylke, co wyraznie zaznaczylam w wiadomosci do sprzedajacego. I teraz dostalam smsa, ze wyslal do mnie az 3! Myslicie, ze skasuje mnie 3 razy za kazda z osobna? Czy to mozliwe, ze wyslali 3 paczki, ale zaplace za nie zgodnie z zyczeniem i podsumowaniem 15zl. Balam sie placic z gory, bo juz sie zdarzalo, ze nie mial wystawionych butow, a przy tylu sprzedanych przedmiotach musza tam teraz miec niezly mlyn i balam sie ze zwrot moze potrwac Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: tanie emu( od 129zł) 12.02.14, 21:33 Dzięki za info! Kupiłam sobie Clarksy - w tej cenie grzechem byłoby nie brać Mąż tez kupił 2 pary dla siebie. rzeczywiscie byty znikaja w szybkim tempie... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr A co wam anulowal? 13.02.14, 12:38 Ufff dostalam czesc zamowienia. Wiekszosc w zasadzie. Jednej pary nie bylo w pudelku - trudno, placilam przy odbiorze... Ale jedne buty(conversy) oplacilam i jakos nie moge sie dowiedziec, czy beda, czy nie? Czekac czy probowac sciagac kase? Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 a ja muszę poczekac :( 13.02.14, 13:44 Kupiłam sobie wczoraj clarksy i dzis takie info Mam jednak nadzieję, że w ogóle dotrą i nie okaże się, że ich nie ma albo błąd jakiś mają "Witam Paczka zostanie wysłana w ciągu 3-4 dni roboczych . Opoznienia związane są z dużą ilością zamówień . Przepraszamy . Pozdrawiam" Odpowiedz Link Zgłoś
aajn2 Re: a ja muszę poczekac :( 13.02.14, 21:35 Mi też przysłali takie info, ale poprosiłam o szybką wysyłkę bo wyjeżdżam na ferie i dostałam maila z nr wysyłki (kurier), że dziś wysłali... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Bede zwracala stingery :( 13.02.14, 15:25 Kupilam, dostalam i...jakies jakby lekko przymale Wiec z bolem serca bede odsylac. Wiec jak ktoras potrzebuje po niedzieli polujcie Rozm 38, kolor charcoal A jeszcze mam pytanie: mam na fakturze kilka par, a oni chca zebym ja odeslala. Ale to chyba kiepski pomysl... Bo jak ktoras z pozostalych mi sie zepsuje, to pozbawaim sie mozliwosci reklamowania? Ńie mam jej teraz pod reka, ale chyba skseruje po prostu. Jesli nie ma podpisu(chyba nie ma z tego co pamietam) to spoko, a jesli jest, to wysalc im oryginal, czy kopie? Czy moze mi jakas korekte odesla i nie ma to znaczenia? Troche sie teraz boje, bo przy takim ruchu w i teresie moga mi cos pokrecic Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Bede zwracala stingery :( 13.02.14, 22:00 kr.kr a te stingery to Lo czy Hi masz? kuzynka poluje właśnie na 38 ale dziś tylko hi brązowe były a ona szare albo czarne by chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Bede zwracala stingery :( 14.02.14, 17:52 W sumie to mialam(kolezanka odkupila ode mnie, jak sie tylko dowiedziala, ze bede odsylac)... Szare, charcoal, krotkie - kolor bardzo ladny, ale taki jakby delikatniejszy material i bardziej miekki niz braz i rude. Taki raczej welur czy nubuk, czy jakas alkantara... niz zamsz... Szczerze mowiac nie bardzo mi sie podobal, wygladal na delikatniejszy, chociaz moze to moje wrazenie(zaraz odpakuje dziecinne w tym kolorze i mam nadzieje, ze beda sztywniejsze), ale jesli nie widziala ich na zywo, to odradzam kupiwanoe w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
mamamagic Re: tanie emu( od 129zł) 13.02.14, 15:26 podpowiedzcie jak go znaleźć, pls Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2007 Re: tanie emu( od 129zł) 13.02.14, 16:53 A te długości wkładek przy dziecięcych rozmiarach są wg Was ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
crakersowa Re: tanie emu( od 129zł) 13.02.14, 17:09 Dziewczyny, jeszcze raz proszę , któraś kupiła dziecięce Emu w rozmiarze 24? Albo inny rozmiar, czy długość wkładki zgadza się z tym co jest w tabeli rozmiarów? Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: tanie emu( od 129zł) 13.02.14, 17:54 ja kupiłam 24 ale jeszcze nie dostałam, dopiero wysłane, nie wiem kiedy uda mi się odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
crakersowa Re: tanie emu( od 129zł) 13.02.14, 18:06 A które kupiłaś? wysokie, czy krótkie? Zastanawiam się, czy te długie dla dziecka 3, 5 letniego będą dobre, czy nie będzie mała się czuła jak kot w butach? Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: tanie emu( od 129zł) 13.02.14, 18:47 Ja bym kupila krotkie, w dlugie ciezko upchnac spodnie. Chyba ze twoje dziecko chodzi tylko w rajstopach, legginsach i obcislych rurkach. Moja ma niby szczuple lydki, ale najczesciej nosi zwykle dzinsy, czasami nawet jakies dresiwo i jak mierzyla dlugie, to jej sie te spodnie strasznie kielbasily pod kolanami. Za fajnie to nie wygladalo teraz ma juz drugie krotkie i jest zadowolona. Ja tez. A w ogole...zauwazylyscie, ze dziecinne emu sa jakies porzadniejsze niz dorosle? Ja juz mam druga pare i w porownaniu do butow mlodej wydaja sie wiotkie, futro ciensze Odpowiedz Link Zgłoś
crakersowa Re: tanie emu( od 129zł) 13.02.14, 18:59 Kurde, to teraz nie wiem co robić Problem jest taki, ze ja nie mieszkam w Polsce i buty biorę w ciemno, dziecku przymierzę latem... Może być tak, że z rozmiarem nie trafię i będę musiała odsprzedać. A co do jakości dziecięcych i dorosłych nie mam porównania. Swoje stringery kupiłam jakieś 3 lata temu i są jak najbardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: tanie emu( od 129zł) 14.02.14, 11:59 moja córka ma już drugą parę emu, zaczynała w wieku 2,5l z tymi normalnymi do chodzenia i ja bym wysokich niekupiła - nawet nie wiedziałam, że są wysokie, te co ma sięgają jej do połowy łudki (może ciut wyżej) i uważam, że jest optymalnie - ukochane buty swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: tanie emu( od 129zł) 14.02.14, 12:03 teraz popatrzyłam, że faktycznie są wysokie - ale jak wcześniej ktoś już pisał - problem ze spodniami na pewno będzie, poza tym może się niewygodnie chodzić, zdecydowanie LO Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Czy macie informację na maila o wysyłce? 13.02.14, 18:21 Czy macie informację na maila o wysyłce do paczkomatów? Cz tylko kod na komórkę przychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2007 Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 13.02.14, 18:26 Tak jest info na maila Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 13.02.14, 18:33 Dzięki. Zamówiłam przedwczoraj 3 pary butów i nie mam żadnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 13.02.14, 21:49 ja wczoraj dwa zamówienia zrobiłam/płaciłam od razu/Paczkomaty od 16tej mam info o nr nadania i wysyłce Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 13.02.14, 22:11 ja zrobilam jedno zamowienie w srode, drugie wczoraj- oba opalacone od razu, do paczkomatu i cisza- zadnego potwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 13.02.14, 22:19 zamawiałam ecco wczoraj do paczkomatu i też cisza Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 13.02.14, 22:34 Ja zamawialam, we wtorek rano, za jedno zamowienie zaplacilam we wtorek rano, drugie wzielam za pobraniem. To za pobraniem dostalam dzisiaj rano (niekompletne), a potwierdzenie oplaconego dzisiaj po poludniu. Poczekajcie troche, mysle, ze jak nie odwoluja, to przysla - musza tam miec teraz pelne rece roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 13.02.14, 22:36 Aa! Jeszcze cos: brakowalo jednej pary butow (szkoda, bo fajnych i tanich) za to nie policzyli mi za dostawe... Odpowiedz Link Zgłoś
alevandra Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 14.02.14, 12:33 Ja zamawiałam emu we wtorek i dzisiaj odebrałam z paczkomatu. Zero jakichkolwiek problemów. Zamówienie kompletne. Buty wyglądają super, wydaje mi się że są oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 14.02.14, 17:44 A ja nadal nie mam żadnej informacji o wysyłce (zamawiałam we wtorek i od razu zapłaciłam). Napisałam już maila z zapytaniem kiedy mogę odebrać buty z paczkomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli06 Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 14.02.14, 18:17 Ja do zamówienia czwartkowego dostałam dziś informację o opóźnieniu realizacji, do zamówienia wtorkowego nie dostałam nic, więc wysłałam do nich maila i w odpowiedzi otrzymałam taką samą informację jak do czwartkowego. Obydwa zamówienia były opłacone z góry , z dostawą do paczkomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 14.02.14, 18:20 Właśnie otrzymałam odpowiedź od sprzedawcy o opóźnieniu wysyłki. Bardzo szybko mi odpisał, nie minęło nawet pól godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik29 Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 14.02.14, 19:14 ja zamawiałam we wtorek,dopiero dzisiaj dostałam popołudniu wiadomość z pazkomatów ze ruszyła paczka, wiec spodziewam sie jej w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
majka-72 Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 14.02.14, 20:08 Ja już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. We wtorek kupiłam 2 pary butow, zapłaciłam od razu bo mi na nich bardzo zależało, myślałam że wyślą w srodę kurierem. W środę wieczorem znowu kupiłam 2 rzeczy, ale nie płaciłam, bo myślałam że pierwsza paczka już w drodze, a pewnie do tej coś jeszcze dokupie. A więc wczoraj dostałam powiadomienie od nich że przepraszają że jeszcze nie wysłali, że mają dużo zamowień, no ok. rozumiem. Dzisiaj piszą że nie wysłali jeszcze paczki dlatego bo nie otrzymali zapłaty. Napisałam że zapłaciłam za pierwsze zamówienie, a z drugim się jeszcze wstrzymałam. Odpisali aby zapłacić to wyślą wszystko razem. Zapłaciłam i po paru godzinach przyszło zawiadomienie o wysłaniu przesyłki. A przed chwilą że 3 par butów na których mi bardzo zależało nie wyślą, bo mają wady fabryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 14.02.14, 21:15 Te "wady fabryczne" mogliby sprawdzić, zanim wystawią towar. Ja się do nich zniechęciłam, zastanowiło mnie, czy oni mają pełnowartościowe te rzeczy, skoro tak często są takie sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
slona78 Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 14.02.14, 21:38 Po upomnieniach co się dzieje z moim wtorkowym zamówieniem (opłaconym) dostałam po kilku godzinach informację, że moje buty mają "wadę fabryczną". Jakoś często im się zdarza "wada fabryczna". Kolejni z doskonałym sposobem na finansowanie działalności. Ech... mam nadzieję, że na pieniądze nie będę długo czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
aajn2 Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 15.02.14, 15:05 Ja jedne buty dostałam szybko. Domówiłam jeszcze jedne i na razie nie mam info o wysyłce. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 15.02.14, 23:21 Dostałam zwrot pieniędzy szybko; miałam maila z prośbą o podanie danych, na drugi dzień info,że pieniądze przelane. Odpowiedz Link Zgłoś
zkat Re: Czy macie informację na maila o wysyłce? 16.02.14, 10:11 ta "wada fabryczna" to pewnie to, że już sprzedali Twoje buty komuś innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ddorotta Aukcje SMAE im się wystawiły 16.02.14, 10:41 Zamówiłam dwie pary Clarksów, i dostałam informację, że aukcje im sięaukcje "same" wystawiły, towar sprzedali 4 miesiące temu. Informatycy pracują nad usterką, i żadnych butów nie dostanę. Jaka usterka? Kupiłam buty a jeszcze inne rozmiary wisiały, zorientowali się dopiero jak się sprzedały wszystkie? Naprawdę to ulubiony sprzedawca? Ode mnie ma negatyw niestety, a nawet dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sikooorka Re: Aukcje SMAE im się wystawiły 16.02.14, 11:08 Ja kupiłam 4 pary butów. Trzy we wtorek i jedną w czwartek. I do tej pory ani widu ani słychu. Na pytanie o termin wysyłki dostałam odpowiedź o 3-4 dniowym opóźnieniu, ale jakoś straciłam nadzieję , że dostanę buty. W razie czego przybędą im 4 negatywy Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Aukcje SMAE im się wystawiły 16.02.14, 11:34 hmm, po praz pierwszy się skusiłam na zakup u "ulubionego" i jak na razie to też butów ani widu ani słychu... na zapytanie kiedy wyśle wcale mi nie odpowiedział (no ale fakt, weekend jest...) mam nadzieję, że choć kasę odda bo wąż bez butów na wiosnę zostanie ; ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 A po co WĘŻOWI buty. 16.02.14, 13:27 Przepraszam, nie moglam My buty dostalysmy, zamawialam przezornie za pobraniem i 2 dni po zakupie byly juz w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: A po co WĘŻOWI buty. 16.02.14, 13:37 Ja kupiłam Ecco Siberia i torbę Roxy we wtorek w wieczornym "rzucie" aukcji, a w czwartek dostałam wiadomość, że towar przygotowany do wysyłki, w piątek informację, że wysłali do paczkomatu. Czyli część butów mieli, część nie. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 kto wyjaśni co znaczy ta wiadomość 17.02.14, 13:53 Witam, serdecznie dziękujemy za zakupy w sklepie internetowym eastend.na.allegro! Z przyjemnością informujemy, że paczka z Pani/Pana zamówieniem została dzisiaj nadana. Numer Pani/Pana przesyłki zostanie automatycznie wysłany na podany w zamówieniu adres e-mail, dzięki czemu w każdym momencie będzie można sprawdzić, gdzie aktualnie znajduje się paczka. Denton Cap 030 40 niestety z powodu awarii Strefy Marek Allegro zostały wystawione modele których nie posiadamy na magazynie. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Prosze o podanie numeru konta w celu zwrotu piniędzy. Pozdrawiam czyli buty zostały wysłane czy ich nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: kto wyjaśni co znaczy ta wiadomość 17.02.14, 14:06 no to masz zagwozdkę...obstawiam, że nie ma... wężowe ecco jadą : ) uff ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: kto wyjaśni co znaczy ta wiadomość 17.02.14, 17:50 jednak nie, odpisali na moje pytanie o enigmatyczną odpowiedź. Teraz czekam na zwrot pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia_m Re: kto wyjaśni co znaczy ta wiadomość 17.02.14, 18:51 ja dostałam tylko tę pierwszą część wiadomości i numer przesyłki do trackingu- choć nie wiem czy na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: tanie emu( od 129zł) 17.02.14, 14:05 Dostałam taką samą wiadomość, dwie godziny temu potwierdzono nadanie paczki, a przed chwilą dostałam info o strefie marek i prośbie o podanie nr konta, na które mają zostać zwrócone pieniądze. Chyba coś się im pochrzaniło w systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: tanie emu( od 129zł) 17.02.14, 15:59 Ja też zostałam bez butów-identyczna wiadomość co u Was, ciekawe ile będę czekać na zwrot kasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mealady Re: tanie emu( od 129zł) 17.02.14, 16:31 Nie kupowałam emu, ale buty dla męża i byłam pełna obaw, bo cisza. Dziś zadzwoniłam (długo trwało nim ktoś odebrał) i pan stwierdził, że buty wyślą. Właśnie przyszedł SMS, że paczka wysłana. Ale się nie cieszę, bo jeszcze może być niespodzianka w pudełku - ostatnio, jak kupowałam buty dla męża okazało się, że model ten sam, ale rozmiar już inny. Na zwrot kasy u nich nie czekałam długo (3 razy zwracali). Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: tanie emu( od 129zł) 17.02.14, 17:29 To slij. Beda i buty i kasa :p Zartuje! Nie wolno okradac ulubionego! Ja dostalam 6 na 7 zamowionych parmw dwoch paczkach. O ta jedna nawet sie nie upominam, moze i lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: tanie emu( od 129zł) 17.02.14, 22:10 Od czwartku wysłana ... dzisiaj wieczorem do Paczkomatu dotarła... Puma Ferrari baleriny dla dziewczyny super, Havaianas'y również. Kupiłam M bluzę Convers'a - fajna...ale...zamek dziwnie sztywno chodzi...doszukiwałam się ew.podróbki. W każdym razie wsio zostawiamy i pozytywa wystawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: tanie emu( od 129zł) 18.02.14, 18:20 moich ecco dla męża tez nie ma i nie będzie(( ciekawe kiedy zwrócą pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: tanie emu( od 129zł) 18.02.14, 18:30 Zwracają wksperowo-wczoraj napisałam im nr konta, dziś pieniądze przelane, a też sie bałam że jakaś kicha będzie... Teraz się zastanawiam jaki komentarz wystawić, chyba neutrala napiszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: tanie emu( od 129zł) 18.02.14, 18:31 koło południa dostała info że przelali pieniądze ale koncie ich nie ma jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
aajn2 Re: tanie emu( od 129zł) 18.02.14, 18:47 Jak przelali kasę to : 1) musi fizycznie wyjść przelew wychodzący z konta 2) Twój bank musi zaksięgować ten przelew. Będziesz mieć kasę jutro pewnie koło 12. Ja otrzymałam dziś zamówioną drugą parę butów. Więc u mnie wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: tanie emu( od 129zł) 18.02.14, 20:10 Cieszyłam się przedwcześnie - odebrałam dzisiaj paczkę z Paczkomatu - a w paczce nie moje buty! Pomylili paczki i dostałam buty jakiegoś pana z Gdańska - może ktoś z Was na nie czeka? I ciekawe czy ten pan dostał moje, czy jeszcze ktoś inny... Ręce opadają. Zobaczymy co zrobi sprzedawca. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: tanie emu( od 129zł) 18.02.14, 20:37 ale pomylił się sprzedający i wysłał ci nie to co trzeba w środku czy pomylił się i post i odebralas paczkę adresowana do kogo innego? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: tanie emu( od 129zł) 18.02.14, 20:39 pomylił się INPOST miało byc.... Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: tanie emu( od 129zł) 18.02.14, 20:41 No właśnie pomylił się sprzedający, bo włożył pudełko z butami dla p.Marka z Gdańska (a przy okazji dowiedziałam się z faktury, że sprzedający też jest z Gdańska, więc buty p.Marka się daleko wypuściły ), do koperty z moimi danymi. Paczka adresowana do mnie, ale zawartość pomylona. Jestem zaskoczona, bo nigdy wcześniej (kupowałam kilkakrotnie w obu jego "sklepach" na allegro i nigdy nie było problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
darwoj72 Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 00:56 do mnie właśnie dotarły ECCO Saunter Mid 03 - są super natomiast drugie zamówienie Clarks Nadel Top 426 ponoć "się same wystawiły" i bardzo im przykro, ale ich ne mają na magazynie... Generalnie śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
mealady Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 10:26 Wczoraj buty doszły, bez niespodzianek (na szczęście). Mąż zadowolony. Szkoda, że czasami to loteria (u mnie już 3 razy dawali plamę), ale mimo wszystko, myślę, że warto u nich kupować, ceny mają dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 10:22 jak się nazywa jego konto, bo zapomniałam sobie zaznaczyć do obserwowanych, a teraz nie mogę znaleźć. Przez głowny profil nie da się wejść, a jak wpisuje outlet emu to tylko mivo się pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2007 Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 10:52 Wpisz Outlet Czółenka Clarks Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 18:09 Do mnie dziś doszły botki clarks ale niestety za małe więc muszę odesłać. Czy któraś z Was odsyłała im buty? Jak to technicznie wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli06 Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 18:24 Ja też będe zwracać botki-są super, ale jednak na moja szeroka stopę za wąskie (standardowa tęgość D). Tutaj krok po kroku instrukcja, jak zwracać za pośrednictwem paczkomatów zwrot Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 18:36 Dzięki wielkie - właśnie tych info o paczkomacie nie mogłam znaleźć No właśnie mam wysokie podbicie i też nie dla mnie. Czyżbyśmy te same kupiły ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli06 Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 18:40 Proszę bardzo Ja kupiłam clarks nice melody-tęgość E byłaby dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 betty!!! 19.02.14, 21:30 A nie chcesz ich do mnie odesłać, jeśli to nr 36, bo niestety one do mnie nie dotarły Oczywiście pokryje koszty Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: calineczka 20.02.14, 08:06 4 pary zamowionych emu doszly w rozm.37, niestety wszystkie do odsyłki... brałąm mniejsze po rozmowie z kolezanka ktora ma i nosi bo sie "rozbiją"... no nie wierze bo cisną i ani ja nie bede sie męczyć ani córka mam Stinger Mini Chestnut ,Alba Chestnut,Stinger Lo Black, Valery Lo Black. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Patatajowa - prywata :D 20.02.14, 09:23 Jeśli byś chciała odsprzedać, to chętnie przygarnę pisz na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: calineczka 21.02.14, 08:22 sorki dziewczyny ale szybciej i łatwiej było mi odesłać calosć. polujcie w takim razie na all, moze wystawi jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 21:24 A ja na takie 36 się nie doczekałam Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 18:26 technicznie bierzesz paczkę i jedziesz na pocztę albo bezpłatnie do paczkomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 18:29 Podajcie chociaż lokalizację tego ulubionego,nie mogę go znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 21:09 Moich butów ani 2 par meza tez nie wysle. Jak zwykle gadka o awarii systemu.... Żenada, ile aukcji 'błednie' sie im wystawiło? Mam nadzieje ze zwrot pieniedzy nastapi szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
76aga Re: tanie emu( od 129zł) 19.02.14, 22:40 Dziwna jest ta jego „awaria systemu”, bo niby aukcje się błędnie wystawiły a inne osoby, które kupiły na tej samej aukcji co ja, dostały buty ;-( (przeszukałam komentarze po numerze aukcji). Dziwne jest też to, że aukcja na której kupiłam botki, była dostępna na pewno dłużej niż dwa dni i nie zauważył „błędu”? Bardzo zazdroszczę wszystkim, którzy dostali przesyłkę, bo ja kupiłam trzy pary (dla męża, córki i dla siebie) i nie dostanę ani jednej! Najbardziej się wkurzyłam, że od czwartku miał pieniądze na koncie i dopiero dzisiaj napisał, że „błąd systemu”. W tym czasie wysłałam do niego trzy maile, bo czytając tu na forum co się dzieje, chciałam wiedzieć co