crulotka 26.08.14, 14:56 czy ktoś próbował kiedyś naliczyć punkty na jedną kartę a zapłacić inna w tej samej transakcji w smyku lub empiku? Mam na jednej karcie kupon do wykorzystania, na drugiej sporo punktów "do zapłacenia" za zakupy. Da się tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia25 Re: karta payback-pytanie 26.08.14, 15:01 a w ogóle to nie warto wszystkich kart podciagnąć pod jedną? Ja tak mam - wszystkie punkty, ze wszystkich czterech kart, sumuja mi się na jednym koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_brzydula Re: karta payback-pytanie 26.08.14, 17:20 a jak połączyć punkty z obu kart? Kupuję przez allegro, a nie nalicza mi pkt? Dlaczego? Co źle robię?Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: karta payback-pytanie 26.08.14, 17:34 bo na allegro musisz się logować przez payback.pl- inaczej się punkty nie naliczą Tam też możesz połączyć karty Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: karta payback-pytanie 26.08.14, 21:43 plus punkty za zakup tylko przez KT i jakies wybranie nieliczne kategorie wyłączone z naliczania punktów Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: karta payback-pytanie 26.08.14, 21:48 zeby połaczyc karty na jednym koncie trzeba sie zalogowac na payback i tam po lewej jest zakładka "łaczenie kont". Odpowiedz Link Zgłoś