majkagra 06.01.05, 07:47 Witam! Mam ogromną prośbę: czy może któraś z Mam, które używają elektronicznej niani mogłaby napisać parę słów jak sprawdza sie to urządzenie oraz jaka firma godna jest polecenia. Z góry bardzo dziękuję! Majka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulaw Re: elektroniczna niania 06.01.05, 08:53 Super sprawa. Mozesz spać w in. pokoju, spokojnie pracować sobie w kuchni ecc. POLECAM. Odradzam natomiast te urządzenia firmy CANPOL, bo nam po 7 mies. użytkowania popsuło się. Pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
aneta76 Re: elektroniczna niania 06.01.05, 09:01 Urzadzenie super. Ostatnio dostalismy takie w spadku... Nie wiem jaka firma, ale naprawde super sprawa. Nie musze teraz nasluchiwac na dole czy przypadkiem mala cos tam nie kwili w swoim pokoiku na gorze, ale ma zamkniete drzwi a ja sobie ogladam telewizje, gotuje czy cos tam innego robie... Odpowiedz Link Zgłoś
nocek1 Re: elektroniczna niania 06.01.05, 09:17 Rewelacja - my mamy Philipsa - nam sie sprawdza. Super sprawa -jak dzieci śpią można wyjśc do mieszkania piętro niżej, do ogrodu (np. młodsze śpi w domu, a ze starszym siedzisz w piaskownicy w ogrodzie), a nawet jak byliśmy nad morzem to zostawiliśmy dzieci śpiące w pokoju, a my z "nianią" poszliśmy do knajpki obok ( zasięg akurat na to pozwolił . Żałuję tylko że nabyliśmy dopiero przy drugim dziecku Podsumowując - jeśli tylko was stać to kupcie koniecznie, bo naprawdę warto - ja mam już przedszkolaki i dalej korzystam, a czasem nawet wykorzystuje do porozumiewania się z mężem - np. gdy on siedzi w pracowni (2 piętra niżej) z tym że my mamy nianię "dwustronną" - odbiornik i nadajnik. Pozdrawiam - Nocek Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: elektroniczna niania 07.01.05, 13:10 Bardzo,bardzo dziękuję za wszystkie porady! Po przeczytaniu wszystkich opinii pojechałam do sklepu i kupiłam nianię Philips'a. Serdecznie pozdrawiam!Majka Odpowiedz Link Zgłoś