bebewawa 29.12.04, 15:33 Witam Ponownie poruszam wątek dotyczący wózka Kart firmy BebeConfort - użytkowniczki wózka proszę napiszcie czy to był trafny zakup. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebewawa Re: BebeConfort Kart 30.12.04, 11:57 Podbijam wątek, napiszcie coś użytkowniczki please Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka7 Re: BebeConfort Kart 07.01.05, 22:27 Mam Karta od 3 m-cy tzn. na razie gondole Prelude na stelazu Kart. Ma swoje wady i zalety. Zalety : - bardzo ladny, estetyczny, zwraca uwage (fotelik na stelazu wyglada odjazdowo !) - latwo i lekko sie prowadzi dzieki skretnym kolom , super na zakupach w supermarkecie ! - zarowno gondole jak i fotelik bardzo latwo i lekko mozna zdjac ze stelaza - stelaz z latwoscia sie miesci nawet w malych samochodach (z gondola jest gorzej, wozimy ja na przednim siedzeniu oddzielnie ) - podobno spacerowke prowadzi sie jeszcze lzej i latwiej bo wozek bedzie lzejszy - duza spacerowka, szerokie siedzisko, nie to co opera, dziecko z pewnoscia bedzie na wiosne mialo wygodnie, a i zima zmiesci sie w grubym kombinezonie i nie bedzie mialo za ciasno WADY : - baaaardzo ciezki, jesli mieszkasz wysoko bez windy zdecydowanie za ciezki (sama nie jestem w stanie go podniesc nawet bez dziecka w srodku !) Ja mieszkam na parterze wiec bez problemu - bardzo malutki kosz na zakupy, wrecz symboliczny. Mnie taki wystarcza bo robimy zakupy "hurtowe" raz w tygodniu - siedzisko w spacerowce nie rozklada sie zupelnie na plasko, ale szczerze mowiac nie wiem czy to powazna wada. Przeciez dziecko moze spac leciutko pod katem. Ale zobaczymy ... - brak ruchomego podnozka - zawrotna cena ... tylko Emmaljunga jest chyba drozsza na polskim rynku MNie zdecydowanie przekonal rozmiar siedziska spacerowego no i ... design. Niestety jestem estetka i dlatego nie wybralam rozslawionej Emmaljungi ani Bebecara czy Mutsy. MNie sie nie podobaly, a spacerowki mialy o wiele mniejsze. Spacerowki jeszcze nie uzywalam wiec konkretniej moge sie wypowiedziec chyba za kilka m-cy. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: BebeConfort Kart 18.01.05, 10:29 Zajrzałam szukając czy może ktoś coś napisał i proszę , serdeczne dzięki za info - mi też podoba się design tego wózka uważam, ze spacerówka jest świetna. A co do ciężkości nie ma to dla mnie dużego znaczenia bo w bloku jest winda ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś