anka252 20.09.04, 08:49 Czy któraś z emam wie gdzie mogła bym dostać zabawki z serii bob budowniczy ( chodz mi głównie o sklepy internetowy) , zwłaszcza dżwig i spychacz . Szukałam juz wszędzie . Może ma ktoś do sprzezdania to chętnie odkupię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnysek Re: BOB BUDOWNICZY 21.09.04, 09:55 może być ciężko, te pojazdy kiedyś produktowało brio ale nie wiem czemu zrezygnowali (może sprawy licencji). Wiem bo w zeszłym roku sama szukałam i dosłownie wynajdywałam ostatnie sztuki. Teraz lego wypuściło serie z bobem ale nie wiem czy coś warte (te zabawki z brio były super mamy koparkę po starszym bracie choć ma już 4 lata jest nadal super) Te z lego są np tutaj: (ale nie znam tego sklepu) www.totu.com/index.php? st=91&par=9&IdProdukt=5000409&PHPSESSID=66d8a0e46cc1e4f065c11ed14da35751 Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: BOB BUDOWNICZY 21.09.04, 11:33 Mój synek ma koparkę (żółtą), spychacz, dźwigiem obdarowliśmy jego brata ciotecznego i wszystkie te zabawki są super. Mają tą zaletę, że można je przebudować wg własnego pomysłu. Niestety moje dziecko jęczy o walec z betoniarką, ale to już byłaby przesada. Wrzuć na googlach "duplo bob budownicz) powinna gdzieś wyskoczyć hurtownia bodajże arix z Piaseczna, mają zdecydowanie lepsze ceny. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: BOB BUDOWNICZY 09.10.04, 10:29 Ja widziałam u znajomych zestaw, w którym były wszystkie pojazdy i figurki z 'Boba' i niestety nie zapytał, gdzie zostały one kupione. I załuję, bo chętnie bym taki zestaw sprezentowała synkowi. Zabawki Lego są świetne, my nie mamy co prawda tych o Bobie, za to budujemy kolekcję Lego Ville (a właściwie rodzinka, przy okazji urodzin, buduje na nasze życzenie) i dla trzylatka są jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: BOB BUDOWNICZY 09.10.04, 16:56 Ja bardzo polecam pojazdy Boba z serii lego duplo. Nasz synek ma koparkę, walec i betoniarkę ,wiele postaci i klocków z Boba. Zabawki są trwałe, kolorowe i posłużą na długie lata. Choć ceny są dość wysokie uważam, że warto je kupić dla dziecka, zwłaszcza dla miłośnika Boba. Jeśli szukasz tych zabawek w internecie, to wpisz w wyszukiwarce słowo lego duplo albo sprawdź w sklepach z artykułami dla dzieci, tam są zabawki i pewnie Bob również. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś