Dodaj do ulubionych

Wózek Chicco Tech 6WD Duo

16.03.05, 22:38
Cholernie mi się podoba, ale czytałam kilka negatywnych opinii na forum. A
teraz jest jeszcze zniżka, 200zł wraz z najnowszym numerem miesięcznika
Dziecko. Czy ktoś był z tego wózka jednak zadowolony? Link do modelu:
www.bobasmarket.pl/pages/product.php?PHPSESSID=41f907a4b41536d9b6b9b683e3816f18&product=wielofunkcyjne&page=9&item=
5&menu=main&PHPSESSID=41f907a4b41536d9b6b9b683e3816f18
Obserwuj wątek
    • urszulas1 Re: Wózek Chicco Tech 6WD Duo 17.03.05, 22:28
      Hej! ja mam taki wózek ale nie pamiętam czy 6 tech czy 3 tech, raczej 3, bo ma
      3 koła smile Jest bardzo ciężki - 13 kg. i troszkę inaczej się prowadzi 3 kołowca
      niż4, na początku miałam problemy z zakrętami i zwrotnością. Mimo to jestem
      zadowolona, bo jest solidny i terenowy a na tym mi bardzo zależało.Łatwo się
      składa , i dobrze pokonuje nierówności an drodze, dziury i inne wertepy!
    • margarita15 Re: Wózek Chicco Tech 6WD Duo 18.03.05, 09:14
      mam wersje 6wd lx czyli na kolach piankowych.
      nie narzekam. jest bardzo wygodny, skretne kola to super
      sprawa. dobrze sie prowadzi. spacerowka jest duza i wygodna
      przede wszyskim dla dziecka. nie bede ukrywac, ze ciezko
      prowadzil sie po sniegu, ale byl to snieg lekko roztopiony,
      i widzialam, ze wszyscy mieli problemy.
      jezeli chodzi o wykonanie to raz byl z winy producenta oddany do
      naprawy - wibrowaly przednie kola - sprawe zalatwiono bez problemu
      i teraz dzialaja bez zarzutu.
      • penelina Re: Wózek Chicco Tech 6WD Duo 19.03.05, 01:46
        Ja również mam tą wersję.

A dokładniej - miałam najpierw cały zestaw (z gondolą i fotelikiem) - był
        wspaniały,łatwość montażu poszczególnych elementów,sprawdził się w każdych
        warunkachsmile
        Gdy Amelka wyrosła z gondoli - postanowiłam sprzedać zestaw (w miarę
        niezniszczony) i kupić samą spacerówkę - ten sam model,tylko kolor zmieniłam,z
        58 na 59smile
        I tak zrobiłamsmile
        A zatem - jako użytkowniczka dwóch egzemplarzy tego wózka - wystawiam mu opinię
        jak najbardziej pozytywnąsmile
        Polecam z czystym sumieniem.
    • fruzia80 Re: Wózek Chicco Tech 6WD Duo 18.03.05, 10:36
      Nie, absolutnie nie polecam. Ja miałam ten model i był tragiczny. Pozbyłam się
      go po kilku miesiącach. Na śniegu jazda nim to była poprostu porażka, dziecka w
      tym wózku nie pobujasz - jest bardzo sztywny i podjeżdżanie pod krawężnik to
      już wogóle tragedia, musisz użyć do tego wyjątkowo dużo siły. No i zapomnij o
      wybraniu się tym wózkiem do lasu, na plaże. Świetnie się za to sprawdzał na
      bardzo płaskiej powierzchni, na zakupach itp. Ale jako wózka, którego chcesz
      używać na codzień nie polecam. Ja po sprzedaniu tego modelu kupiłam używaną
      Inglessinę Magnum i z tego wózka bardzo byłam zadowolona. Najlepiej obejrzyj w
      sklepie kilka modeli i się sama przekonasz, który ci najbardziej odpowiada.
      Moja córka ma teraz niecałe 15 miesięcy a ja przerobiłam już czwarty wózeksmile Bo
      naprawdę w tej kwestii jestem bardzo wymagająca. Jeśli mogę jeszcze coś
      doradzić to polecam ci kupienie używanego wózka głębokiego, nawet renomowanej
      firmy (zapłacisz dużo mniej niż w sklepie, ja za Inglessinę w idealnym stanie
      zapłaciłam 450zł, a nowa kosztuje 1300zł), a później kup dobrą spacerówkę, bo
      tego wózka będziesz używać dłużej.
      • ka-ka Re: Wózek Chicco Tech 6WD Duo 18.03.05, 12:25
        Ja mam Wózek Chicco Tech 4WD Duo i jestem bardzo zadowolona!!!!

kaka
        • aleksandrynka Re: Wózek Chicco Tech 6WD Duo 18.03.05, 13:20
          ja tak samo. Kupowałam ze względu na pompowane koła - rodziłam w grudniu i juz
          sobie wyobrażałam brnięcie po śniegu... Koła sprawdziły się świetnie, reszta
          też, chociaż i zastrzeżenia były - ciężar... Na szcęście jest wózkarnia.
          Nieskętne koła - no ale za to pompowane, ja się szybko przyzwyczaiłam do
          manewrowania, chociaż mąż klął. Niemożność widzenia dziecka w spacerówce - to
          było bardzo uciążliwe, szczególnie na początku, do tej pory widziałam malucha a
          tu nagle nie ma... No ale coś za coś.
          Polecam tech 4 wd.
          • madziulek8 Re: Wózek Chicco Tech 6WD Duo 18.03.05, 20:54
            My tez jestesmy zadowoleni!!
            O taki wozek nam chodzilo,duzy,wygodny dla malego i dla nas wygodny w
            prowadzeniu!
            Tomus z mama

aleksandrynka napisała:

> ja tak samo. Kupowałam ze względu na pompowane koła - rodziłam w grudniu i
            juz
            > sobie wyobrażałam brnięcie po śniegu... Koła sprawdziły się świetnie, reszta
            > też, chociaż i zastrzeżenia były - ciężar... Na szcęście jest wózkarnia.
            > Nieskętne koła - no ale za to pompowane, ja się szybko przyzwyczaiłam do
            > manewrowania, chociaż mąż klął. Niemożność widzenia dziecka w spacerówce - to
            > było bardzo uciążliwe, szczególnie na początku, do tej pory widziałam malucha
            a
            >
            > tu nagle nie ma... No ale coś za coś.
            > Polecam tech 4 wd.
    • kasia_zuzka Re: Wózek Chicco Tech 6WD Duo 18.03.05, 19:20
      my mamy dokładnie ten wózek w kolorze oliwki (60), jestem bardzo z niego
      zadowolona, sprawdził się w każdych warunkach, aczkolwiek moja teściowa, ktora
      od czasu do czasu wychodzi z Zuźką na spacery strasznie na niego narzeka, ale
      chyba tak dla zasady...spacerówka jest bardzo obszerna i wygodna, dzięki
      skrętnym przednim kołom prowadzi się w zasadzie bez wysiłku, a jak komuś
      przeszkadzają skrętne koła zawsze może je przecież zablokować, fakt faktem nie
      da się w nim dziecka pobujać, ale to chyba akurat nie jest wyznacznik dobrego
      wózka
      korzystam już z niego 16 miesięcy i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń,
      teraz dopiero przymierzamy się do kupna nowej spacerówki typu parasolka, ale to
      tylko i wyłącznie dlatego, ze Zuźka już chce poznawać świat na własnych nóżkach
      i łatwiej będzie mi ją ganiać z nieco lżejszym i mniejszym wózkiem

pozdrawiam
      Kasia i Zuzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka