Dodaj do ulubionych

kody do h&m

08.09.14, 21:55
ma ktoś kod do h&m, może macie informacje czy są w jakieś gazecie ?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: kody do h&m 08.09.14, 22:09
      do hm nie ma kodów bo i sklepu online nie ma gdzie moznaby je wprowadzic.
      sa kupony znizkowe z newsletera jak zwykl i jak zawsze.
      • s.sylwia77 Re: kody do h&m 08.09.14, 22:20
        dobrze rozumię - że za zalogowanie się do newsletera dostaję kupon ze zniżką i mogę w dowolnym sklepie h& m go zrealizować ?
        • ivaz Re: kody do h&m 09.09.14, 08:47
          Tak, jak się zapiszesz na newsletera otrzymasz kupon na 25% rabatu ale na jedna rzecz, mozesz sie zapisać na newsletare z kilku kont, wtedy dostaniesz kilka kuponów, ja korzystam z tego od dawna, w ogóle nie kupuje nic w reguralnych cenach.
          • magdalenca78 Re: kody do h&m 09.09.14, 09:25
            Jeszcze dodam, że należy pamiętać o tym, by się szybko z tego newslettera wypisać, adres w ciągu kilku dni usuwają z bazy, a ty możesz się wpisać ponownie podając ten sam mail.
            • s.sylwia77 Re: kody do h&m 09.09.14, 09:31
              dzięki dziewczyny , nie wiedziałam, że są takie cuda, super !!!
            • ivaz Re: kody do h&m 09.09.14, 10:29
              Ja się nie wypisuję, po prostu zakładam fikcyjne konta np na wp. tylko po to zeby otrzymac kod, co dalej z kontem juz mnie nie interesuje.
              • ivaz Re: kody do h&m 09.09.14, 10:30
                jak sobie upatrzę trzy rzaczy to zakładam 3 konta
                • lia Re: kody do h&m 09.09.14, 10:35
                  Tyle, że licz się z tym, że kasjerka może Ci nie przyjąć kilku kuponów na raz. U mnie nie przyjmują. Jeden na osobę. I jeszcze sobie coś notują, co nie mam pojęcia, bo przecież nie spisują z dowodu wink wink więc to pic na wodę, niemniej przynajmniej próbują zachować pozory
                  • domi-no1 Re: kody do h&m 09.09.14, 11:01
                    A ja nie zmieniam, nie zakładam żadnych kont. Wystarczy jeden kupon skopiować do Worda i za każdym razem przed wyjazdem do h&mu zmieniam tylko datę, a jak potrzebuję więcej kuponów to też adresy email.
                    • ivaz Re: kody do h&m 09.09.14, 11:14
                      O to jest myśl smile
                      A odnosnie liczby kuponów przekazywanych przy kasie, ostatnio w ZlotychTtarasach dałam 3 szt, pani przyjeła i nic nie powiedziała, przewaznie realizuje 2 lub 3 kupony nigdy nie było problemu.
                    • mini_em Re: kody do h&m 09.09.14, 22:48
                      ja dokładnie tak samo robię
                    • anicaf Re: kody do h&m 10.09.14, 00:29
                      domi-no1 napisała:

> A ja nie zmieniam, nie zakładam żadnych kont. Wystarczy jeden kupon skopiować d
                      > o Worda i za każdym razem przed wyjazdem do h&mu zmieniam tylko datę, a jak pot
                      > rzebuję więcej kuponów to też adresy email.

a numeru kuponu nie zmieniasz? Oni go nie wpisuję na kasę przy zakupach?
                      • domi-no1 Re: kody do h&m 10.09.14, 08:23
                        Nie, numer ten sam od roku smile Tego numeru nigdzie nie rejestrują.
                        • anicaf Re: kody do h&m 10.09.14, 09:30
                          domi-no1 napisała:

> Nie, numer ten sam od roku smile Tego numeru nigdzie nie rejestrują.

Dzięki! Sprytna jestem, ale na kopiowanie i zmianę daty nie wpadłam.
                          Jeszcze raz dzięki.
                          • olo2108 Re: kody do h&m 12.09.14, 10:34
                            A ja przy okazji mam pytanie- właśnie ściągnęłam sobie na maila nowy kupon- próbuję przekopiować do Word'a i obrazek, który w wersji elektronicznej jest w lewym górnym rogu nie wkleja się. Czy też macie takie problemy? Czy bez obrazka uznają kupon?
                            • domi-no1 Re: kody do h&m 12.09.14, 12:43
                              Po co marnować tusz wink Obrazek nie jest potrzebny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka