koala0405 23.09.15, 08:37 Byłam wczoraj w TK Maxx - spory wybór zimowych Naturino/129 zł w rozmiarze 30/ i Geox dla starszych dzieci /chyba od r. 26 /.Kurtek tez sporo nawet lekkie puchówki dla chłopaków r. 110, 116... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Buty zimowe w TK Maxx 23.09.15, 09:33 potwierdzam, w Rzeszowie w łikend sporo butów i kurtek dzieciecych było.ale tez tłumy przebierały .widziałam głownie naturino, i to mniejsze rozmiary,prawie wszystkie dziewczece. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: Buty zimowe w TK Maxx 23.09.15, 09:54 W Katowicach wczoraj jedna para zimowych Geoxów została w rozmiarze 29 (patrzyłam na chłopięce), za to dużo jesiennych Primigi było. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Buty zimowe w TK Maxx 19.01.17, 13:30 Przeceny są teraz niezłe. Ja dziś na "chwilę " wpadłam - kupiłam mężowi 2 pary butów skórzanych za 15 zł i 23 zł , synowi lekką kurtkę za 7 zł, bieliznę termoaktywną za 11 zł dla mena, zegar za 9 zł Dostałam też opr od siory, że jej kozaków za 26 zł nie wzięłam ze skóry. Wiem , że to już resztówki ale coś można trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Buty zimowe w TK Maxx 19.01.17, 20:16 W poniedziałek robiłam zakupy w Rzeszowie i nie było żadnej obnizki na juz przecenione. Byłam wczoraj ze zwrotem przed zamknieciem i rzeczywiscie obnizyli ceny. 70% rzeczy nie chciałabym za darmo, bo albo podarte, zdekompletowane, etc. Ale jak sie poszpera mozna coz znalezc. Kupiłam sobie kardigan z kaszmiru za 70zł, corce skórzane zamszowe botki za 26zł w rozm. 40, skorzane: portfel, kosmetyczke i etui na klucze Osprey London w cenach od 18 do 43zł, były kosmetyczki Radley w trzech wielkosciach, okulary słoneczne GStar za 26zł dla córki, kaszmirowy szalik Benettona za 28zł. Rzeczy trzeba dokładnie ogladac. Ludzie kupowali zabawki dla dzieci, jakies duperele do domu, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Buty zimowe w TK Maxx 19.01.17, 21:06 niektóre rzeczy faktycznie beznadziejne, np. kalendarze adwentowe, gdzie połowę ludzie wyskubali - powinni to wywalić. Zabawki też rozwalone, puste pudełka. coś tam jednak można poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 08:16 Ja byłam w Wawie i w górze przecenionych rzeczy nie znalazł nic co warte byłoby choćby 5 zł. Niewiem jak Wy takie cuda za grosze potraficie w tym sklepie znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 09:37 Chyba trafiłam na właśnie wyłozony towar, do tego nie było praktycznie ludzi, wszystko poukładane na pólkach (jeszcze), rzadnych pietrzacych sie stosów. Na ten sklep trzeba duzo czasu i chęci. Ja lubie szukac okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 10:00 Ja właśnie wróciłam z Katowic, sklep pusty. Jeszcze takiej pustki tam nie widziałam, na obuwniczym (nie przecenionym) stało po kilka par butów z rozmiaru, chyba szykują się do wielkiej dostawy. Z przecenionych rzeczy nie zostało już praktycznie nic, a to co zostało na jednym wieszaku panie jeszcze niżej metkowały. Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Buty zimowe w TK Maxx 20.01.17, 11:34 miałam chęci, z czasem gorzej ale próbowałam, naprawde nie było nic, zresztą w cąłym sklepie było pustawo , Odpowiedz Link Zgłoś