Dodaj do ulubionych

drobiazgi dla 8 latki

24.05.17, 21:51
Czy możecie polecić fajne akcesoria plastyczne, cienkopisy czy inne pierdoły jakimi interesują się 8 letnie dziewczynki?
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: drobiazgi dla 8 latki 25.05.17, 06:42
      Chodzi o prezent czy tak normalnie do domowego użytku??
      U nas lubiane są bardzo cienkopisy żelowe z brokatem (mieliśmy z Biedronki i były dobrej jakości), pastele koh-i-nor (drogie są, ale cuda można za ich pomocą tworzyć), wszelkiego rodzaju ołówki bezdrzewne do szpiców, jakieś druciki kreatywne, pomponiki, wycinanki (nie takie zwykłe, tylko z różnymi wzorkami), flamastry z Feber-Castell (te były póki co najlepsze jakie mieliśmy) czy ciastoliny.
      • redfilomena Re: drobiazgi dla 8 latki 25.05.17, 08:43
        Prezent do domowego użytku wink
        Moja młoda sama nie wie co by chciała... uwielbia szkicowniki z top model i różnego rodzaju drobiazgi z papierniczego. Myślałam o czymś co mogę dorzucić do prezentu
        • koza_w_rajtuzach Re: drobiazgi dla 8 latki 25.05.17, 08:56
          U nas papierniczy to zdecydowanie z bardziej lubianych sklepów wink).
          Jak lubi szkicowniki, to może kup taki lepszy (o ile jeszcze takiego nie ma), tzn. ten, który zawiera cienie, szminki, jakieś pędzelki itp.
    • butch_cassidy Re: drobiazgi dla 8 latki 26.05.17, 22:13
      Mojej się podoba seria w kropeczki z empiku (kilka rodzajów notesów, ołówki...), takie różowo-niebieskie.
      Ostatnio też wiele radości dostarczył, cytuję, "pierdzący glut" ze sklepu kik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka