orchidea1977 03.03.05, 11:41 Kupię używany wózek głęboko-spacerowy MUTSY URBAN RIDER wraz z fotelikiem samochodowym. Kontakt: orchidea1977@interia.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: MUTSY URBAN RIDER 03.03.05, 15:17 polecam inne wózki, ten jest wyjątkowo niewygodny Odpowiedz Link Zgłoś
mgosz Re: MUTSY URBAN RIDER 03.03.05, 19:46 haj, Zalezy jak dla kogo Dla mnie rewelacja, moj syn jezdzi nim non stop juz przez 20mies. i nie zamienilabym go na inny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: MUTSY URBAN RIDER 03.03.05, 20:11 taaak ja też nie narzekam... a na temat: zajrzyj na allegro tam jest w tej chwili kilka na sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: MUTSY URBAN RIDER 04.03.05, 12:47 ja miałam inny wózek ale przyjaciólce mąż kupił właśnie ten bo taki fajny i okazało się że: gondola jest za mała, siedzisko do spacerówki staje się za małe już przed czasem koła są tak szeroko rozstawione że nie mieszczą sie w sklepie między kasami opony beż bieżnika to świetna rzecz teraz na śnieg łamane podwozie to wcale nie jest wygoda, bo wózek jest dużo mniej skretny i manewrowalny niż ten z normalnym skrętnym przodem Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_io Re: MUTSY URBAN RIDER 05.03.05, 17:26 Co za bzdury! Tak to jest jak ktoś coś słyszał, a nie ma pojęcia. My jeździmy Mutsym już 18 miesięcy i zero zastrzeżeń. Mieści się bez problemu w sklepach, jest wygodny, łatwy w montażu i w ogóle cacy. No może zbyt skomplikowany dla niektórych.... Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: MUTSY URBAN RIDER 05.03.05, 18:33 a nie zastanowiłaś się dlaczego tak dużo tych wózków nowych "chodzi" na allegro. nie tylko słyszałam o tym wózku, sama miałam przyjemność go wypróbować, i w porównaniu z bebecomfort trophy to on wysiada. i pamiętaj że to co dla ciebie wygodne, dla innych może być okropne, więc nie krytykuj tak z marzsu Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: MUTSY URBAN RIDER 05.03.05, 20:55 nie krytykuj tak z > marzsu sama to przed sekundą zrobiłaś... Odpowiedz Link Zgłoś