Dodaj do ulubionych

H&M we Wrocławiu

04.02.05, 09:07
hej,
mam takie pytanko: czy wiecie ile jest sklepow h&m we Wroclawiu z dzialem
dzieciecym? ja wiem o jednym napewno, na bielanach, ale wiem ze jest tez w
okolicach rynku, ale kiedys slyszalam ze jest bez dzialu dla dzieci...

no i jeszcze jedno pytanie: czy we wszystkich sklepach jest tak wszystko
przebrane jak na bielanach? rozumiem ze juz koniec zimowych kolekcji, jest po
wyprzedazach, czekamy na wiosenne ciuszki, ale bylam wczoraj i poprostu poraz
kolejny stwierdzilam ze nie ma tam po co jezdzic.... kiedys udalo mi sie byc
chyba zaraz po dostawie i na drugi dzien, bylam w szoku jak z dnia na dzien
gina wszystkie fajniejsze ciuszki, a w sklepie nie bylo jakiegos mega ruchu sad

czy jest gdzies taki h&m we Wroclawiu gdzie jest po co sie wybrac???

pozdrawiam,
tygisek
Obserwuj wątek
    • katse Re: H&M we Wrocławiu 04.02.05, 09:20
      z tego co mi wiadomo tylko ten na Bielanach na dział dziecięcy.
      Bardzo załuje, że ten przy Swidnickiej nie ma.

Moje dziecko przeskoczylo w rozmiar 92 i juz tak slodkich ubranek nie ma.
      Udalo mi sie kupic kilka rzeczy z nowej kolekcji (spodniczke i dwie bluzeczki).
      Ale na maluchach sporo było nowości. Byłam w poniedziałek.

K

a i z doswiadczenia buszowania po niemieckich H&M wiem, że najlepiej byc rano,
      po otwarciu zaraz.
      • tygisek Re: H&M we Wrocławiu 04.02.05, 12:05
        no widzicie, ja po wczorajszej wizycie na bielanach, poprostu jestem
        zdegustowana, zeby nie powiedziec inaczej...poprostu z nowej kolekcji bylo kilka
        rzeczy, zimowych jak wiadomo juz wogole nie ma co szukac...ja rozumiem ze kto ma
        pieniadze to kupuje, ale lekko mnie wkurza fakt ze cala nowa kolekcja jest
        dostepna we wszystkich rozmiarach na allegro, za to w sklepie nie ma czego
        szukac...i ja wiem ze "kazdy orze jak moze", i juz nie chodzi o te kase co sie
        ja przeplaca, bo kazdy ma prawo wyboru, tylko ze ja nie wszystko lubie kupowac w
        internecie mimo wielkiej sympatii jaki do niego posiadam...no coz, wyzalilam
        sie, moze mi troche lepiej, ale na zakupy poprostu bede jechac chyba do Wawy
        przy okzji pobytu u mojej mamy, tam jest wiecej ciekawych sklepow dla dzieci, a
        nawet h&m ma jakis normalny asortyment, no i ich wiecej, nie ma takiego dzikiego
        pedu....bo kurcze zakupy to nie tylko mus ale przede wszystkim chce miec z tego
        przyjemnosc, a nie leciec z wywieszonym jezykiem i czekac na otwarcie z rana
        kiedy dostarczaja nowa kolekcje...
        ufff...
        pozdrawiam,
        wkurzony lekko tygisek
        • pade Re: H&M we Wrocławiu 04.02.05, 12:08
          Tygisek, zgadzam się z Tobą, ale nie zauważyłam, żeby na Allegro, ktoś wiecej
          poza jedna osobą sprzedawał ciuszki z h&m. Może to kwestia rozmiaru? Może jest
          jakiś wyż demograficzny? Pocieszające jest to co napisała pia_, że będzie drugi
          sklep z ciuszkami dla dzieci.
        • katse Re: H&M we Wrocławiu 04.02.05, 12:53
          no ja zauważyłam w niemczech, że z rana ciuszki slicznie poukladane, porzadek i
          z reguly cala rozmiarowka wywieszona.
          a chodzilam z rana, bo jakos tam mi pasowal tramwaj i potem chwila przed praca
          jeszcze na sklepiki bylasmile

ja to bym chciala dzial dzieciecy na swidnickiej.
          lubie robic zakupy w centrum miasta, potem jakas kawka albo najpierw kawkasmile)

K
    • pia_ Re: H&M we Wrocławiu 04.02.05, 09:49
      Z końcem tego roku mają otworzyć Galerię Legnicką przy ul. Legnickiej. Będzie
      tam kolejny H&M i to z działem dziecięcym.
      • pade Re: H&M we Wrocławiu 04.02.05, 11:41
        to super!!! będę tam częstym gościem, może nawet jakąś kartę stałego klienta
        dostanę?
        A skąd ty pia masz takie wiadomości?
        • pia_ Re: H&M we Wrocławiu 04.02.05, 12:50
          Pisali o tym kilka miesięcy temu w Dolnoślaskiej GW i były wymienione marki, z
          którymi juz podpisano umowy. Z tego co pamiętam będzie jeszcze C&A. Bardzo bym
          chciała, aby w końcu wróciło do Wrocławia Mothercare, ale chyba nie tym razem :-
          ( A otwarcie Galerii Legnickiej ma być w październiku lub listopadzie 2005.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka