kasik111 15.11.04, 14:20 Mam pytanie gdzie można najtaniej kupić krzesełka firmy PEG PEREGO model PRIMMA PAPPA. Czy może przypadkiem ktoś z Was nie ma do sprzedania właśnie takiego krzesełka do sprzedania (mało używane). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubus1 Re: Primma Pappa 15.11.04, 14:56 A pytasz o internet czy konkretne miasto? Te krzeselka sa tak dostepne ze w wlasciwie to chyba nie ma sklepu dzieciego ktory by nie mial tego modelu. Wpisz w google.com nazwe i wyskocza Ci konkretne sklepy internetowe. A uzywanych szukaj w dziale Sklepiku-sprzedam lub na Allegro tam jest ich sporo. Pozdrawiam,Cubus Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Primma Pappa 27.01.05, 07:48 Ja mam na sprzedaż takie krzesełko cena 450zł używane ale w dobrym stanie z normalnymi śladami uzytkowania. Nowe kosztuje ok.650zł. Chcesz zdjęcia?? Natalia. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Primma Pappa 15.11.04, 17:23 Hej, Wiesz ja też jestem w trakcie poszukiwań Jeśli miałabyś kogoś znajomego kto jeździ do Niemiec lub tam mieszka to wiem, że można dostać w niektórych sklepach nowe za 99,99 euro (ok. 430 zł)więc jest to okazja. No ale niestety trzeba kogoś takiego mieć. Ja mam nadzieję, że mój znajomy niedługo pojedzie i przy okazji mi kupi Tutaj u nas to wydatek ok 600 zł chociaż ostatnio na allegro widziałam za 550 zł w opcji kup teraz. Pzdr, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Primma Pappa 15.11.04, 17:37 polecam kupić krzesełko Arti Alice Comfort 2 razy tańsze od primma pappa a niczym ale to niczym się nie różniące www.arti.pl/re/kr/krzesla.html Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Primma Pappa 15.11.04, 21:03 Kupiliśmy w sklepie Calineczka(www.calineczka.pl). Cena 600zł. To chyba najtaniej sposród ofert w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
przybyszadam Re: Primma Pappa 26.01.05, 23:39 Witam! Przykro mi czytać, że krzesełko Prma Pappa niczym się nie różni od Alice Comfort. Prima Pappa posiada o jeden stopień więcej regulacji oparcia i wysokości, poprzeczkę stabilizującą pomiędzy przednimi i tylnymi nogami, podwójną tackę (jedna do karmienia, druga do zabawy), oraz składany podnóżek, który w innych krzesełkach jest na stałe a przy starszym dziecku jak ma dłuższe nóżki taki podnóżek przeszkadza. Poza wymienionymi różnicami pozostaje jeszcze kwestia estetyki i jakości wykonania. Pozdrawiam wszystkich klientów sklepu Calineczka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik111 Re: Primma Pappa 18.11.04, 11:57 Dzięki za pomoc, znalazłam fajny model na ALLEGRO. Mam jeszcze taką prośbę, może ktoś wie gdzie można zamówić nową tapicerkę na krzesełko Primma Pappa i ile orientacyjnie kosztuje. Jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
flimoni Re: Primma Pappa 01.12.04, 20:40 Tapicerka z chicco ponoc super pasuje i nie ma problemu z jej zamontowaniem. Serwis chicco kolo wawy jest w Raszynie. Ponizej podaje adres i telefon. tel- 022/7162291 ul. mila 12 raszyn 8:30-16:30 cena -120 zl Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek8 Re: Primma Pappa 01.12.04, 21:08 Hej,My mamy to krzeselko w wersji z pokryciem z niby skory w kolorze czarnym, reszta jest srebrna i bardzo polecamy.latem nie odparza dziecku pupy tak jak plastik, a samo krzeselko jest rzeczywiscie najlepsze na rynku, choc drogie. Pozdro Anka Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Primma Pappa 27.01.05, 07:48 Acha=-jakby co to pisz na adres: nataliamackowiak@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś