17.05.16, 08:29
Chciałabym kupić grę minecraft i mam kilka pytań. Uprzedzam, że nie znam się i jestem zielona w tym temacie więc pytania mogą wydać się śmieszne. Czy lepiej na PS czy na komputer, czy są jakieś konkretne dedykowane nastolatkom czy wsio ryba jaką grę kupię (chodzi o 12-latka). Czy polecacie jakieś inne fajne gry właśnie dla nastolatków. Proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • martirad Re: minecraft 17.05.16, 08:32
      Aha i jeszcze jedno. Czy 2 osoby mogą w tę grę grać razem czy gra jest dla 1 osoby?
    • inches Re: minecraft 18.05.16, 15:15
      Mój syn uwielbia Maincrafta. Gra sam. Nie wiem czy można grać w więcej osóbsmile Kupiliśmy mu na PSP VITA. Możesz kupić na PC, PS czy XBoxa w zależności na czym gra nastolatek. Mój syn ma 10 lat a gra jest właściwie dla każdego.
      • amalota Re: minecraft 18.05.16, 15:44
        Na xboxie mogą grać dwie osoby.
        • mmala6 Re: minecraft 18.05.16, 22:13
          Zapytaj dziecko na czym chce grać. My mamy. A Xbox i na pc i chyba też coś mają w tablecie czy tel. Można grać z innymi graczami przez internet, można grać we dwie osoby na Xbox. Na kompie pewnie też. Trzeba mieć dwa pady. A co twój 12 latek tak późno załapał minecraft a? ?mój 11 latek juz rzadko gra, woli fife albo taka z czolgami, lubi też terrarie. Chłopaki u niego w klasie grają w jakie takie bardziej drastyczne ale u nas w domu jest ban na takie gry.
    • magia Re: minecraft 19.05.16, 09:12
      Zależy jak zamierza grac.
      Na PS3 mogą grac 4 osoby. ekran dzieli się na 4 i jazda.
      Świetna zabawa z kolegami.
      Na PC też spokojnie mozna w kilak osób ale musisz mieć cztery osobne komputery.
      Jesli woli sam to może na przenośną konsolę.
      • agulek.3 Re: minecraft 19.05.16, 15:47
        Na jednym komputerze może grać jedna osoba,na ps4 można do 4 osób-ekran się dzieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka