magdalenax 20.12.04, 20:27 Czy Wasze dzieci maja takie urzadzenie? Czy to sie sprawdza? Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigora1 Re: Philips - Pozytywka miłych snów 22.12.04, 14:27 Tak mi sie zdaje, że to chyba nie to samo co ja mam, ale rowiełam wątek więc go dokończę. My mamy projketor Philipsa (tzn. pozytywka z melodyjką, bisiem serduszka i szumem wody do wyboru, a oprócz tego slajdy do puszczania na ścianie) - rewelacja Igor uwielbia wgapiac sie w sufit w przesuwajace sie obrazki (ma to cudo od urodzenia i uzywamy cały czas - Igor ma dzis 10 m-cy). Odpowiedz Link Zgłoś
agnysek Re: Philips - Pozytywka miłych snów 23.12.04, 10:13 witam, ja wprawdzie nie mam, ale na www.tanimakret.pl sa w promocji Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: Philips - Pozytywka miłych snów 27.12.04, 00:00 Dostaliśmy w prezencie gwiazdkowym, od dwóch dni usypiamy 5-tygodniowego synka szumem wody i muszę przyznać, że pomaga. Dwie pierwsze noce, gdy mały przespał całe w swoim łóżeczku, a to już coś, bo ostatnio nic tylko na mamusi na brzuszku, a już nie jest taki leciutki (ma ponad 5 kg i chwilami ciężko spać z takim słodkim ciężarem na sobie, szczególnie jak od czasu do czasu czuje się bliznę po cc). Zobaczymy co będzie dalej. Jedyna wada - nie ma wyłączenia na żądanie, tylko idzie tyle ile zadane czyli 2, 4 itd. minut. Odpowiedz Link Zgłoś
kamele Re: Philips - Pozytywka miłych snów 27.12.04, 09:39 Witam, kupilem to swojemu dziecku jakies 6 miesiecy temu i jestem bardzo zadowolony. Dziecko uwielbia ta pozytywke przy usypianiu. Jedynie w co trzeba sie zaopatrzyc, to baterie (AA zwykle paluszki) - do tego urzadzenia wchodza 4 szt i na moich bateriach do ladowania 2300 Ah wytrzymuje jakies 2 tygodnie, wiec najlepiej przy dziecku kupic 2 komplety baterii do ladowania + ladowarke - na allegro koszt calego zestawu to max 60 zl, ale oplaca sie -zareczam mam juz kilka par baterii od kilku lat i to sie sprawdza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamele Re: Philips - Pozytywka miłych snów 27.12.04, 13:30 Ja kupilem to na Zaciszu w slepie TOMI www.tomi.com.pl/ za 59 zł, wiec wiecej nie dawaj za to urzadzenie - w "Smyku" w Warszawie Zona mowila, ze widziala to samo za okolo 150 zl. Ale pamietaj o bateriach, bo 4 szt paluszkow najslabszych w kiosku kosztuje okolo 2 zl, a takie baterie szybko padaja i ciagle trzeba je wymieniac - proponuje np taki zestaw (posiadam od kilku miesiecy i sa bardzo dobre, a ladowarka laduje baterie na full w 6 godzin - baterie maja okolo 1000 cykli ladowanie/rozladowywanie) : www.allegro.pl/show_item.php?item=37747768 Moze taki zestaw znajdziesz taniej, ja to podalem dla przykladu - a dzieci maja tyle zabawek na baterie, ze ta inwestycja naprawde sie zwraca !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś