Dodaj do ulubionych

Buty zimowe w TK Maxx

23.09.15, 08:37
Byłam wczoraj w TK Maxx - spory wybór zimowych Naturino/129 zł w rozmiarze 30/ i Geox dla starszych dzieci /chyba od r. 26 /.Kurtek tez sporo nawet lekkie puchówki dla chłopaków r. 110, 116...
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Buty zimowe w TK Maxx 23.09.15, 09:33
      potwierdzam, w Rzeszowie w łikend sporo butów i kurtek dzieciecych było.ale tez tłumy przebierały wink.widziałam głownie naturino, i to mniejsze rozmiary,prawie wszystkie dziewczece.
      • anulka-am Re: Buty zimowe w TK Maxx 23.09.15, 09:54
        W Katowicach wczoraj jedna para zimowych Geoxów została w rozmiarze 29 (patrzyłam na chłopięce), za to dużo jesiennych Primigi było.
    • olesia301 Re: Buty zimowe w TK Maxx 19.01.17, 13:30
      Przeceny są teraz niezłe.
      Ja dziś na "chwilę " wpadłam - kupiłam mężowi 2 pary butów skórzanych za 15 zł i 23 zł smile, synowi lekką kurtkę za 7 zł, bieliznę termoaktywną za 11 zł dla mena, zegar za 9 zł

Dostałam też opr od siory, że jej kozaków za 26 zł nie wzięłam ze skóry.

Wiem , że to już resztówki ale coś można trafić.
      • a-e-p Re: Buty zimowe w TK Maxx 19.01.17, 20:16
        W poniedziałek robiłam zakupy w Rzeszowie i nie było żadnej obnizki na juz przecenione. Byłam wczoraj ze zwrotem przed zamknieciem i rzeczywiscie obnizyli ceny. 70% rzeczy nie chciałabym za darmo, bo albo podarte, zdekompletowane, etc. Ale jak sie poszpera mozna coz znalezc. Kupiłam sobie kardigan z kaszmiru za 70zł, corce skórzane zamszowe botki za 26zł w rozm. 40, skorzane: portfel, kosmetyczke i etui na klucze Osprey London w cenach od 18 do 43zł, były kosmetyczki Radley w trzech wielkosciach, okulary słoneczne GStar za 26zł dla córki, kaszmirowy szalik Benettona za 28zł. Rzeczy trzeba dokładnie ogladac. Ludzie kupowali zabawki dla dzieci, jakies duperele do domu, etc.
        • olesia301 Re: Buty zimowe w TK Maxx 19.01.17, 21:06
          niektóre rzeczy faktycznie beznadziejne, np. kalendarze adwentowe, gdzie połowę ludzie wyskubali - powinni to wywalić.
          Zabawki też rozwalone, puste pudełka.

coś tam jednak można poszukać smile
          • moadek Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 08:16
            Ja byłam w Wawie i w górze przecenionych rzeczy nie znalazł nic co warte byłoby choćby 5 zł. Niewiem jak Wy takie cuda za grosze potraficie w tym sklepie znaleźć.
            • a-e-p Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 09:37
              Chyba trafiłam na właśnie wyłozony towar, do tego nie było praktycznie ludzi, wszystko poukładane na pólkach (jeszcze), rzadnych pietrzacych sie stosów. Na ten sklep trzeba duzo czasu i chęci. Ja lubie szukac okazji.
              • a-e-p Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 09:37
                *zadnych
                • anulka-am Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 10:00
                  Ja właśnie wróciłam z Katowic, sklep pusty. Jeszcze takiej pustki tam nie widziałam, na obuwniczym (nie przecenionym) stało po kilka par butów z rozmiaru, chyba szykują się do wielkiej dostawy. Z przecenionych rzeczy nie zostało już praktycznie nic, a to co zostało na jednym wieszaku panie jeszcze niżej metkowały.
              • moadek Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 11:34
                miałam chęci, z czasem gorzej ale próbowałam, naprawde nie było nic, zresztą w cąłym sklepie było pustawo ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka