Dodaj do ulubionych

Szpryca do kremu jaka?

07.03.16, 12:46
Miałam kilka plastikowych, które po krótki czasie popękały. Może macie coś sprawdzonego, co jest trwałe i wytrzymałe?
Obserwuj wątek
    • haus.frau Re: Szpryca do kremu jaka? 07.03.16, 13:33
      Od razu powiem, jakby Cie miala skusic ostatnia gazetka, ze newno nie ta chromowana z lidla.
      Wyglada spoko, ale ostatnio przy gestszym 'nadzieniu' czesci lataly luzem, ufajdalam siebie i pol kuchni, myslalam ze ja upieke w piekarniku w odwecie :[.

Ja w ogole uwazam, ze najlepszy powinien byc rekaw cukierniczy, ale musze to sprawdzic.
      • els.ol Re: Szpryca do kremu jaka? 07.03.16, 13:46
        Też się na nią nacięłam, pękł pierścień - całość do wyrzucenia.
        Szukaj albo CAŁYCH z metalu, albo rękawów jedno- lub wielorazowych np. Wilton.
    • afroddytta Re: Szpryca do kremu jaka? 07.03.16, 13:44
      Ja mam kilka lat firmy Wilton (kupiona za granicą) i jestem bardzo zadowolona. Miałam wcześniej jakieś niemarkowe i nic z nich nie wychodziło, z tej krem zawsze się ładnie układa smile
    • podkowa_szczescia Re: Szpryca do kremu jaka? 07.03.16, 13:46
      Odwet z piekarnikiem najlepszy! wink

DObrze, ze o Lidlu wspomniałaś, bo pewnie bym poleciała i stała od 6 rano za nią.
      • sylwina76 Re: Szpryca do kremu jaka? 07.03.16, 13:51
        Ja mam całą z metalu i też beznadziejna. Rękaw/worek cukierniczy o niebo lepszy!
    • mamawaw Re: Szpryca do kremu jaka? 07.03.16, 14:00
      ok, a jesli rekaw to jakiej firmy?
      miałam kilka i po dwoch trzech uzyciach krem wyciekał bokiem na szwie uncertain
    • mamawaw Re: Szpryca do kremu jaka? 08.03.16, 19:34
      zamówiłam dzis w Tchibo -15 %
    • czarna.perla Re: Szpryca do kremu jaka? 08.03.16, 23:05
      Najlepsze są rękawy jednorazowe (np. modecor) i tylki (ja używam wilton) -przy zakupie trzeba pamietac, że konieczny jest do nich adapter. Całośc wychodzi pewnie cenowo podobnie do jakiejś tam szprycy ale komfort uzytkowania o niebo większy.
      Zaznaczam, że porządne worki jednorazowe są tylko z nazwy bo są tak solidne, że nie pekają.
      • podkowa_szczescia Re: Szpryca do kremu jaka? 09.03.16, 09:16
        Nie potrafie znalezc z Modecora tego rekawa...
        • czarna.perla Re: Szpryca do kremu jaka? 09.03.16, 09:56
          Tu poszukaj sklep.polmarkus.com.pl/worki-cukiernicze/page:3 albo w sklepie sweetdecor
          • czarna.perla Re: Szpryca do kremu jaka? 09.03.16, 09:58
            Ja mam m.in te www.sweetdecor.pl/4694,jednorazowe-worki-do-kremu-zielone-41x21cm-20szt.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka