axa2002 13.04.05, 12:47 czy Wasze dzieciaki maja ubranka firmy success? jakie wrażenia? gzie kupiłyscie te ubranka (zwłaszcza Kraków)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: ubranka success 13.04.05, 15:02 witaj.moja coreczka ma kilka ubranek tej firmy.uwazam ze sa super.jakosc wzorowa i bardzo fajne wzornictwo.takie dziewczece,ponaszywane motylki,dzety i ciekawe chawciki.mam dresik tej firmy,kamizelke taka srebrna z motylkami i barbie, kilka bluzeczek.polecam naprawde slodkie i dobrej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: ubranka success 13.04.05, 15:13 a i jestem z warszawy wiec pewnie adresy sklepow cie nie zainteresuja? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: ubranka success 13.04.05, 18:19 Mój synek ma 1 dres, granatowo-czerwony. Bardzo fajny krój, materiał ciepły na meszku, barwy intensywne, nie farbują w praniu, nie blakną. Typowo chłopiecy ciuszek. A cena nie była wygórowana - za dres w rozm 98-104 (rozm 4 wg Success) zapłaciłam w Legionowie k/Warszawy 39zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcikm Re: ubranka success - gdzie w Warszawie 14.04.05, 01:11 A ja poprosze o adresy w Warszawie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś