wbm33 12.01.05, 16:08 Cześć Dziewczyny czy któraś z was posiadała może wózek firmy Implast. Jesli tak to prosze o kilka info za i przeciw. Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenax Re: wóżki Implast 12.01.05, 17:55 Watek pojawial sie juz wielokrotnie. Proponuje wrzucic haslo do wyszukiwarki. A oto moj komentarz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=583&w=18794014&a=18893486 Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
jaha_mama_magdy Re: wóżki Implast 14.01.05, 19:32 Mnie takze bardzo interesuja wszystkie za i przeciw. Podoba mi sie Driver 4XL. Czy naprawde przeszkadzaja nieblokujace kola i czy wygodnie sie pcha wozek z siedziskiem w jedna i druga strone? Wiem, ze bylo juz kilka razy o tym wozku, ale chcialabym otrzymac najswiezsze wiadomosci, moze cos sie zmienilo. Dziekuje Aga Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_b1 Re: wóżki Implast 15.01.05, 18:28 Mi też podobał się Driver 4XL, ale w końcu zdecydowałam się na x-landera X3. Co prawda są bardzo podobne, ale x-lander moim zdaniem ma lepsze wykończenia (zarówno ramę jak i tapicerkę). Podobno w połowie roku ma wejść nowa linia i kolorystyka x-landerów. Moim zdaniem plusy Drivera to "twardo montowana" spacerówka - jak fotelik samochodowy (ma twardą konstrukcje, nie jest "szmatą" opinaną na stelażu), może być wpinana przodem lub tyłem. Minus - awaryjny hamulec (podobno czesto się psuje). Plusy x-landera: porządniejsze wykończenia, oddzielne budki do gondolki i spacerówki (nie jestem pewna jak jest w Driverze, ale chyba jest ta sama), możliwość montowania fotelika Maxi-Cosi, ma śpiworek (ochraniacz) na nogi do spacerówki. Minusem jest możliwość montowania spacerówki tylko w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś