Dodaj do ulubionych

Torba Wittchen-oryginalna?

06.03.14, 13:01
Hej,
Kupiłam na allegro torbę Wittchena, ale kurcze mam wątpliwości czy jest oryginalna...
Podszewka nie jest logowana... Nawet skóra jest jakaś dziwna.
Może jest to torba z Lidla? Może ktoś ma te lidlowskie i sprawdzi podszewkę i zamek (czy ma wytłoczony napis na tym "dyngsie" od suwaka)
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 13:27
      a czy te z serii "designed for Lidl" to jakies gorsze były? czy ogólnie podróby sprzedawali?
      • lewana77 Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 13:33
        no właśnie nie wiemsmile
        Dopiero jak ją kupiłam, znalazłam w necie info. że w Lidlu były w zeszłym roku.
    • kabutka Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 13:35
      Były były, ale wątpię aby nie były oryginalne.
      Jak masz możliwość, to podejdź do ich salonu i zapytaj.
      Handel podróbkami jest nielegalny - jak masz podróbkę, to wędrujesz na policję - ew. uprzedzasz sprzedawcę o tym fakcie i składasz reklamację, uprzednio bardzo dokładnie fotografując to co masz u siebie.
    • kabutka Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 13:36
      I już wiem.

Torby z Lidla mają podszewkę logowaną, na zamku też logo, do tego metka w środku z hologramem, taka papierowa.
    • anulka-am Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 13:57
      Mam lidlową zakupioną w ubiegłym roku. Podszewka logowana, wewnątrz wszywka ze skóry z wytłoczonym logo. Na zewnętrznych zamkach też jest logo, wewnętrzne nie mają.

https://www.suwaczki.com/tickers/bxgwi9iwq1omu1t4.png
      • lewana77 Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 14:24
        cholera, to chyba podróba! Nie mam wytłaczanej podszewki, nie ma metki w środku, na zamku nie ma nic!
    • hobla Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 14:31
      Ja mam z ich sklepu, sprzed kilku lat i nie ma na podszewce logo, ani na końcówce zamka, ale ma kartę-certyfikat autentyczności. Nie wiem więc co powinny mieć, a czego nie te oryginalne.
      • magma_pl Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 17:32
        też mam z salonu i podszewka ani zamek nie są logowane. a kto by niby te podróby robił,przecież firma na świecie znana nie jest
        • kropkaa Re: Torba Wittchen-oryginalna? 06.03.14, 17:55
          Schin szyje to i może partię lewą wypuszcza, kto wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka