Dodaj do ulubionych

Buty Emel dla roczniaka

22.02.16, 20:03
Dziewczyny - znacie, polecacie te buty do nauki chodzenia? Wiecie, gdzie kupię je najtaniej? Chodzi mi o rozmiary 20 i 21.
Obserwuj wątek
    • alapki Re: Buty Emel dla roczniaka 22.02.16, 21:05
      Ja polecam. Kupiłam córce 2 pary trzewików i 3 pary sandałków tej firmy i byłam zadowolona. Kupowałam rozmiary 18-20. Teraz planuję kupić synkowi sandałki, bo mają fajnie zakryte paluszki, a przy dziecku, które dopiero stawia pierwsze kroki to ważne.
      • alapki Re: Buty Emel dla roczniaka 22.02.16, 21:07
        Ajjjjj teraz mi się przypomniało, że jedne sandałki miały zamszową wstawkę z kwiatkami, ktora farbowała. Pozostałe dwie pary całe ze skóry licowej nie sprawiały żadnych problemów.
    • gaga-sie Re: Buty Emel dla roczniaka 22.02.16, 21:26
      Jako buty dla maluszków są świetne. Mieliśmy też zimowe dla starszaka, i ostatnio trzewiki za kostkę w rozmiarze 30-i to jest niewypał. Buty po jednym razie wyglądały jak ze śmietnika, strasznie jakoś zachodzą brudem, poza tym ciągle dość intensywnie pachną farbą.
    • thank_you Re: Buty Emel dla roczniaka 22.02.16, 22:31
      Są śliczne i świetnej jakości. Gdyby model "Roczki" miał większe rozmiary, to mój syn chodziłby w nich do dzisiaj. wink
      • puellae_2007 Re: Buty Emel dla roczniaka 22.02.16, 23:00
        A gdzie udaje się je znaleźć najtaniej?
        • thank_you Re: Buty Emel dla roczniaka 22.02.16, 23:12
          One mają regularną cenę i szczerze mówiąc nie widziałam na nie promocji, np. -30%. Pewnie na wyprzedażach są jakieś resztki, poszukaj np. na mivo.pl Generalnie to trzymają ceny. smile
    • smoczy_plomien Re: Buty Emel dla roczniaka 22.02.16, 23:03
      Są okej, poza modelami zimowymi i jesiennymi. Te mają całkiem sztywną podeszwę.
    • afro.ninja Re: Buty Emel dla roczniaka 23.02.16, 12:06
      Koniecznie przymierz, ja tych bucikow nie moglam wcisnac na stope dziecka. Teraz mam emele zimowe, ale to dla kilkulatka i uwazam, ze te buty sa bardzo dobre buty. Czasami na allegro mozna dostac taniej jakies starsze kolekcje, ale roczki lepiej przymierzyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka