Dodaj do ulubionych

Lodówka z dużą ilością półek

13.11.17, 12:21
Możecie polecić jakiś konkretny model? Szkoda, że w sklepach nie ma opcji wyszukiwania po ilości półek, czasami lodówka ma prawie 2 m wysokości a w środku tylko 4 półki.
Obserwuj wątek
    • agnieszka_mmm Re: Lodówka z dużą ilością półek 13.11.17, 12:26
      tak ale często dodatkowo do tych 4 półek są dwie szuflady. Ja mam taką samsunga jak piszesz 2 metry i są 4 pólki w tym jedna na napoje) ale za to są 2 głębokie i naprawde duże szuflady. Jedna na mięso/sery, a druga na owoce/warzywa.
      i na dole 3 szuflady zamrażalki
      • kaka73 Re: Lodówka z dużą ilością półek 15.11.17, 20:46
        Ja mam Libher dużą do zabudowy - sama lodówka bez zamrażalki, osobno zamrażalkę podblatową - super rozwiązanie. Tam gdzie zwykle zamrażarka mam 3 komory biofresh na mięso i warzywa - warzywa są przez długi czas świeże
        • magia Re: Lodówka z dużą ilością półek 15.11.17, 21:29
          .AM takie samo rozwiązanie z tymże chłodziarka jest AEG. Półki m 4, ale wcięć na półki mam 11, więc półki można sobie dokupić w serwisie.
          Mają też półki połówki czyli nie na cala głębokość lodówki ale na połowę
    • rybalon1 Re: Lodówka z dużą ilością półek 17.11.17, 22:17
      Bosch KGN39KL35 - niedawno kupiłam tą , ma ruchome półki , półkę na butelki , 2 szuflady świeżości na wędliny/mięso i 1 duża warzywa - cicho pracuje,jest pojemna - ogólnie póki co bardzo udany zakup.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka