coronella 03.04.14, 07:41 Juz wiem, ze są dobre, i nieprzeciekające, nie wiem czym w praktyce się różnią, West Lop, Aria, na allegro jest jakiś Astor w dobrej cenie, jest wśród nich ten najlepszy i najgorszy? i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinceramente Re: Kubki congito, czym się różnią? 03.04.14, 08:44 Aria i Astor mają blokadę przycisku. West loop jej nie ma. Astor to najnowszy model. Ma trochę lepsze parametry niż aria. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kubki congito, czym się różnią? 03.04.14, 08:48 Nie znałam różnic, ale weszłam na stronę kubkicontigo.pl i z opisu wynika iż "Seria Aria wyposażona jest w blokadę, która uniemożliwi przypadkowe wciśnięcie przycisku otwierającego ustnik." - taka tylko różnicę znalazłam. No o oczywiście design różny w obu seriach. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Kubki congito, czym się różnią? 03.04.14, 09:55 dzięki! Contigo oczywiście, na all. sa te astory w dobrej cenie, zanim sie skuszę, chciałam podpytac. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Kubki congito, czym się różnią? 03.04.14, 08:53 Astor to właśnie nowy west loop z blokadą. Używam od jakiegoś miesiąca i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kubki congito, czym się różnią? 03.04.14, 08:59 Faktycznie trzyma ciepło tak długo? Ten Astor wydaje mi się najfajniejszy. Szkoda, że taki mały wybór kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kubki congito, czym się różnią? 03.04.14, 09:07 Doczytałam, że kolory niestety szybko z tych kubków schodzą i najlepiej brać srebrne, stalowe... Odpowiedz Link Zgłoś