lifecolor 26.08.15, 14:32 czy kupię gdzieś w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 14:54 W Ikei, w necie w różnych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 15:58 Dziękuję, nieprecyzyjnie się wyraziłam, chodzi mi o koraliki konkretnej firmy: www.eksuccessbrands.com/perlerbeads/ Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 16:07 co mają takiego czego te z ikea czy smyka nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 16:57 różnorodność tematyczną www.eksuccessbrands.com/perlerbeads/products/bytheme.htm Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 17:09 lifecolor napisała: > różnorodność tematyczną > www.eksuccessbrands.com/perlerbeads/products/bytheme.htm no fakt cuda mają, ale moja córka dostała z Ikea i jeszcze jakies niemiecki i różne płytki i cuda robi sciagając obrazki z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 17:15 Hama też robi różnorodne tacki i są łatwe do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 17:15 aurinko napisała: > Hama też robi różnorodne tacki i są łatwe do kupienia. Haba miało być Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 17:40 Jesoo rzeczywiście Hama aż musiałam wyguglować córka ma koraliki haba i też hama i mi się totalnie pokręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 17:43 dzięki, chyba faktycznie poprzestanę na tych z Hamy, całkiem przyzwoity wybór tych tacek mają Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 17:26 no wez.... to samo zrobisz z tych z ikea. odpalasz gugle, szukasz szablonu jaki cie interesuje i robisz. syn ostatnio miał faze na minecrafta i z tego robił sobie zawieszki. ze zwykłych koralików z tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Koraliki Perler Beads 26.08.15, 17:31 no właśnie tym razem chcę uniknąć odpalania google, potrzebuję tego sporo, dla większej grupy dzieci o różnorodnych zainteresowaniach i wygodniej byłoby mieć podstawkę pod ręką Odpowiedz Link Zgłoś