28.03.15, 16:28
jakieś opinie - ma ktoś? warto?
Obserwuj wątek
    • falcon_eye Re: Smart egg 28.03.15, 22:02
      Jak nie wiesz co robić z pieniędzmi i czym zagracić mieszkanie, to pewnie warto.
      • magda79pn Re: Smart egg 31.03.15, 00:00
        podbijam
        czy ktoś widział to jajko w jakimś markecie? leclerc, tesco?

nie rozumiem dlaczego piszesz w ten sposób, wiadomo ze każde dziecko ma inne zainteresowania, jajko jest małe (nie rozumiem czym zagracić mieszkanie ???) moi chłopcy bardzo lubią różnego rodzaju łamigłówki i zabawki logiczne (mam w domu 8 lub 9 różnych "kostek Rubika" i wszystkie mój 12-letni syn potrafi ułożyć w czasie 1-3minut, zależy od stopnia trudności), więc jestem pewna, że będą z tych jajek zadowoleni, planuję kupić o średnim stopniu trudności, oraz tą najtrudniejszą.
        • iberka Re: Smart egg 31.03.15, 00:03
          Tak, dziś widziałam w empiku. Cena 24.99
        • falcon_eye Re: Smart egg 31.03.15, 14:01
          Jakie pytanie taka odpowiedź.
          Moim zdaniem nie warto wydawać ~30pln na jednorazową 'zabawkę logiczną' która albo zostanie szybko rozwiązana albo będzie zbyt trudna, ale tak czy siak zaraz się znudzi i wyląduje w koszu z podobnymi gadżetami.
          Moim zdaniem warto zainwestować pieniądze i czas (zwłaszcza czas) w 'zabawki logiczne' które nie mają jednoznacznego rozwiązania. Na przykład szachy.
          • magda79pn Re: Smart egg 31.03.15, 14:31
            Ok
            A widzisz moim zdaniem warto wydać 30 zł aby dziecku sprawić radość, nawet jeśli będzie ona jednorazowa smile
        • tosi-mama Re: Smart egg 01.04.15, 16:44
          Widziałam w smyku, ale nie spojrzałam na cenę.
    • monikaa13 Re: Smart egg 01.04.15, 09:05
      Jaki poziom kupić dla 8 latki?
      • magda79pn Re: Smart egg 01.04.15, 22:35
        dziś kupiłam w Empiku, niestety ostatnią sztukę sad
        nie miałam wyboru, ale i tak planowałam kupić dla 9 latka "4" i takie mam, teraz szukam "8" dla 12 latka

u nas w Empikach już się posprzedawały, bo były po 24,99zł, w Smyku są ale cena 39zł sad
        jak nie dostanę jutro drugiej sztuki w Empiku, to pozostanie mi Smyk...

w Toysie, Carreefourze oraz E.Leclercu nie ma.
    • tapoczta1 Re: Smart egg 02.04.15, 18:22
      Jeśli lubią takie zabawki, to może kulę-labirynt.
      allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=kula+labirynt&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-1-dz-0113
    • katkago Re: Smart egg 12.05.15, 21:33
      Jaki poziom kupic dla sprytnego 7-latka?
      • mohag Re: Smart egg 12.05.15, 23:53
        Jak najwyższy... Mój syn ma 8 lat i szybko, bez problemu, poradził sobie z 8 poziomem (LAVA). Chociaż starsze znajome dziecko miało pewne kłopoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka