Dodaj do ulubionych

Philips - Pozytywka miłych snów

20.12.04, 20:27
Czy Wasze dzieci maja takie urzadzenie? Czy to sie sprawdza?

Pozdrawiam,
Magda
Obserwuj wątek
    • mamaigora1 Re: Philips - Pozytywka miłych snów 22.12.04, 14:27
      Tak mi sie zdaje, że to chyba nie to samo co ja mam, ale rowiełam wątek więc go
      dokończę.
      My mamy projketor Philipsa (tzn. pozytywka z melodyjką, bisiem serduszka i
      szumem wody do wyboru, a oprócz tego slajdy do puszczania na ścianie) -
      rewelacja Igor uwielbia wgapiac sie w sufit w przesuwajace sie obrazki (ma to
      cudo od urodzenia i uzywamy cały czas - Igor ma dzis 10 m-cy).
    • agnysek Re: Philips - Pozytywka miłych snów 23.12.04, 10:13
      witam,

ja wprawdzie nie mam, ale na www.tanimakret.pl sa w promocji
      • baziaczek Re: Philips - Pozytywka miłych snów 27.12.04, 00:00
        Dostaliśmy w prezencie gwiazdkowym, od dwóch dni usypiamy 5-tygodniowego synka
        szumem wody i muszę przyznać, że pomaga. Dwie pierwsze noce, gdy mały przespał
        całe w swoim łóżeczku, a to już coś, bo ostatnio nic tylko na mamusi na
        brzuszku, a już nie jest taki leciutki (ma ponad 5 kg i chwilami ciężko spać z
        takim słodkim ciężarem na sobie, szczególnie jak od czasu do czasu czuje się
        bliznę po cc). Zobaczymy co będzie dalej. Jedyna wada - nie ma wyłączenia na
        żądanie, tylko idzie tyle ile zadane czyli 2, 4 itd. minut.
        • kamele Re: Philips - Pozytywka miłych snów 27.12.04, 09:39
          Witam,

kupilem to swojemu dziecku jakies 6 miesiecy temu i jestem bardzo zadowolony.
          Dziecko uwielbia ta pozytywke przy usypianiu.
          Jedynie w co trzeba sie zaopatrzyc, to baterie (AA zwykle paluszki) - do tego
          urzadzenia wchodza 4 szt i na moich bateriach do ladowania 2300 Ah wytrzymuje
          jakies 2 tygodnie, wiec najlepiej przy dziecku kupic 2 komplety baterii do
          ladowania + ladowarke - na allegro koszt calego zestawu to max 60 zl, ale
          oplaca sie -zareczam mam juz kilka par baterii od kilku lat i to sie sprawdza.

Pozdrawiam
          • kamele Re: Philips - Pozytywka miłych snów 27.12.04, 13:30
            Ja kupilem to na Zaciszu w slepie TOMI www.tomi.com.pl/ za 59 zł, wiec
            wiecej nie dawaj za to urzadzenie - w "Smyku" w Warszawie Zona mowila, ze
            widziala to samo za okolo 150 zl.

Ale pamietaj o bateriach, bo 4 szt paluszkow najslabszych w kiosku kosztuje
            okolo 2 zl, a takie baterie szybko padaja i ciagle trzeba je wymieniac -
            proponuje np taki zestaw (posiadam od kilku miesiecy i sa bardzo dobre, a
            ladowarka laduje baterie na full w 6 godzin - baterie maja okolo 1000 cykli
            ladowanie/rozladowywanie) : www.allegro.pl/show_item.php?item=37747768

Moze taki zestaw znajdziesz taniej, ja to podalem dla przykladu - a dzieci maja
            tyle zabawek na baterie, ze ta inwestycja naprawde sie zwraca !!!

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka