Dodaj do ulubionych

spodnie dresowe

20.02.14, 15:56
jak w temacie - gdzie można kupić fajne spodnie dresowe dla chłopca... konkretnie rozm. 116
odpadają takie co mają krok między kolanami - namiary na inne chętnie przyjmę wink
Obserwuj wątek
    • samanta25 Re: spodnie dresowe 20.02.14, 16:18
      Polecam spodnie z firmy Kappahl, fakt kosztują 39,90 ale przynajmniej nie lecą z tyłka mojego chuderlaczka wink i coś są warte, tzn. nie przecierają się na kolanach po założeniu 3-4 razy
      www.kappahl.pl/article/spodnie_dresowe_583328
    • monia111175 Re: spodnie dresowe 20.02.14, 16:55
      Ostatnio zakupilam 10 par
      Ze smyka, c&a i lidla wszystkie super
      Moje dziecko dresowe sie na starosc zrobilo
    • szmytka1 Re: spodnie dresowe 20.02.14, 17:29
      chodzą słuchy, że najlepszy jest firmowy dresik w dobrej cenie, najlepiej adidasa ...

ja polecam kappahl, za wygląd i trwałość a za samą trwałość to h&m najtańszą wersję po 29,90, choć chudzielcowi trzeba doprawiać gumkę w pasie.
    • natalek79 Re: spodnie dresowe 20.02.14, 18:23
      Z ciekawości zapytam jakie dresy są z tym krokiem w kolanach?
      Z dresòw fajnych jakościowo polecam kappahl, h&m i jeden konkretny model ze smyka, ale zalinkować mogę jutro bo z tel.cierpliwości nie mam.
      • levoonia Re: spodnie dresowe 20.02.14, 21:27
        a ja właśnie szukam namiarów na takie z krokiem w kolanach wink
        mamy fajne z kappahla, najwyższy rozmiar z kolekcji newbe, jakieś z lindexa się trafiłya reszta kombinowana z dekopaki, od zezuzulli, flawless i w ogóle jakoś tak w niszowych miejscach łatwiej.
        znajdę takie dresy w jakiej s sieciówce jeszcze?
        • verika Re: spodnie dresowe 20.02.14, 21:34
          te z krokiem w kolanach są np. w Zarze
        • calineczka793 Re: spodnie dresowe 20.02.14, 21:39
          Obniżony krok mają te z Kappahlu oraz z Reserved , Starszak ma jeszcze jakieś z Zary z wyprzedaży i również mają krok po kolanawink

Innych w sieciówkach nie znalazłamwink
        • aneta.0011 Re: spodnie dresowe 20.02.14, 21:41
          takie z krokiem w kolanach kupuję np. w mabibi, mon chou, kaan, mua moda
    • magdagg2 Re: spodnie dresowe 20.02.14, 21:49
      zdecydowanie kaxs, jedyne nie spadajace z tylka. w tych z h&m musialam wszywac gumki bo nie daly rady, reserved tez spadaja.
      ja kaxsy kupuje jak jest 3za 2, wtedy biore wieksza ilosc smile
      • lucka6 Re: spodnie dresowe 20.02.14, 22:04
        ja też polecam kaxs, ostatnio tez zaopatrzylismy się w 3 pary na promocji smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka