redfilomena 24.05.17, 21:51 Czy możecie polecić fajne akcesoria plastyczne, cienkopisy czy inne pierdoły jakimi interesują się 8 letnie dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: drobiazgi dla 8 latki 25.05.17, 06:42 Chodzi o prezent czy tak normalnie do domowego użytku?? U nas lubiane są bardzo cienkopisy żelowe z brokatem (mieliśmy z Biedronki i były dobrej jakości), pastele koh-i-nor (drogie są, ale cuda można za ich pomocą tworzyć), wszelkiego rodzaju ołówki bezdrzewne do szpiców, jakieś druciki kreatywne, pomponiki, wycinanki (nie takie zwykłe, tylko z różnymi wzorkami), flamastry z Feber-Castell (te były póki co najlepsze jakie mieliśmy) czy ciastoliny. Odpowiedz Link Zgłoś
redfilomena Re: drobiazgi dla 8 latki 25.05.17, 08:43 Prezent do domowego użytku Moja młoda sama nie wie co by chciała... uwielbia szkicowniki z top model i różnego rodzaju drobiazgi z papierniczego. Myślałam o czymś co mogę dorzucić do prezentu Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: drobiazgi dla 8 latki 25.05.17, 08:56 U nas papierniczy to zdecydowanie z bardziej lubianych sklepów ). Jak lubi szkicowniki, to może kup taki lepszy (o ile jeszcze takiego nie ma), tzn. ten, który zawiera cienie, szminki, jakieś pędzelki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: drobiazgi dla 8 latki 26.05.17, 22:13 Mojej się podoba seria w kropeczki z empiku (kilka rodzajów notesów, ołówki...), takie różowo-niebieskie. Ostatnio też wiele radości dostarczył, cytuję, "pierdzący glut" ze sklepu kik. Odpowiedz Link Zgłoś