z moją wysyłką i dostałam dwie odpowiedzi, że wszystko ok tylko się opóźni a dzisiaj, że jednak nie ma! Pisałam do niego te maile, bo botki, które u niego kupiłam były tez dostępne na Zalando (nie dużo drożej) i gdyby wcześniej mi napisał, że ich nie wyśle to bym kupiła u nich a teraz d…a, bo na Zalando już nie ma mojego rozmiaru ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: tanie emu( od 129zł) 20.02.14, 09:29 Dziewczyny napiszcie mi na priv - gazetowy mail nazwe outletu ulubionego, bo jak wpisuje outlet emu to nie mogę go namierzyć, ani jak wpisuje outlet czolenka clarks plis będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: tanie emu( od 129zł) 20.02.14, 17:43 Teraz nie ma wystawionych aukcji. Moje wszystkie 3 pary szczęśliwie dotarły, długo to trwało, ale są. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas kolejne oferty 10.03.14, 21:52 strefa marek - Converse 59zł-89zł (kupiłam mężowi za 59zł wyższe nieocieplane) - Roxy - koszulki/bluzy 29-89zł i inne Odpowiedz Link Zgłoś
crakersowa Re: kolejne oferty 10.03.14, 22:44 T ja ślepa, bo nic takiego nie widzę, albo już wykupione Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: kolejne oferty 10.03.14, 22:45 W wyszukiwarce allegro poszukaj użytkownika SmA-Eastend Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: kolejne oferty 11.03.14, 00:06 Dzięki udało mi się załapać na jedne conversy mam nadzieję, ze zostaną wysłane, a nie że przypadkiem się wystawiły .. Choć muszę przyznać, że ostanie Emu do mnie doszły, tak więc jak na razie sprzedawca mi nie podpadł Jeszcze raz dzięki za cynk Odpowiedz Link Zgłoś
darwoj72 Re: kolejne oferty 11.03.14, 00:17 JA też dziękuję, zławoiłem "zaczepiste" Asics'y. Ciekawe czy przyjdą.. Odpowiedz Link Zgłoś
mia.vita Re: kolejne oferty 11.03.14, 08:01 Za nic nie mogę znaleść tego sprzedawcy chyba obejde się smakiem Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kolejne oferty 11.03.14, 08:21 pewnie tak bidulko trzy posty nizej jest podana pelna nazwa uzytkownika..... Odpowiedz Link Zgłoś
mia.vita Re: kolejne oferty 11.03.14, 09:23 Dzięki nie wiem jak to zrobiłam, że opuściłąm tak ważny post ;P Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: kolejne oferty 11.03.14, 09:50 po ile były asicsy ? Placze, bo raz się polozylam spac wcześnie, a tu taka okazja mi kolo nosa przeszla Odpowiedz Link Zgłoś
darwoj72 Re: kolejne oferty 11.03.14, 10:05 męskie 59zł-69zł w zależności od rozmiaru (model Tokuten) Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: kolejne oferty 11.03.14, 10:12 fajne były "njubalansy" - nawet po 89zł....oraz Nike WMNS Capri po 59zł!! poszły aktualnie dokładane Clarksy Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Ecco WQ po 119zł 12.03.14, 12:14 popielate, wysokie - rozm. 28, cena 119zł plus troszkę Siberii Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Ecco WQ po 119zł 12.03.14, 12:26 Tylko kontaktu z tym sprzedającym brak Teraz chciałam się upewnić, jak z dostępnością i w żaden sposób nie mogę się skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ecco WQ po 119zł 12.03.14, 12:46 nie dziwota - gościu pakuje/wysyła/adresuje/meiluje (choć pewnie nie robi tego sam) wystawia masę towaru...schodzą jak bułeczki zakup u Tego Pana...to pewna loteria i małe ryzyko...jednak oferty miewa świetne cenowo... Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Ecco WQ po 119zł 12.03.14, 13:27 > nie dziwota - gościu pakuje/wysyła/adresuje/meiluje (choć pewnie nie robi tego > sam) Bynajmniej nie jest tam sam. Dzwoniłam tam kilka razy i mailowałam z nimi i miałam kontakt z kilkoma różnymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś