lagoonab 08.06.16, 09:05 Chcę kupić hulajnogę dla sześciolatki, która jest bardzo ostrożnym, lekko niezdarnym dzieckiem. Chcę uniknąć upadków i ran. Co wybrać trzy/cztero kołowe? Może coś z dużymi kołami? Proszę o sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: hulajnoga 08.06.16, 09:32 jesli chcesz uniknac upadków i ran to nie kupuj hulajnogi. to daje 100% pewności a tak serio to ta szesciolata chce hulajnoge wogóle? uzyj wyszukiwarki forumowej, tu średnio co kilka dni jest watek o hulajnogach. Odpowiedz Link Zgłoś
lagoonab Re: hulajnoga 08.06.16, 10:02 Chce, przecież inaczej nie chciałabym kupić i bym Was nie pytała ... Wątki o hulajnogach przejrzałam. Faktycznie jest ich dużo. Może ktoś zaproponuje coś sprawdzonego prze siebie/swoje dziecię? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: hulajnoga 08.06.16, 10:20 Nie napiszę nic nowego niż we wszystkich poprzednich wątkach o hulajnogach. Ja polecam Hudorę Big Wheel 205 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: hulajnoga 08.06.16, 10:45 Jak córka potrafi jeździć na rowerze to kup np polecaną hudorę, jak nie umie utrzymać równowagi to łatwiejszą - balansową np Maxi micro lub tańszy odpowiednik Odpowiedz Link Zgłoś