Dodaj do ulubionych

do pink i nie tylko

29.10.04, 16:56
czytajac twoje opinie na temat wózków to stwierdzam ze miałas ich sporo na
swoim koncie ja obecnie mam drógi wózek pierwszy to był chicco pick ap top
air a obecny to inglesina max z której jestem niezadowolona chetnie
przetestowałabym pp atlantico ale szkoda mi znowu wydac ponad tysiac złotych
na nowy wózek czy wszystkie swoje wózki kupowałas nowe czy zamieniałyscie sie
ze znajomymi obecnie mój mały ma 2latka na nowe atlantico to juz chyba szkoda
pieniedzy .
Obserwuj wątek
    • coronella Re: do pink i nie tylko 29.10.04, 17:13
      hej smile) ja nie jestem pinik, ale chcialam powiedziec, ze rowniez mialam mnostwo
      wozkow, i tylko 2 z nich kupilam nowe. Pierwszy, gleboki, i parasolke B Comfort
      (ktora juz sprzedalam). Reszta to wozki uzywane, i bylam z nich zawsze bardzo
      zadowolona. Wielką zaleta jest to, ze za te same pieniazki mozna wozek potem
      odsprzedac.
      Pare dni temu kupilam Atlantico. Rowniez uzywany, za bardzo okazyjną cenę. Moja
      dominika ma 20 miesiecy, ale to duze dziecko,wazy 16 kg. W atlantico ma super
      wygodnie, wozek spisuje sie wspaniale!
      Wiesz, to wszystko zalezy ile jeszcze w wozku jezdzicie, 2 latka to
      rzeczywiscie juz pozno, ale sa dzieci, ktore do 3 roku zycia jezdza w wozku.
      Wtedy zakup sie oplaca. Dominika juz sporo chodzi, i pewnie po zimie z wozkiem
      sie pozegnam.

A tez mialam Top Air. Nawet dwa smile)) I to byly dwa najtragiczniejsze wozki
      jakie mialam smile Chociaz z wygladu podobaly mi sie bardzo.
    • aaaska pytanie odnosnie inglesiny max 29.10.04, 20:39
      dlaczego bylas niezadowolona z inglesiny max?
      ogladałam ja w sklepie i mi sie nawet podobała. W tej chwili mam bebe conforta
      na stelazu trophy i siedzisko opera, ale mój mały tak rosnie (długi chłop), ze
      nie wiem jak długo jeszce sie w nim zmiesci a ma dopiero 6 m-cy.
      Zastanawiam sie nad kupnem spacerówki lekkiej i duzej, a w inglesinie sa
      amortyzatory co teraz bardzo sobie chwalę w bb conforcie, gdyby nie to
      siedzisko to byłby super wozeczkiem. a moze cos wiesz o inglesinie esspresso?
      aska
      • 19amatata02 Re: pytanie odnosnie inglesiny max 29.10.04, 21:04
        inglesiny exspreso jeszcze niewidziałam tez mi sie podoba wracajac do max to
        amortyzacja jest super ale nic po za tym mały kosz na zakupy waski koła sie
        szybko rozklekotały raz juz były u reklamacji buda wogóle nie osłania dziecka
        wiecznie sie zacina przy składaniu ja juz bym go drugi raz nie kupiła podobno
        pp atlantico jest o wiele lepszy .
        • zuzia_i_werka Re: do aaska i 19amatata02:-) 29.10.04, 22:42
          Hej! Pozwolisz,że szepnę słówkosmile Sama miałam problem z Maxem bo mam wysokie
          dziecko,któremu było w nim ciasnosad Gorąco polecam świetną spacerówkę wciąż
          niedocenianą (a naprawdę szkoda) i za mniejsze pieniądze niż Peg Perego-ABC
          tempo LIght. Świetna,szeroka,wygodna parasolka na sporych kółkach.U mnie
          sprawdziła się i w zimie i w lecie. Zobaczcie na www.mini-maxi.pl/ Pozdr!
    • aaaska Re: do pink i nie tylko 30.10.04, 15:35
      dlaczego bylas niezadowolona z inglesiny max?
      ogladałam ja w sklepie i mi sie nawet podobała. W tej chwili mam bebe conforta
      na stelazu trophy i siedzisko opera, ale mój mały tak rosnie (długi chłop), ze
      nie wiem jak długo jeszce sie w nim zmiesci a ma dopiero 6 m-cy.
      Zastanawiam sie nad kupnem spacerówki lekkiej i duzej, a w inglesinie sa
      amortyzatory co teraz bardzo sobie chwalę w bb conforcie, gdyby nie to
      siedzisko to byłby super wozeczkiem. a moze cos wiesz o inglesinie esspresso?
      aska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka