Dodaj do ulubionych

Prostownica

13.05.14, 22:27
Szukam mocnej prostownicy, która sobie poradzi z bardzo dużą ilością falujących włosów. Ma byc mocno i szybko. Poradzicie coś?
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Prostownica 14.05.14, 11:49
      ja polecam swoja,taka
      allegro.pl/prostownica-babyliss-pro-tytanowa-bab2091e-i4196936014.html
      każdy kto jej uzywa,zachwycony smile

sąsiadka ma ten model ten model i tez jest super.
    • solaris31 Re: Prostownica 14.05.14, 12:12
      ja tez mam prostownice babyliss, inna co prawda, pewnie starszy model, ale równie dobra. dla mnie było wazne, żeby prostownicy można było używac na suche i mokre włosy. prostownica działa idealnie.
    • sylki Re: Prostownica 14.05.14, 17:17
      zdecydowanie babyliss, mojej po ośmiu latach walnął kabel kupiłam jakąś najnowsza z brauna i nie umywa się do mojej starej poczciwej babyliss.
      Babyliss nigdy mi nie zniszczyła włosów, ma taki fajny system odprowadzania pary na zewnątrz. Braun za to w przeciągu 3 miesięcy pokazał co potrafi o moje włosy niestety dostały po dupie

kupuj babyliss smile
      --
    • madzik29 Re: Prostownica 14.05.14, 20:09
      miałam wczesniej babyliss starszy model taki z dziurkami na bokach do prostowania na sucho i mokro , nagrzewała sie tylko do 180st, dla mnie zdecydowania za słaba, mam mocno kręcone włosy, nie dawała sobie z nimi rady,od pół roku moze mam nową również babyliss model paris i jest super, nagrzewa sie do 230 st szybko bardzo, dobrze prostuje, jestem bardzo zadowolona.ważna jest temp przy kręconych włosach.
      • natalek79 Re: Prostownica 14.05.14, 22:14
        Ja również posiadam model paris od kilku miesięcy i jestem zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka