kruszynkaa 18.09.04, 16:31 Jakiej firmy sa najlepsze buciki zimowe dla maluszków takich ok 15m. Chodzi mi aby były ciepłe, nie pociła sie w nich nóżka , aby były wygodne i zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umargos Re: Jakie buty na zimę - firma? 18.09.04, 18:36 Naturino lub Ecco...obydwa drogie, ale na pewno dobre Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Jakie buty na zimę - firma? 18.09.04, 19:05 A ja polecam Bartki z Symatexu.Cena ok.140zł. Naturino są bardzo drogie i sądzę że wydawanie ponad 300zł na buciki dla dziecka to troszkę za drogo. Ecco są również godne polecenia ale nigdy zimowych butów nie kupowaliśmy tylko sandałki i były rewelacyjne , cena ok.200zl. Odpowiedz Link Zgłoś
pyziamyzia Re: Jakie buty na zimę - firma? 22.09.04, 15:44 Nie wiem skad jestes jezeli mieszkasz na zachodzie Polski to polecam butki firmy Gulliana z Gubina. Nie sa drogie kosztuje okolo 100zl a ich wykonanie to perelka. Sa z naturalnej skory sprowadzanej m.in.z Brazylii, podeszwy sa specjalnie dla nich robione w Niemczech (zdaje sie ze wykonuje je firma Salamander) profilowane. Polecam z calego serca ja kupilam malej sandalki i byly rewelacyjne. Teraz zamierzam kupic jej wlasnie butki na zime i napewno kupie je wlasnie z tej firmy. A tutaj ich strona polecam www.guliana.iap.pl/ Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Gulliana z Gubina 25.09.04, 17:49 Tez sprawdzilam ta strone. Sliczne butki i tanie! Napisalam do nich e-mail dowiedziec sie czy mogliby je przeslac do Angli Czy Polskie rozmiary butow dzieciecych sa takie same jak zachodnio europejskie rozmiary dzieciecych butow? Odpowiedz Link Zgłoś
dador1 Re: Jakie buty na zimę - firma? 22.09.04, 16:23 Weszłam sobie na ich strone i maja super butki, zadzwoniłam tam ,zeby podali gdzie w W-wie mozna zobaczyc ich butki, mila pani powiedziała że na KEN 98 i na Wąwozowej, ale jeszcze zimowych kolekcji od nich nie brali, powiedziała także że moga przysłać wybrany model za zaliczeniem pocztowym, mozna sobie upatrzeć jakiś model przymierzyc i zamówić. A cena ja akurat putałam o rozmiar 27-28 (www.guliana.iap.pl/trzprzzima.html) ok.70 zł. Rewelacja Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Jakie buty na zimę - firma? GDZIE W WARSZAWIE 22.09.04, 21:18 Gdzie dokładnie na Wąwozowej? MOże podali nazwy sklepów lub telefony? Bardzo mi się te butki spodobały w internecie i choć mieszkam w Legionowie ,byłabym skłonna pojechać po nie na Ursynów, jednak chciałabym wcześniej zadzwonić i dowiedzieć się czy już je mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: Jakie buty na zimę - firma? 22.09.04, 16:50 stanowczo bartki. wypróbowaliśmy kilka firm (ostatnio gromex, czy coś takiego, też miały być z sympatexu/gorotexu, ale przemakały!!!, a były jeszcze droższe niż bartki). od trzech lat kupuję dziecku takie same bartki, tylko po prostu o rozmiar większe. wypróbowane. idealne. nóżka ciepła i sucha. pozdrawiam, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Jakie buty na zimę - firma? 22.09.04, 19:38 również zawsze kupuję Bartki - bez zastrzeżeń, a cena do przełknięcia (trochę powyżej 100 zł, chociaż jeszcze nie rozglądałam się za zimowym obuwiem). Odpowiedz Link Zgłoś
dador1 Re: Jakie buty na zimę - firma? 23.09.04, 09:32 Dokładnie nie wiem gdzie na Wąwozowej, bo i tak w tej chwili nie maja jeszcze zimowych butów, będę dzwoniłam na początku października do producenta, czy juz w Warszawie sa ich buty to się dowiem. Pozdrawiam Dorota & Mati Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynkaa Re: Jakie buty na zimę - firma? 25.09.04, 17:28 dowiedziałam sie , podobno maja być za tydzień rownież na KEN Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: Jakie buty na zimę - firma? 25.09.04, 17:32 Ja polecilabym Ecco, nastepnie StartRite. Odpowiedz Link Zgłoś
mdiak Re: Jakie buty na zimę - firma? 29.09.04, 22:42 Bartki, Bartki i jeszcze raz Bartki! Dwójka moich dzieci chodzi w nich przez cały rok.Dla syna kupuję już od prawie 5 lat i nigdy się nie zawiodłam.Nie zdażyło się żeby zimowe nam przemokły. Noga zawsze była sucha i ciepła.Nigdy nie obtarły stópki. Polecam - nie zawiedziesz się. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Jakie buty na zimę - firma? 29.09.04, 23:31 To tez zalezy ile pieniazkow chcesz przeznaczyc na buciki. Ja na buty dla Dominiki zbieralam prawie od lata. Troszke dolozyla mama i mamy ecco. Kosztowaly 250 zl, wiec nie malo, ale.. ja w butach ecco chodze juz 7 rok. Tzn zime. W tych samych. No, na bal juz sie nie nadaja, ale nie zdazylo mi sie jeszcze przez te 6 zim bym zmarzla, zmokla, czy obtarla nogi. Nie mialam lepszych butów. A małe dziecko nie powie, czy mu wygodnie. Dlatego zdecydowalam sie na ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: Jakie buty na zimę - firma? 30.09.04, 15:43 A ja przez oszczędność kupiłam małej w zeszłym roku butki firmy Mrugała, były trochę tańsze(ok.100zł) niż Bartki a wg mnie równie wygodne i cieplutkie, z naturalnej skóry i naturalnego futerka w środku. Niestety w tym roku nie wiem gdzie je można kupić ale na stronie firmy chyba są adresy: www.mrugała.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś